- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
VRM problémát nem tartom valószínűnek. 3850-en nekem is S1 volt, s a VRM-ekre kis Zalman ramsüniket tettem szintén. Aggódtam miattuk, de nem kellett volna. Kértem is kölcsön egy hőmérőt, 30-40 foknál nem voltak melegebbek a VRM-ek, így kétlem, hogy nálad ez lenne a probléma. Bár mindenesetre fura.
Ja közben látom megoldódott. Igen, mondjuk én is jól rányomkodtam mindent és hagytam vagy egy napig száradni.
-
Skizz
addikt
Na, felraktam mégegysze', de most a bordák felhelyezése után ráraktam mindegyikre valami nehezéket, aztán úgy hagytam majdnem 1 napig. Aztán felment az S1, s most már sehol sem szemetel... 12 centis GT venti van rajta, leszabályozva. Rivával néztem, krájszisz alatt max. 40 fokig ment fel a GPU.
-
Gorneck
legenda
Nekem rev 1 van és simán jó a 3850-re...nyák uaz a két karinál...Ezek a képek már fent voltak a rev 1nél is...
Hogy megéri e...?! Azt majd meghallod...
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi!
VRM-ekre is tettem bordákat, ugyanis VMOD-ra készülök
A házam CM-690..igaz az oldalsó venti nincs fenn, de az alsó azért fúj be némi friss levegőt..remélem..
Akkor nincs mese, hamarosan jön a vent..a paszta, ami egyébként nem gyári, hanem STG-1 mennyi idő után "áll be"?..Lehet, hogy ott sem érintkeznek rendesen a felületek??
-
Speed®
titán
Tudomásom szerint a Rev.2es S1es felszerelhető a HD2900esekre.
De van ám új hűtés is ACéknél , az Extreme 2900. Brutálisan hűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest