- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most néztem, nekem engedni a rendes kártyámhoz is, de ilyet biztos nem állítanék be...
De ennél mi könnyebb van? Droidon is hitelesíteni kell magad fizetésnél. Ott nagyon nem szeretem, hogy ha csak érintem, és utána kéri be az ujjlenyomatot, mert sok terminálnál már az érintéskor elindul a folyamat, de mivel a hitelesítés még nem történt meg, ezért hibára fut, és újra kell érinteni. Ha meg be van kapcsolva az arc alapú azonosítás is, akkor sem jó, mert akkor meg (helyesen) biztonági szempontból szintén újra azonosítani kell magad, mert a 2D nem elég. Ha meg csak fp azonosítás aktív, és érintés előtt azzal feloldod a telót és úgy fizetsz, akkor meg pont annyi idő, mint a default megoldás ios-en. Még a honorra is macerásabb volt fizetni, mert azon hiába van rendes arcfelismerés, fizetésnél újra rá kell nyomni, hogy engedélyezed, még ha nem is kell újra azonosítani magad. Én még nem láttam olyan megoldást ami egyszerűbb és egyben legalább olyan biztonságos, mint az Apple Pay.
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest