- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amoroso
aktív tag
Végre sikerült normálisan letesztelnem a 3 csavarhelyes hűtőt egy 9600gso-n.
Gyárilag egy zalman kiadású hőcsöves coolerel volt szerelve, ami 56 fokon tartotta terhelés melett. De borzalmas hanggal szennyezve életterem. Felraktam a rev. 2-tőt passzív olyan 66-68 ig kúszott fel a rivatuner táblázatában a hőfok. Megspékeltem egy 8 centis mezei ventivel, ami nincs is fölszerelve, csak alá van hajintva. Így 53-ra áll be terhelés közben.
Tehát aki ilyen utolsó barbár moddolt hűtőt talál annak azt tudom javasolni, hogy olcsóba szerezze meg, mivel a 3 helyen felfogatott coolernek is jó hatásfoka van. -
Amoroso
aktív tag
Mivel 2 napja van ilyen hűtőm így szakértőként tudok tanácsot adni.
Ha a kártya meleg a hűtő hideg biztos hogy nem adja le a hőt, még ha útközben el is szökött a gáz belőle akkor sem szabadna hidegnek lennie. Szal tuti, hogy a kontaktal van a gond. Le kell szendi, aztán körültekintően visszatenni. Lesd meg, nem e fekszik fel valahol olyan helyen ami nem a gpu. Lehet rosszul elhelyezett távtartó, stb. -
Amoroso
aktív tag
válasz
Csapi007 #1321 üzenetére
Üdv!
Nem is nagyon értem ez a távtartós dolgot, mert nekem nem a hűtő hajtja meg a karit, maga a borda és a nyák párhuzamos. Az "asztalhoz" sík laphoz képest hajlik.
Jaja én is arra gondoltam hogy powergum-mal, horgászatban használatos szupergumi-valfogom felfüggeszteni a szélső heatpipe-nál fogva, vagy keresek valami függeszthető másik fix pontot.
-
Amoroso
aktív tag
Emelt órajellel artifactot kerestettem, nem talált. Jó lesz így.
Neked nem lóg a kártyád?Nekem a tápcsatis sarka, tehát ha szemből nézük a gépet és az eleje felénk néz akkor a bal első. 1cm-t legalább lóg az ellenkező sarokhoz képest. Szemmel láthatólag ferde. Gondoltam rá hogy felfüggesztem a gép tetejéhez.
Igényes. Mert ha rakok föl egy 12-es ventit akkor mégjobban húzza majd a súly.
-
Amoroso
aktív tag
Eddig működik, passzívba és 8-as ventivel 5v-on. Mikor hogy.
Hőfokot nem tudok mondani, mert az elfelejtették beleépíteni a lábasjószágok.
De megy.
Arra lettem figyelmes, hogy a kari lóg, nem kifelé, hanem lefelé, kb 1 centi lelóg a csatis sarka a többihez képest, másnak is van ilyen gondja? Köcce -
Amoroso
aktív tag
Megjött a 3 felfogatásos rev2, folyik a teszt, majd beszámolok.
-
Amoroso
aktív tag
válasz
Slipandris #1310 üzenetére
Ha nem akarod kötögetni akkor vegyél hozzá egy zalman fanmate II-tőt. Bruttó ezer alatt,körül lehet kapni. Lecsavarod min-ra és minden ok.
-
Amoroso
aktív tag
Azta dejó, örülök, hogy nemcsak én tudok "hülyeségeket"(egyyértelmű dolgokat) kérdezni.
De én általában megköszönöm. Ha másnem egy respect jellel --->
(Néha elmarad, de attól is hálás vagyok.)
-
Amoroso
aktív tag
Karácsony az December 25-26.
-
Amoroso
aktív tag
Jahh elnézést.
Az s1 rev2 felfogatásának furattávai érdekelnének.
Pontosabban, hogy a képeken látható 8 lyuk és a nyákok típusa hogyan jön össze.
A külső 4-el lehet nvidia-ra a belső 4-el pedig ati-ra felfogatni?
Mert ahogy említettem a külső 4 jele esetben csak 3.
És így inkább a hűtőhőz kellene karit választanom.
Köszi -
Amoroso
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a furatok milyen távolságban vannak.
Köszi. -
Amoroso
aktív tag
Üdv!
Akinek ilyen van 8800gt- 8800gts-en mondja már meg, hogy a külsö vagy belső lyukatba lehet belefogatni. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest