- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
BaliJack #391 üzenetére
Tegnap meg Teszt Eleket játszottam
, és 15 percig hagytam az űrhajót pörögni. Az "eredmény": környezet/GPU hőmérséklet 48/50 foknál beállt. Egyelőre tuning nélkül fűtöttem, de ma a ventit rárakom, és tuninggal is megkínálom a picikét
.
A visszahűlés nagyon érdekes volt: a GPU gyorsabban hűlt vissza, mint a környezet.
-
Speed®
titán
válasz
BaliJack #383 üzenetére
Én a Rialtoról azt tudtam, hogy egy chip, amit az alapvetően PCIere készített GPUknál alkalmaznak az AGPvel való kommunikációra, ala "fordító".
De így már qrva okos vagyok, hisz azt is tudom, hogy egy híd VelencébenMeglep amit az 1950 topikban írt a figura, mert egy zsáknyi 1900/1950GT karival találkoztam, és mindegyikre felment az X2. Nem hinném, hogy ez nálad másként lenne, de egyszerűen meggyőződhetsz róla. Ha ott vannak furataid ahol csavarokat látsz, rámegy.
-
Speed®
titán
válasz
BaliJack #381 üzenetére
Miért ne menne rá az X2? Tudtommal a Rialto chip a kártya hátuljára került, így a GPU felőli oldal teljes mértékben azonos a PCIe megfelelőkével
Pusztán annyi még az eltérés, hogy a VRM Heat Spreadert meg kell kicsit vagdosni az AGPs kari dupla tápcsatija miatt, ezt írja a gyártó is.
A borda egyébként túllóg a kártyán, de nem hosszában, hanem magasságban.Ha van helyed az S1 számára 12es ventivel, akkor azt javaslom, de ha nincs, jó az X2 is, a fentebb leírt barkácsművelet után ha dupla tápcsatid van. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged