- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Zsolt,72 #693 üzenetére
Pl. ömlesztve tolja az arcomba a hívásadatokat. Droid-on legalább képes volt az app csoportosítani az azonos kontakttól származó hívásadatokat. Ikonnal jelölni, hogy kimenő, bejövő, vagy sikertelen. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne ezt implementálni. Ha "Kedvenc"nek akarok jelölni egy olyan kontaktot amihez több szám van rendelve, akkor akkor nem elég a kontaktot megjelölni, egyesével hozzá kell adni minden számát.
-
vadkörte
addikt
válasz
7Heads Drago #687 üzenetére
Hát igen, baromira nem egyforma a két platform. Nagyon össze sem hasonlítható.
A Redmi Note4-gyel meg a Galaxy ACE-szel főzőcskéztem is rendesen (csak felhasználói szinten ROM-oltam, nem főztem ROM-ot) tehát van némi droidos "előélet". A nagy nap (=amikor eldöntöttem, hogy váltok) előtt baromi sok iOS témájú YT videót (unboxing, review, first steps, how to, stb...) néztem meg, ahogyan a Windows/Mac előtt is és talán az is sokat segített, hogy amennyire lehet nyitottan álltam hozzá és az iOS-ben egy pillanatig sem kerestem az android-ot. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de valóban 2-3 nap alatt megszoktam az iOS-t. Persze vannak hülyeségei (érdekességei???), amikkel közdök, de a negatívumai messze nem olyanok, hogy menekülni akarnék. -
vadkörte
addikt
A MM/Euronics/Vodafone szentháromságban tapogattam sima 16-ot is. A rózsaszín sötétebb bugyirózsaszín. Tinilányok/éltmódpi***k/raptorok kezében el tudom képzelni de 30-40-es pasiéban kevésbé.
A kék szokatlan, de amúgy szép. Sötét strandkorlát kéknek nevezném.
A zöld, hmmm... fura. Fura, meglepő de szép. A fekete meg a fehér az tiszta. A fekete nagyonfekete, a fehér nagyonfehér (ezek a színek a Pro és a sima esetében szerintem 99,9%-ban egyformák) -
vadkörte
addikt
Az én lélektani határomat a 16Pro ára sokszorosan átlépte. Gürcöltem eleget, szóval úgy döntöttem magasról lesz..., megérdemlem!
Kicsit tartottam tőle, hogy 12 év android után hogyan fogom megszokni, de csak kb. egy délutánba telt.(A MacOS-sel tavaly kb. 1 hétig birkóztunk) Szerintem anyudat sem kell majd sokáig tanítani.
-
vadkörte
addikt
Az újabb SoC, a több RAM és a fejlettebb akkukezelés talán időállóbbá teszi a 16-os sorozatot. Ha nincs szükséges a Pro funkcióira és együtt tudsz élni a sima 16-osokkal egy sima 16, vagy 16 Plus sem lenne rossz választás.
Az eddigi napok tapasztalatai alapján egy valamivel nem tudok kibékülni, maximum együtt élni. Az pedig az üzemideje. Az előző telefonommal - Motorola G60 - egyszer kipróbáltam meddig bírja. 17 nap után én untam meg és tettem töltőre. A 16Pro-val eddig 3-4 nap a maximumom. Ez nem jelenti azt, hogy visszavágyok...
[Aszkéta Moto G60] -
vadkörte
addikt
Ha HW szinten nem is, de OS szinten az Apple ökoszisztémája ilyen. A MacOS/iOS/iPadOS remekül beletereli a felhasználót a birkaakolba cserébe rendszerszinten tudnak az eszközeid együttműködni. Az egyik eszközön elkezdesz valamit, a másikon folytatod, a harmadikon befejezed. Illetve remekül kiegészítik egymást.
-
vadkörte
addikt
Redmi Note 13 5G tesztjét. Szép, a kijelző nagy, van 120Hz, van IR, meg 3,5"*, meg nagy akku mégis vékony maradt, van mSD. Cserébe MediaTek Dimensity a SoC. (teljesítményben alig 1/5-e az A18Pro-nak) A főkamera 108MP, a többit hagyjuk. A képei 12MP-re méretezve is vállalhatatlanok, a többié amúgyis azok. (az ugyanúgy 108MP-es főkamerás Moto G60-ammal könyvbe fotóztam, igaz azzal is 12MP-en.)
Ha szerencséd van a Redmi-vel 2 főverziót megkapsz, általában 1-et ad a Sziamiaú, utána még 1 évig kap biztonsági frissítést. (volt Redmi-m imádtam, de 2 év után EOL lett, persze főzött ROM-ok hegyekben voltak hozzá évekig) A Motorolám 1 főverziót kapott, biztonsági frissítést 2023. novembere óta nem kap.
Többek között az ilyen szarságok miatt lesz a karácsonyi ajándékom magamnak, egy iPhone. USB 2.0, 60Hz és "csak" 128GB? Magasról teszek rá! Up to date működjön még 4-5 év után is!
*: szükséges alaptartozék, kb. 5 éve dugtam bele csatlakozót, évente kb. 2x kifújom belőle a tanyát vert porcicákat... -
vadkörte
addikt
válasz
Felesbandi #90 üzenetére
"Elkepzelheto az az eset is, hogy egyszerre igaz az a kijelentes, hogy "sokaknak boven eleg a 60Hz es a 128GB" es az is, hogy "az Apple egy tetu ceg, amiert 2024-ben ezert a penzert 60Hz-t ad es 128GB-ot"."
Megfogtad a lényeget!
Szívtam is a fogam és volt k***anyázás amikor az M2-es Mini-m vettem és a +8GB RAM-ért meg a 1/4TB SSD-ért +100E volt a felár...
Klubelnökünk 64GB-os i11Pro-ról váltott 256-os i15Rpro-ra. Igaz neki van mellé 500GB-os iCloud-ja.
"Masreszt meg hadd hasznalja mindenki ugy a telojat ahogy akarja. Ha ugy tartja kedve akkor jatekkonzolkent, plane ha az Apple ra is fekudt mostansag a gaming vonalra a konzolos cimekkel."
Jogos, ez is igaz, de akkor ő is fogadja el, hogy van egy elég komoly réteg aki telibesz***ja, hogy csak 60Hz-es és 128GB-os a telefonja és boldogan használja.
#87 csƵ
A felhővel csak annyi a bajom, hogy kerülhetsz - akár tartósan - olyan helyzetbe, ahol nincs szélessávú (sőt semmilyen) Internet. Vagy ha van, akkor aranyáron. Akkor meg fújhatod.
#88 Atee94
"...mikor 100k-val többe árazza egy max 20k forintos alkatrész árát, akkor meg tapsikoljunk hozzá."
Volt egyszer egy szocializmus, tervgazdálkodás (és hiánygazdaság), meg KGST. Nem tetszett. Lett helyette parlamentáris demokrácia, piacgazdaság, meg közös piac (=EU, amit épp jelenleg akarnak KGST szintre zülleszteni). Ez sem tetszik. Mi legyen helyette???
#89 janeszgol
Ha a hópihe lelkednek az személyeskedés, hogy diszkréten felhívják a figyelmed, hogy a rózsaszín buborékvilágodon kívül is élnek, ám legyen... -
vadkörte
addikt
válasz
janeszgol #63 üzenetére
És akkor mi van? Úgy csináltok, mint ha a 128-as lenne az egyetlen opció! Tudod, ha kicsi a cerka, told meg egy lépéssel. Menj közelebb a fajanszhoz.
De, hogy értsd is. Vedd a nagyobb tárhelyest, vagy ha a napi 100db 4K-s videód nem fér el, akkor egy Type-C-s SSD-t és megoldódik életed egyik legfőbb problémája.
Átlag user vagyok, 10+ éve Android-os telefonom van, a jelenlegiig bezárólag mind 60Hz-es volt és egyiken sem zavart. A mostani tud 120hz-et is, most is azon van, de sokáig 60Hz-en használtam. Látszik? Igen. Zavaró? Ha fénysebességgel akarom görgetni zavaró, egyéb esetben irreleváns. Ahogyan a 128GB-os belső tárhely se kicsi. Ha visszamásolom minden vackomat - amiben benne van a 2007. óta keletkezett 33GB fénykép is - a memóriakártyáról, akkor is üres marad kb. fele, úgy, hogy vagy 140+ app van telepítve.
Ja, bocs, ez telefon és nem játékkonzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Viccrovat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged