- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Ebben egyetértünk, pont ezért vannak mindig alap telefonjaim. Amire nekem kell a kamera, azt ezek is simán hozzák.
Még a 120 Hz kijelzőt és az AoD képességet szokták a Pro mellett mondani, érv gyanánt. Nekem az közömbös. A gyorsabb USB csati se szempont, mert alapvetően felhőbe kerül minden, az a pár dolog, amit esetleg gépre/gépről másolok, évente 1x, az nem telik sok időbe 2.0 verzióval sem. Nyilván, akinek munka, hobbi miatt ez fontos, mint a kamera is, az Pro-t választ. -
7Heads Drago
veterán
És ha magadat újra belinkeled akkor az már igaz is lesz?
Minden új funkció vagy technikai megoldás csak és akkor lesz jó ha az apple beépíti az új modellba. Onnantól az az etalon, addig meg gagyi, mert csak droidon van. Érdekes felfogás. A legnagyobb baj az hogy a gyártók leszarják a user visszajelzéseket, és rád erőltetik azt ami nekik gazdaságilag jó. Ehhez nem kellene tapsolni egyik gyártónak sem. -
lolal
senior tag
Hogy jön ide az orosz piac
Az úgy megvan, hogy az orosz piacon most is rengeteg apple termék fogy el, csak másodkézből és ezt az apple is tudja. Nem a botcsinálta "szankciózgatás" fogja szerinted a világ egyik legkapzsibb cégét megakadályozni abba, hogy majd elveszíti a piacát.
-
mhydas99
senior tag
Szerintem mar hosszu evek ota egyik iPhone sem a geekeknek keszul...
Nem is tudom mikor volt hogy az iPhoneok utoljara erdemben huztak maguk utan a konkurenciat...mar reg nem ok diktaljak az innovaciot, csak masoljak...(A kapszulas szelfikamerarol ne beszeljunk most khm....nem tartom innovacionak, szimplan egy design gimmick)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest