Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
aktív tag
Nem gyorsabb érezhetően, nekem a 13 sebességére sem volt panaszom. A 8 GB RAM örvendetes, bár totál felesleges, mert nem tudja kihasználni a rendszer. Játszani nem fogok rajta (arra ott a PlayStation), stresszteszteket sem futtattam rajta, ezért nem tudom, hogy mennyire hajlamos a melegedésre.
Az új programozható némító gomb tetszik, kényelmesebb a használata. A 13-ból iOS 17.6-nál költöztem ki, szignifikáns különbségek vannak csak a 18-ban, de ezt ugye a 13 tulajok is meg fogják tapasztalni.
Van még egy csomó dolog, amit nem teszteltem, például a szemkövetéssel való irányítást és hasonló dolgokat.
A kamerát 12 és 24 MP-en is fogom tesztelni, a videofelvételt pedig 4K 30 FPS-en.
A DI nekem jobban tetszik, mint a notch, de hát kinek mi...
Nem sok időm volt tegnap este, egy hét múlva már sokkal okosabb leszek.
-
hegedus001
aktív tag
Pont ugyan ezen agyalok. Végül én arra jutottam, hogy egynelőre csak egy akksi cserét kap a 13 mini. A jobb kamerára nem igazán van igényem, (point and shoot-ra ez is tökéletes, a jó képekhez meg előveszema gépet) a 120 HZ sem perdöntő nálam, (ipadtől felfelé látom értelmét, ott nálam nagyobbat dob a használat során) egyedül a jobb akksi idő és az usb c az ami könyebbséget jelentene. (kicsit kivan a pöcörőm a lightningal már, annak ellenére, hogy szerintem a legjobb csatlaköző evör)
-
csƵ
addikt
"Az van, hogy neked kéne tudni, hogy annyi pénzért mi mást lehetne venni, ami sokkal-sokkal többet és jobbat nyújt ugyanazon az áron, akár olcsóbban."
Az van, hogy kurvára nem akarod felfogni, hogy az embereknek más az igénye, mint a tied.
"Kicsit olyan érzésem van, mintha egy Tesla tulajnak akarnám elmagyarázni, hogy vannak más jó, sőt, sokkal jobb elektromos autók a piacon --- olcsóbban."
Az van, hogy kurvára nem akarod felfogni, hogy az embereknek más az igénye, mint a tied.
Az van, hogy ti idejöttök állandóan téríteni, hogy az Apple-tulajok hülyék, mert olcsónjobbat lehet kapni.
Nem lehet. Nem az a felhasználási szokásaink, mint nektek olcsónjobbakat használóknak.Mikor fogjátok fel, hogy mindenki azt használ, ami neki a legjobb? Senki se fogja saját magát szopatni a szarral. Takarodjatok már az iPhone topikokból az állandó térítésetekkel.
Senki nem fog Apple-ről áttérni olcsónjobbatra, ha neki már bevált. -
.Szaki.
addikt
"Pénzügyi szempontból ez egy kiváló stratégia, mert évek óta megy az Apple-nek."
Ez így van.
"Én azt gondolom, egy, de max két iPhone-nak kéne forgalomba lennie."
Ha az jobban megérné nekik, már rég visszavezették volna ezt az elvet.
Tök jó példa erre a mini. Mindenki üvöltött a miniért, megcsinálták, nem volt elég sikeres, két széria után el is kaszálták, majd jöttek a Plus verziók.
"...hogy az Apple a 2022-es SE-t, amire nehéz azt mondani, hogy egy 2024-ben helytálló telefon a SOC-t leszámítva [...] életben tartja, gyártja, és forgalmazza még legalább egy évig!"
Szerintem az már nem a '22-es. A '22-es az SE2, az van Kedvesemnek is, viszont Anyukámnak már SE3-at vettem rá egy évre. Az szerintem az i14-es chipjével van már."Nálam ez a "cégesnek és fejlődő országokba jó lesz" felfogás sem állja meg a helyét, szintén nevetséges húzás az Apple részéről."
Figyelj, az SE-széria arra tényleg jó, hogy basic felhasználóknak legyen egy tartós és megbízható telefonja. Ott nem is tartom realitásnak azokat a funkciókat, amiket a "sima" és Pro verziók tudnak. Van bennük egy bika chip, 7 évig működni fognak minden gond nélkül, egyébként meg pl. céges telefonnal senki sem fog családi fotókat lőni, ...stb.Szóval én látom a létjogosultságát az SE-szériának. Épp előző hóban jártam Stockholmban, engem meglepett, hogy majdnem mindenkinél volt egy SE. Lehet másodtelefonként, de volt.
xhege
"Miért fáj bárkinek, ha valaki 60Hz-ért ad 400-at? Neked ez nem ok? Akkor te veszel mást."
Egy dolgot ne felejtsünk el. A gyártó van értünk, nem mi a gyártóért. Mi a pénzünkkel tudunk szavazni. Ha kifizetjük, akkor meg is érdemeljük, hogy 400e Ft-ért hülyének nézzenek bennünket. Nyugodtan tapsikolnak az irodában és kérnek egy kávét. Viszont a számok is azt mutatják, hogy elmarad a megrendelések száma az aktuális iPhone-ok esetében. Nem kell venni mást, mert jó telefonok az iPhone-ok. Ki fogják húzni addig, amíg a gyártó nem kap észbe és nem ad ki végre egy olyan telefont, aminek lehet, hogy a rendszer miatt lesz egy felára, de más területeken nem nézi hülyének a vásárlót. Ja, és nem jelent be úgy egy készüléket, hogy ami a selling pointja lenne, azt ki tudja meddig nem is fogja tudni a készülék. -
csƵ
addikt
Most is két iPhone van forgalomban. Az alap meg a Pro. Nem mindegy neked hogy hívják?
Miért jobb, ha SE meg iPhone a neve?
Nekem pl 3. generációs SE volt, amit most cseréltem le nyáron 15-re. És azzal a készülékkel sem volt az égvilágon semmi bajom, csak kicsi volt már a kijelzője.
A kamera full jó, 1 napot elmegy még most is, és teljesen korrekt a kijelzője.
Nem specifikáció alapján kéne megítélni egy modellt, hanem használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest