- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Távtarto müanyagok sem okoznak gondot, mert uge az alu-lábakat tudod hajlitgatni, de ha nincsenek használva a távtartó müanyagok akkor még egyszerübb a felfekvési hiba kiküszöbölése.
krypton-naugye megmondtam, hogy nem fekszik fel jól a gpu-ra, azt a müanyag kupakot is leszokás szedni a hütöröl, ami ott van a gpu-ra felfekvő rész felett.
50fok tökéletes érték.
-
Stirbi
addikt
Üdv, a TURBO MODUL 3pines csatival rendelkezik.
Az accelero S1-et nézdmeg odalról,m hogy pontossan fel-e fekszik a vga-ra, mert lehet nincsen rendes érintkezés a gpu és a hütö felülete közt nos azért olyanok a hőfokok.
A turbo module hangja teljessen minimális.De ha a 3pines csatiját rádugod az alaplapon a 4pines venticsatira akkor az fogja vezérelni
.
-
Stirbi
addikt
Üdv, ha jo a házszellőzés akkor bátran basználhatod az S1 rev 2 est passzivan, persze nem árt egy jól szellőző ház
master90- sajnos nem
-
Stirbi
addikt
Üdv all
ma ráaplikáltam a sapphire hd5670 es kártyámra az s1 rev2 es hütömet
gyári adatok: idle:39fok, full load 61fok
S1 el passzivban: diel:34fok, full load 48fokhalk volt a hütöje, de azért pici hang és 0 hang között is különbség van
, no meg hűvösebb is
kellemes meglepetés ért
-
Stirbi
addikt
válasz
zsolt19900 #1882 üzenetére
Üdv, az accelero s2 le sem birná hüteni még+12es ventivel sem a hd4850-et, hd4850-re accelero s1 rev2 viszont felmegy, ráerösittesz a bordára gyorskötözővel egy 12es ventit és ultrahalkan lehütti a kártyádat!
-
Stirbi
addikt
válasz
lucky07 #1879 üzenetére
egyébként 2-3 lamellányival feljebb, mint itt ezen a képen van
-
Stirbi
addikt
válasz
johntheface #1877 üzenetére
tökéletessen fognak illeszkedni
-
Stirbi
addikt
válasz
johntheface #1875 üzenetére
igen rámegy, de twin turbo-n gyárilag vannak ventik
-
Stirbi
addikt
válasz
s.s.j.goku #1822 üzenetére
valahogyan variáld ki azt a beletört csavarat, biztossan meglehet oldani valahogyan
-
Stirbi
addikt
válasz
cowboy_bebop #1820 üzenetére
igen ez is egy jo megoldás, és még az is, h felhevitted hajszárittoval a ramszünit és ugy teszed rá a vga-ra
-
Stirbi
addikt
válasz
s.s.j.goku #1817 üzenetére
csak nyugodtan precizen ,senki sem fog hajtani
aztán majd dobj fotot, meg screenshotot a hőfokokrol
-
Stirbi
addikt
válasz
s.s.j.goku #1815 üzenetére
ramsüniket tartsd 1 percig nyomva ujjadal amikor ráhelyezted a ramra
, pwm-es venti annyit jelent,hogy ha az alaplap pwm(4pin) es csatijára dugod a pwm es ventit akkor szabályozni fogja az alaplap,a müanyagot a fekete müanyagot szedd le mindenképp arrol a felület felöl ami a gpu ra illeszkedik.
-
Stirbi
addikt
válasz
1hijjanhusz #1811 üzenetére
eladod a karit?
-
Stirbi
addikt
válasz
1hijjanhusz #1805 üzenetére
a 3dik hőfok aza vrm, semmi ok az izgalomra
-
Stirbi
addikt
válasz
1hijjanhusz #1803 üzenetére
everest mit mutat? (ott irja melyik hőfok minek a hőfoka) idle és load értéket is ird le pls
oldalbol nézd meg hogy a gpu-n szépen illeszkedik e a hütö,és várom a hőfokokat
jaj és a gyári hütövel milyen értékek voltak(idle/load)?
-
Stirbi
addikt
válasz
1hijjanhusz #1797 üzenetére
gpu ra rendesen felfekszik az a hütö?
-
Stirbi
addikt
egy xfx hd4770 own build hütöjét cseréltem le s1 re
idle:32/48/47
persze meg moddoltam az s1-et igy mint itt
-
-
Stirbi
addikt
a hd5xxx-ekre az s1-et és a twinturbot igy lehet felaplikálni : [link]
-
Stirbi
addikt
válasz
lizakattila #1715 üzenetére
ennek ugyanaz a nyákja ,mint az enyémnek
Generator- értem akkor szivacs, esetleg hardver aproba irjál ha nemtalálnál olyan csavarokat, vkinek biztos lesz
-
Stirbi
addikt
válasz
lizakattila #1713 üzenetére
nekem nem hajlik a nyák , ilyen 4850eseröl van szo
-
Stirbi
addikt
ennél olyan hiba lehet , mint nekem is volt az elsö s1 emmel, nem adta le a höt , hd 4670 passzivban 100fokig melegedett, aztán felb@szodtam vettem egy másikat és avval már 58 fokig melegedett csak full loadban.
a g92es gpu val nicns gond, arra pont,hogy kompatibilis
most nézem frisstive van a s1 rev2 kompatibilitási listája :
Application:
ATI Radeon HD 5870*,4890,4870,4850
nVIDIA GeForce GTS250*, 9800GTX+*, 9600GT*ATI Radeon
HD 5870*
HD 4890*, 4870*, 4850*, 4830*
HD 4730, 4670, 4650
HD 4550, 4350
HD 3870*, 3850
HD 3690, 3650
HD 3470, 3490
HD 2900*, 2600, 2400
X1950*, X1900* series
X1800, X1650 series
X1600, X1550 series
X1300 seriesnVIDIA GeForce
GTS250*, GT240*, GT220* (not LP)
210*, GTS150* (not LP), GT130* (not LP)
GT120 (not LP)
9800GTX+*, 9800GTX*, 9800GT*
9600GT*, 9600GSO*
9500GT (not LP), 9400GT (not LP)
8800GTS(G92)*,8800GT*,8800GS*
8600GTS, 8600GT
8500GT (not LP), 8400GS (not LP)
7950GT*, 7900*, 7800*, 7600
7200GS (TC), 7100GS (TC)
6800, 6600 series -
Stirbi
addikt
válasz
bajnokpityu #1678 üzenetére
sajnos ezt nemtudom neked megmondani,hogy a hd5xxx böl melyikre menne fel, de sztem egyikre sem, a borda nem férne el a két egymásra ,,épitett,, dvi csatlakozotol.
-
Stirbi
addikt
válasz
bajnokpityu #1670 üzenetére
ha jol emlékszem egyik srác irt ide a topikba hd4890en volt neki az accelero s1 + 12esventi és szépen hütötte neki.
mod: ime-> [link]
-
Stirbi
addikt
töltsed le agpu caps viewert, azona belül a bal also sarokban lesz egy olyan,hogy ,,fur rendering,, arra menj rá és inditsad el(ez leterheli a vga-dat és közben everestben figyeld a hőfokokat.
aztán ird meg passzivban is milyen eredméyneket kaptál idle/load, és ugy,hogy a két venti bevolt rajta kapcsolva.
-
Stirbi
addikt
válasz
elfelejtette #1579 üzenetére
vedd ki a vga t a gépböl és forditsd fény fele és igy odlbol lesd meg,h fel e fekszik a gpura a hütö rendesen, ha nem akor tegyél ugy mint én leveszed a hütöt és azt a talpat ameiket szükséges manuálisan egy kis mértékü erövel ,,hajlitasz,, rajta egy kicsit, ha igy sme jo, de márfelfexik rendesen a hütö a gpu ra akkor ugy néz ki hibás a hütö
-
Stirbi
addikt
válasz
nepszter1 #1573 üzenetére
hát reménykedj benne(max ha hibás kicserélteted) , egyébként én is jobbnak találom a turbo modulekat mint egy 12x12es ventit
nemtudom van e az s1 hez magyar leirás ,de ha a videot követed akkor nem lesz semi gondod , arra figyelj,h a ramokat takaritsd le rendesen, és fél percig nyomd a bordát,h rendesen rátapadjon , és amikor feltetted az s1 et akkor oldabol nézd meg ,h fel e fekszik teljes mértékben a gpu ra a hütö, ha nem akkor kézi erövel kicsit állits azon a talpon ameiken kell, én is azt tettem
, egyiket kicsit megkellett nyomnom,h szépen illeszkedjen a gpu hoz a hütö, a pasztát szépen kend el a gpu felületén(ha nem a gyárit fogod használni), nagyjábol ennyi
majd jelentkezz
-
Stirbi
addikt
válasz
nepszter1 #1562 üzenetére
hi
tehát a gpu t és a ram okat édesanyád körömlakklemosolyával megtisztittod
ramsüniken van ragaszto, ha elöirás szerint teszed fel nem esnek le, tehát ez alatt az van értve h felhelyezed és fél percig nyomod az ujjaddal.
és a hütöt meg ,h fele fexik rendesen azt oldalbol megnézed fényfele forditva a vga -t.
és esetleg ha paszivban ugy 70fok felletti lenne a full load érték akkor ráteszel egy 12x12es ventit és kész
-
Stirbi
addikt
üdv all fejlemény van
feltettem egy 12x12 es coolermasterventit az s1 emre 1200rpm 44cfm adatokal rendelkezik,
full load 42 fok , idle 30
venti nélkül isle 33-34 volt és full load 60
szerk: + hang 0
-
Stirbi
addikt
szia
,,Megreszeltem egy picit a szélét hogy jobban elférjen,,- sztem ekkor cseszted el.
nah szoval amugynekem ez a második s1 em pár honapja vetem egyet azt feltettem idle 33 fo kvotl de full load 85 lett 2 perc szörös fánk után. szal leszedtem és kidobtam, mert elötte 7 szer ujbol rátettem ,de semmi változás nemvolt, pedig fennfeküdt gpun rendesen ,annak sztem vmi hőcsöproblémája volt , és sztem a tiednek is ez lehet a gondja ,
esetleg még azt lesd meg h oldalbol nézd meg a gpu t a pci-e csatlakozoja felöl,h jol fen e fekszik agpu -n a hütö, lehet h nem fekszik fel rendesen
-
Stirbi
addikt
sziasztok
ma vettem egy accelero s1 et, eah4670-re feltettem megnéztem oldalbol és beszartam mert a hütö felülete nem feküdt fel a gpu-ra
(kb 0,5mm köz volt közte és a gpu közt) ,aztán lecsavaroztam,és lenyomtam egy kicsit a 4 talpát ,utána vissza a vga ra hütöt és jo lett , passzivban használom 60fok főlé nem megy szörös fánk alatt
ugye nem gond,h a hütö 4 talpát kicsit lejjebb,,hajlitottam(nyomtam),,? mivel csak ugy érintkezett teljes mértékben a gpu val hütö
-
Stirbi
addikt
válasz
Hedgehanter #1495 üzenetére
hümm, köszönöm szépen
-
Stirbi
addikt
üdv valaki nem használ accelero s1 et paszivan 8600 gts re?
hs igen akor milyen höfökokat értetek el?
-
Stirbi
addikt
üdv hát köszi most bent van az üzletben , holnap viszem a karimat be az okostojásnak és h ö felteszi(asziszi hibás vagyok)-tiszta precizen 7szer ujra csináltam az egészet, és ha nála is olyan höfokok lesznek akkor visszaküldi reklamálni
amugy felfekszik rendesen mivel terheletlen állapotban 33 fokos volt
-
Stirbi
addikt
üdv nagyon nagyot csalodtam az accelero s1 ben
idle 34fok load 85fok, vmi gond volt 6szor ujrapasztátztam szépen letisztitotam de semi , ház szelözésem nagyon jo, szép huzatvan a gépemben, de igy is semi , holnap viszem visza és viszakérem a pénzemet, remélem viszaadják, vagy legalább levásárolhatom azt az árat. kegyetlenség az asus hütövel uj fehér pasztával 29 fok idle , és 56 fok load
inkább hallgatom a kicsi süvitést de ne legyen semi sem a gépemben 85 fok hömérsékleten
-
-
Stirbi
addikt
még azt szeretném megkérdezni,hogy ti milyen pasztát használtok az s1-hez? a gyári az jo? nekem van itthon amit a cpu m hoz használok, jol bevált azt használhatom itt is?
mármint az s1 hez vagy joa gyári is?
-
Stirbi
addikt
jajj és még azt szeretném kérdezni,hogy az accelero s1 hez adnak a csomagolásban olyan kis hütöbordákat amiket a gpu körüli csippekre kel feltenni?
-
Stirbi
addikt
üdv hallottam,hogy sokan használnak hd4670re accelero s1-et, nekem asus eah4670 -em van és erre is uyganugy gond nélkül rá megy,mint a sapphire hd4670 re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged