- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
vadkörte #702 üzenetére
Újra elolvastam a posztom és még mindig nem látom, hogy hol írtam benne olyat, hogy “ugyanaz” vagy “hasonlít”. Ennek pont az ellenkezője szerepel az utolsó bekezdésemben…
No mindegy, részletesen reagáltam a felvetéseidre, a tőled kapott szűk válasz viszont ahhoz érdemben alig kapcsolódik.
Lapozzunk…….
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
vadkörte #696 üzenetére
• Csoportosítás már van az iOS 17 tavaly előtti érkezése óta, a Híváselőzmény “Keresés” felületén keresztül érhető el.
• Többféle ikon helyett itt színek vannak a hívások jelölésére (piros a nem fogadott, fehér a bejövő), a részletek között pedig ott van, ha a másik fél elutasította a hívást: [kép] ).
• A kimenő hívás ikonnal való jelölése pont megvan az iOS-ben, egy kis nyilacska, ami kifelé mutat a hívást szimbolizáló telefonkagylótól indulva: [kép] Ez is kipipálva ✅🙂👍
Természetes, hogy eltér a másik rendszertől, hiszen ez egy másik OS, amit eltérő elgondolás mellett fejleszt a gyártó.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vadkörte #606 üzenetére
Nem értem az ilyent. Pedig nagyon nem egy a két rendszer. Főleg nem maszív droidos évek után. Nálunk a tágabb családban a testvérem meg a felesége próbálta az ios-t. Szépen vissza is mentek droidra, mindent is a lányomtól kérdezgetek és belefáradtak. Persze kérdés ki mire használja.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vadkörte #606 üzenetére
Kicsit tartottam tőle, hogy 12 év android után hogyan fogom megszokni, de csak kb. egy délutánba telt.
Én 1 évig próbálkoztam vele, aztán mentem vissza droidra. Nekem eszembe nem jutna még egyszer ios-t próbálni. A lányom meg létezni se tud nélküle.
Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz az ios, csak más a gondolkozásuk és nekem nem való az ios. -
esbii22
őstag
válasz
vadkörte #606 üzenetére
Én a 16 prot nem használnám ki sajnos. Szóval alapból kiesik a palettáról.
Nem is tartok attól, hogy Anyu nem szokja majd meg. Hanem csak annyi a dilemma, hogy a 11-el is jól elvagyok, minek váltsak.Az volt a terv először, hogy aprón veszünk egy használt i11-i12-őt, akksi csere és voilá, Anyu még használja 2-3 évig.
De inkább hozok ki én egy új 16-ot, ő meg megkapja az enyémet. Így legalább tudom, hogy egy jó telefont kap, ami már kapott egy gyári akkucserét. Max kap még egyet majd (de most is hozza az egy napot nálam 4 óra SoT-al) de nála simán elmegy két napot is a mostani állapotában. -
esbii22
őstag
válasz
vadkörte #604 üzenetére
16 is már a lélektani határon felül van amit kiadnék egy telefonért. De családban marad a 11, anyu használja majd tovább. Samsung A40-e a végét járja, így kénytelen váltani. Próbálom iOS felé terelni, erre meg tökéletes a 11.
Én meg így le tudom cserélni a 4 éves készülékemet. Amit nem gondoltam volna az elején, hogy ennyi ideig fogom használni.
-
hapakj
őstag
válasz
vadkörte #268 üzenetére
Én édesapámnak vettem ezt a Redmi 10 Pro-t, ami bár 120Hz-es kijelzős, de faultból 60Hz-en ment.
Kiadtak rá egy olyan frissítést, ami megölte, hogy később tudjon bármilyen update-t leszedni magára, úgyhogy nekem kellett manuálisan leszedni valami nemhivatalos oldalról a legfrissebb image és gépről fel flashelni rá. Már így is egy több mint egy éves image volt tavalyi security update-el.
Miközben a Redmi 10 Pro-nál régebbi iPhone 12-m most kapta meg az iOS 18-at s nagy meglepetésemre, még pörgősebb is lett tőle. S vagy még 2-3 főverziót kapni is fog.
-
Atee94
tag
Ne legyen semmi helyette, én NEM azt mondtam hogy a piacgazdaság szar, hanem SZABAD akaratomból legkozelebb NEM az Applenak fogom lecsengetni a pénzt, ha telefont veszek.Nem ugyanaz a kettő
Szerintem jópár millióan fognak még így dönteni.
Ha csak az Apple lenne, na akkor lenne tervgazdálkodás és KGST. -
janeszgol
félisten
Ez oké, de akkor legyen egy autóból max 60 kmh-t tudó, mert valaki csak városban használja? Sőt ha nem Bp, akkor elég a 30 is. Amíg FHD felbontású kamerák voltak, addig elnézhető a 128 GB. De hogy értsd: Az iPod Touch 4G-ből, ami 2010-es is volt 128 GB-os verzió. Igaz akkor az a plafon volt. 14 év telt el. 4k kamerák, szélessávú net, teljesen más adatmennyiségek jönnek-mennek. Az OS is foglal. Az appok is híztak.
-
Felesbandi
senior tag
Elkepzelheto az az eset is, hogy egyszerre igaz az a kijelentes, hogy "sokaknak boven eleg a 60Hz es a 128GB" es az is, hogy "az Apple egy tetu ceg, amiert 2024-ben ezert a penzert 60Hz-t ad es 128GB-ot".
Attol meg, hogy neked 128GB boven eleg, meg lehet kritizalni az Apple-t a 60Hz es a 128GB miatt. Mas gyarto ezert az arert nagyobb tarhelyet ad es jobb kijelzot. Ez teny. Az is teny, hogy ez sokakat nem erdekel es elegedetten hasznaljak az i16-ot majd. En is elvagyok a 60Hz-es 13 Minimmel, nem zavar a kijelzo, de azert csak jobb lenne, ha 120Hz-es lenne nem?
Van aki tobbet fenykepez/videoz, van aki kevesebbet, van aki minden videot 4K/60-nal lo, van aki mindent 1080/30-al. Aki sokat kameraz magas minosegben, az teljesen jogosan kevesli az alap tarhelyet es emliti meg, hogy mas gyarto ennyiert tobbet ad. Nyilvan a piac bearazta ezt, mert igy is veszik, de attol meg jogos a kritika.
Masreszt meg hadd hasznalja mindenki ugy a telojat ahogy akarja. Ha ugy tartja kedve akkor jatekkonzolkent, plane ha az Apple ra is fekudt mostansag a gaming vonalra a konzolos cimekkel.
-
Atee94
tag
Aztán mikor 100k-val többe árazza egy max 20k forintos alkatrész árát, akkor meg tapsikoljunk hozzá...
Szó nélkül megvehetném a legújabb Pro Maxot is, de ne keljen már 400k-ért az Apple fillérbaszkodását eltűrni, és ezért is fogok másra váltani, ha pár év múlva cserélem a telefonomat.Bár egyedül vagyok, de ha sok ember szavaz a pénztárcájával úgy mint én, azt azért az Apple is fogja érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest