- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Na, tegnap sikerült átvennem az Accelero S2-est. Hazavittem, minden gond nélkül felszereltem a kártyára (Sapphire X800GTO AGP, 16 pipeline). Az előzetes tesztek szerint passzívan full terhelésen a gyári hűtés alatt tud maradni 5-6 °C-al. De még így is kicsit melegnek találom, mert (nem tudom, hogy másoknak is ilyen-e ez a kártya) elég melegedős fajta, így 76-78 °C körül volt. De! És itt jön a lényeg. Próbaképpen (még nem szereltem fel) a hűtőhöz tartottam kézzel egy 8 cm-es ventit, amit 50%-on járatok (szintén AC, így kb. 1200-as fordulat, hangtalan) és máris 20 °C-ot esett a hőmérséklet terhelés alatt. Szóval teljesen elégedett vagyok vele. Még gondolkodom, hogy ezt, vagy egy 12cm-es ventit szerelek rá. Szóval köszi Engusz!
Még valami: sokakkal ellentétben a memória bordák stabilan állnak a helyükön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged