Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
De akkor miért nem veszel refurb 16 Pro-t ha ez ennyire zavar? Az úgy annyi, mint egy új 16, és problem solved.
Egy új 17-es bőven több lesz mint most egy refurb 16 Pro...
BTW, ha valóban át szeretnél térni iPhonera, akkor nem halasztgatnád, és keresnél kifogásokat. Mindig lesz valami, ami pro-kontra a serpenyőben hol az egyik, hol a másik oldalon. És akkor ott leszel, hogy majd a 20-as iPhoneon fogsz morfondírozni évek múlva, és mindig lesz valami, amibe bele tudsz kötni.
És hidd el átérzem, mert én 2-3 évig játszottam ezt
Pontosan ugyanígy. Jajj ezért nem váltok, meg azért, mindig kerestem a mondvacsinált kifogásokat. Igen, lesz bőven olyan dolog, amiben más, vagy kevesebb, de ugyanúgy sok dolog amiben több és jobb
Én februárban úgy keltem fel, hogy oké, elég a kifogásokból, megyek és veszek egy használt iPhone 13-at próbára az S23 FE mellé, mert ha épp nem jön be, nullásan akkor is ki tudok szállni a dologból. És bevállt, most váltottam egy új 16-ra, és őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy az elkövetkező 10 évben visszamennék Androidra. Az égvilágon semmi sem hiányzik a Droidból, pedig nálam ez munkaeszköz, rengeteg olyan funckiót használok rajta, amit az átlag-userek nem, vagy mégcsak nem is tudnak a létezéséről. És zökkenőmentes volt az áttérés
-
janeszgol
félisten
Ha tartasz tőle ne vedd meg. Hidd el zavarni fog!
Engem nem zavar, pedig van 120 Hz-es és 144Hz-es telóm is.Igaz ebben a módban nem használtam őket sokat.
Meg lehet szokni, utána rossz visszaszokni. Engem mondjuk annyira nem érdekel. Az jobban érdekelt, hogy olyan órám legyen, ami szintén 60Hz-es és nem 24 meg 30 Hz-es, mint a Honor Band 5-6 és társai régebbről. -
zzola
titán
Amikor görgeted az oldalakat, pl. FB, Tiktok, web akkor érezhető és látható (főleg, ha 120Hz-es volt az előző mobil). Másban nem igazán zavaró, menüben sem, ott amúgy is keveset van az ember. Ez egyéni kérdés, hogy szokható vagy sem. Együtt lehet élni vele.
Én pl. Pixelről érkeztem vissza i16-ra, nem mondom, hogy nem látni különbséget, de mint fentebb írtam, egy idő után meg lehet szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged