- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Nincs szükségem tapasztalatra, mások kárán jobb szeretek tanulni
Személyeskedésnek részemről nyoma sem volt, ellentétben veled, aki már több ízben lehülyézted burkoltan (és nem) a témához hozzászólókat.
Mutass egy frissen szétrántott felállásról készült képet inkább ha bizonyítanál.
Habár meggyőződésem, hogy nem azok tévednek akik mind szembe jönnek.. -
Bagira01
veterán
Az a hővezető akármi köztudottan veszélyes móka főleg ha a megkent felület tönkretétele nem az elsődleges célkitűzéseid között áll. De ugye mindenki a saját kárán tanul, főleg ha nem hisz annak aki már kipróbálta
Vegyél szilikonzsírt(ipari felhasználásút) az talán jobb mint az mx2
-
Thrawn
félisten
Remélem láttad a tesztet amit linkeltem, rosszabb mint az Arctic Silver 5. Az AC-5-nél meg jobb az MX-2, most akkor miről beszélünk? Én nem akarok érteni hozzá, csak simán használni akarom mint bármelyik normális pasztát az alkatrészeim veszélyeztetése nélkül. Olyan nehéz ezt megérteni?
Ha te ezt használod, szíved joga, de vannak jobb és biztonságosabb paszták is. -
OC
őstag
Kedves Uram!
Mivel éppen off-ban járok, nem eresztem hosszú lére:
Bármekkora balfácán is lennék, nem tudom mit lehet elrontani azon, hogy felkenek egy pasztát két felület közé, aztán első esetben 1 hónap, második esetben 5 perc után szétválasztom a két felületet. Mert hogy ennyi történt, aztán pedig fotó.
A második, e-bay-es linken egyébként a Liquid MetalPad termék lűtható, én a Coollaboratory Liquid Pro-t próbáltam ki és véleményeztem az ominózus tesztben.Egy termék minőségi megítélésében valóban értelmes dolog a gyártó oldalát linkelni, aki tuti leírja minden negatívumát egy terméknek, valamint egy teljesen másik termékre írt kommenteket is okos dolog mazsolázni. Akkor ki is a balfácán?
Bocsi mindenkitől, befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest