Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
krypton #1951 üzenetére
régen nagy megelégedettséggel használtam a RETEK gyári bürrögő ventis szarul hűtő vacak helyett HD4850 (nem emlékszem milyen márka) agyonhajtott karimon valamelyik PASSZIV arctic coolert, már eladtam asszem s1 volt nem tudom pontosan.
kérdésem hogy összeraktam kis gépet magamnak mert kell, ha full passzivba gondolkodnék, ASUS 7600GT -hez egész pontosan melyik arctic (vagy ha még jobbat javasoltok persze az is érdekel) passziv hűtő ajánlott? a HD4850-en a ramok is eléggé forrósodtak, és ott a gyenge 2 oldalú ragasztó elengedett a kis külön hűtőbordákon, de a nvidia 7600GT-nek csak 256 ramja van gddr3, kézzel nézve annyira nem forrósodik, lehet elég lenne a procit hűteni egy jó passziv valamivel. ja, és az arctic (tán s1?) hűtő nem pontosan passzolt a HD4850-re, erős fogóval meg kellett görbíteni egy helyen .. :-(
építő válaszokat várom , bye.
-
Speed®
titán
válasz
krypton #1961 üzenetére
800on járó venti mellett a <70°C..lehetne jobb is, a 4850em is csak tuninggal érte el az 55öt anno..a 9600GT meg jóval hűvösebb. Két felszerelés közt 10°C különbséget észleltél, nyílván ott nem okés valami. Ellenőrizd, hogy ha a GPU közepére teszel csak egy pici pöttyöt, azt szétnyomja-e a helyére csavarozott borda. Ha nem, tutira a távtartók szivatnak téged is..
-
válasz
krypton #1947 üzenetére
Ugyan nem ismerem a kártyádat, hogy mennyire melegedős, de szerintem ennyire nem kellene melegednie. A GPU hőfokot nézted egyébként?
Ha igen, meg kellene nézni, hogy rendesen felfekszik-e a hűtő a procira.
Paszta még volt rajta a "gyári", vagy újra lett pasztázva?Illetve azt még megnézheted, hogy melegszik e a hőcső a talptól távolodva, illetve a bordák melegednek-e. (óvatosan, nehogy nagyon meleg legyen)
Csak mert anno mintha olvastam volna egy-két gyári hibás termékről is..(az az igazság, hogy nekem csak dobozban van ilyen hűtőm. Anno a 8600Ge-hez vettem, de valószínűleg nem ref. nyákos, mert túllóg rajta a hátlap felé, ergo nem fér be a házba, megvagdosni meg nem volt szívem... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest