- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
7Heads Drago #687 üzenetére
Hát igen, baromira nem egyforma a két platform. Nagyon össze sem hasonlítható.
A Redmi Note4-gyel meg a Galaxy ACE-szel főzőcskéztem is rendesen (csak felhasználói szinten ROM-oltam, nem főztem ROM-ot) tehát van némi droidos "előélet". A nagy nap (=amikor eldöntöttem, hogy váltok) előtt baromi sok iOS témájú YT videót (unboxing, review, first steps, how to, stb...) néztem meg, ahogyan a Windows/Mac előtt is és talán az is sokat segített, hogy amennyire lehet nyitottan álltam hozzá és az iOS-ben egy pillanatig sem kerestem az android-ot. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de valóban 2-3 nap alatt megszoktam az iOS-t. Persze vannak hülyeségei (érdekességei???), amikkel közdök, de a negatívumai messze nem olyanok, hogy menekülni akarnék. -
Nessiel
tag
válasz
7Heads Drago #642 üzenetére
Spigen Liquid Crystal. Nekem ez az egyik tok a mostani 16 Plusomhoz is. Ilyen volt a 14-nél is. Nagyon meg voltam elégedve vele.
-
memoril
aktív tag
válasz
7Heads Drago #553 üzenetére
Frisitettem az iost ! Új van rajta !
-
válasz
7Heads Drago #544 üzenetére
Miért városi használatra nem feleslegesek a 3 tonnás SUV-ok?
szvsz mindenki arra költi a pénzét amire akarja -
honeker
őstag
válasz
7Heads Drago #544 üzenetére
Az lehet de legalább meg bizhato….
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #465 üzenetére
Egyetértek, de A feleségemnek van i11-e, villámgyors a mai napig, pedig tele van minden szarral.
A 16-os SE re mondanám meg i7-re hogy nem gyors, de full korrekt sebességgel megy. Mondjuk azok sem szaggatnak, csak mondjuk kétszer annyi idő alatt végzik ela dolgok megnyitását, ami mondjuk még így is gyors szerintem
-
Atee94
tag
válasz
7Heads Drago #465 üzenetére
Mint ahogy a sebesség is relatív, hogy kinek mi a gyors.
-
Atee94
tag
válasz
7Heads Drago #462 üzenetére
Érdekes, mert páromnak az SE2020 van, ami Bionic A13-at kapott, mint az I11, és neki tökéletesen működik.
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #462 üzenetére
Nekem speciel az iPhone 12 simán gyorsult iOS 18-al, sőt még egy iPhone 6S is simán használható.
Egy factory reset, felesleges alkalmazások törlése s egy új akkumulátor csodákat tesz. -
Atee94
tag
válasz
7Heads Drago #456 üzenetére
Elsőnek a 3 gb-os változatok fognak kiesni, ami a 11-es széria plusz 2020 SE. 5 év frissítést szokott adni az Apple, így úgy gondolom hogy a 4 gb széria csak kitart 2026-ig.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #387 üzenetére
Nem beszűkült. Le merem fogadni, hogy az időd nagy részében a notit ugyan arra használod, mint a telefont. Erről beszéltem. Ne kezeljük úgy a telefonokat, hogy azok alsóbbrendűek a laptopoknál, ezért egy közepesen szar laptop oké 400 ezerért, de egy csúcsteló legyen már max 300k.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
7Heads Drago #360 üzenetére
Lehet nem vitatom, a többi topikot nem olvasom mivel iPhonet használok.Igen egy cseppet túl vannak árazva, de melyik nem ?
-
sirkan13
aktív tag
válasz
7Heads Drago #348 üzenetére
Ha ez poén akart lenni akkor nagyon gyenge volt.Nem vagyok elvakult apple fan, csak unom már a sok hiszti.
-
válasz
7Heads Drago #347 üzenetére
egyelőre….
-
Shyciii
veterán
válasz
7Heads Drago #118 üzenetére
Az egy dolog hogy 4k-ban lehet videót rögzíteni, de 60fps-el mindegyik változatban, és pro-kon már 120-al is, ami szó szerint pillanatok alatt elszipkázza a 128GB(-system)-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged