- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amoroso
aktív tag
válasz
Csapi007 #1321 üzenetére
Üdv!
Nem is nagyon értem ez a távtartós dolgot, mert nekem nem a hűtő hajtja meg a karit, maga a borda és a nyák párhuzamos. Az "asztalhoz" sík laphoz képest hajlik.
Jaja én is arra gondoltam hogy powergum-mal, horgászatban használatos szupergumi-valfogom felfüggeszteni a szélső heatpipe-nál fogva, vagy keresek valami függeszthető másik fix pontot.
-
Speed®
titán
válasz
Csapi007 #1262 üzenetére
Semmi nehézség nincs benne, lazán lejön (nem minden karin vannak ugyanott a furatok, ugye). Amúgy azért van ott, hogy ne lehessen lebikázni a hűtőt, pont csak annyira engedi ráhúzni a GPUra, amennyire szükséges.
Bár nekem volt, hogy kellett hozzátenni alátétet, mert annyira hajlott a nyák -
Csapi007
veterán
válasz
Csapi007 #854 üzenetére
Hy
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne megoldani egy S1 és egy 12cm-es venti alatt a VRM-ek hűtését?
Elég ha a 3 chipre rakok 3 ilyet rétből? -
Speed®
titán
válasz
Csapi007 #243 üzenetére
A gyári hűtő lecsavarozgatása tovább tart...
Az a kis lapka azért van a VRMhez, mert elég rá
Ha meg nagyon melege lenne mert nem szellőzik rendesen a házad, akkor rá kell tenni egy 12cmes ventit ahogy a Pro topikban linkel képeden is látod (jó, nem muszáj befőttesgumval) és máris meg van oldva, még le is lehet szabályozni, lényeg hogy kicsit kavarja a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged