- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
Zsolt,72 #788 üzenetére
Az AOD is olyan funkció hogy menő, de semmi értelme. Órán is csak akkor kapcsolnám be, ha úgyis kibírja a bő 1 napot. Ott sportolásnál pedig hasznos volna.
Mondjuk Macen biztosan jól nézne ki, monitorral vagy OLED iMacnél…
Mert ugye szobadísz.
Telefon zsebben vagy asztalon van, úgy sem látja az ember. -
Noukoum
veterán
válasz
Zsolt,72 #771 üzenetére
Én is beszereztem egy ilyen készüléket. 60hz mellett is tökéletes az élmény (iPad pro-t és 144hz monitort használok), USB 2.0 nem gond mert vezeték nélkül szinkronizál a Mac-kel, gyorstöltés se kell hiszen este töltöm.
Ki van ez találva, bizonyos emberek meg nyugodtan keresgessék a specifikációkat. -
BreamHunter
tag
válasz
Zsolt,72 #774 üzenetére
Egyre többen kezdenek rájönni, hogy sokkal kevesebb hajszáluk hullik ki, ha iOS-t használnak android helyett.
Barátaimmal chat appokon keresztül kommunikálok.
Sokszor 1-2-3 nap késéssel reagálnak, aztán mikor pont elkapjuk egymást rákérdezek, hogy lementél a térképről 3 napra vagy mivan?
A lópikulát. Mondják hogy épp akkor jelzett nekik a telefon, hogy írtam 3 napja.
Folyamatos a panaszkodás. Mikor mondom nekik, hogy vegyenek telefont fakocka helyett akkor meg állandóan megkapom, hogy az iphone egy túlárazott szar meg az embereknek csak azért van iphonejuk, hogy villogjanak vele.
Én meg közbevetem, hogy meg még azért is, mert ez akkor jelez, ha írnak nem 3 nap múlva. Olyankor van egy kis kuss aztán megállapítják, hogy, de akkor is egy túlárazott szar…. 😂
Mondom a xiaomi fél milláért nem túlárazott szar? Az nem mert abban nyolcszáz megapixeles kamera van meg 20000-es akku meg 60”-os kijelző meg meg meg….Két havert már sikerült megtérítenem. Azóta androidos telefont kézbe sem vesznek.
-
vadkörte
addikt
válasz
Zsolt,72 #693 üzenetére
Pl. ömlesztve tolja az arcomba a hívásadatokat. Droid-on legalább képes volt az app csoportosítani az azonos kontakttól származó hívásadatokat. Ikonnal jelölni, hogy kimenő, bejövő, vagy sikertelen. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne ezt implementálni. Ha "Kedvenc"nek akarok jelölni egy olyan kontaktot amihez több szám van rendelve, akkor akkor nem elég a kontaktot megjelölni, egyesével hozzá kell adni minden számát.
-
mrThomi
addikt
Nem köteketni akartam ne érsd félre, azért is írtam a végére, hogy ez az én véleményem. Nekem nem szimpi az apple papírra írt menet terve. Egy értelmetlen, teljesen kiszámítható logika alapján működő cég huszadszorra ugyan azt eladva, nuansznyi változásokkal, a lehető legnagyobb profit érdekében. Az apple az aki csinálhatná jobban is, de egy olyan menetrendet követnek ami sajátos és már már irritáló is. Sokak ezért röhögnek amikor még mindig kiadnak egy telót 60hz-el.
-
Ádám16
addikt
válasz
Zsolt,72 #180 üzenetére
+ a százhúszhercces kijelző persze.
+Kap AI-t, ami szvsz a következő évek meghatározó tényezője lesz Almáéknál.
+Több a RAM
+A titanium anyag használata emel a minőségérzeren nálam (ránézésre is komolyabb az a készülék)13 miniről nagyon gondolkodok, hogy váltsak-e 15 Prora, de annyira király ez a méret, hogy nagyon fájna elhagyni.
-
Hallosz
senior tag
-
mrThomi
addikt
Minőségi ? Igen csak nem 4 kilóért. Hiába állnak át jövőre 120hz-re minden model esetében, ha valaki most 16-t vesz az 4 évig nem vesz új iphonet(a nagy átlag) 4 év után is lesznek eladó 16-ok és akkor már 2028-ar írunk. Akkor már 15 éve fognak létezni 90/120hz-es mobilok. És akkor mondhatnám, hogy aki 2028-ban megveszi még több évig biztos használni fogja. Ez az ami gáz. Nem előre mutató. Ez az apple agymenése, mert a papírra ezt írták le és akkor ugy is kell lennie. Ha az apple arra veri magát hogy meddig használják a userek, akkor tegyék bele az aktuális csúcsot, ha alapmodell ha nem. Vagy akkor radírozzák át azt a 3-ast az elején 2-esre...Ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged