- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #832 üzenetére
Nincs harag, ez egy fórum és beszélgetünk, tapasztalatot osztunk meg.
Jogos, hogy miközben az 5W töltőről írtam, nem említettem, hogy a korábbiak, illetve az alap iPhone 11 mellé csomagolt darabokra gondoltam. (Én jelenleg is a 11-em mellé kapott töltőt használom elsősorban, ami 5W és van mellé "vész esetére" egy Apple 20W is.)
Korrekt, hogy ezt a félreértést meg tudtuk beszélni.
Nem szeretek haraggal, rossz érzettel zárni semmit...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #829 üzenetére
"miért írtad, hogy 5W volt mellettük"
Nem írtam ilyet, ergo részedről innen ered a félreértésed.
"ilyennel eddig nem találkoztam, csak 5W volt mellettük…" - ezt írtam pontosan.
Ne ragadd ki a kontextusból a válaszom egy részét.
Amit írtam, azt jelenti, hogy sok esettel találkoztam, de ilyennel nem, azok között, amikkel dolgom volt. Ezt jelenti az "eddig" szó.
"Sehogy nem érthető amit és ahogy írtad összevetve a mostani “Ma is tanultam valamit” hozzászólással."
Mi ketten teljesen másképp gondolkodunk és eltérő a vérmérsékletünk is, emiatt nem halad a köztünk lévő beszélgetés. Semmi gond ezzel. emberek vagyunk.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #829 üzenetére
Itt valami nagyon félrement a részedről. Nem volt cinizmus a posztomban (rühellem a cinikusságot, mert haszontalan ,és félreértésekhez vezet, evégett nem is szokásom alkalmazni). Eddig sem voltam cinikus, ezután sem leszek.
A normális hangvételről írsz, a meglepetésemet kifejező, semleges posztom láttán? Nem vagyok mindentudó
, ezért is írtam, hogy "ma is tanultam valamit", hiszen szívesen veszem a kiegészítő, pontosító válaszokat, emberi hangnemben megfogalmazva. Minden ok nélkül álltál belém a "ne röhögtess kérlek" kifejezéssel, amely tökéletesen alaptalan részedről.
"mivel értetted, hogy amit írtam"
Nem tudsz a másik ember fejével gondolkodni, emiatt téves azon állításod, hogy értettem, volna, amit írtál. A totálisan félrement kommunikációnk is ezt támasztja alá, mert bennem nem volt rosszindulat, amikor meglepődtem a nagyobb kapacitású töltőről szóló posztodon (jelzem, most sincs harag, nem az első félreértés az életemben). A részedről történt agresszív reakció nekem idegen, de ilyen is van.
Üdv, Zsolt
-
janeszgol
félisten
válasz
BreamHunter #821 üzenetére
Más kábellel és töltőfejjel töltsd.
-
janeszgol
félisten
válasz
BreamHunter #825 üzenetére
Az MA teszt is 18 wattos töltőt is a csomagoláshoz.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #823 üzenetére
iPhone 11 Pro Max mellé 20W töltőt csomagolt az Apple? Nem semmi, ilyennel eddig nem találkoztam, csak 5W volt mellettük…
-
esbii22
őstag
válasz
BreamHunter #821 üzenetére
Milyen töltőt használsz?
Sosem kaptam ilyen üzenetet, pedig volt hogy töltés közben is használtam.
Az hogy első bekapcsolás után melegszik az normális, tölti le az adatokat, te meg nyomkodod. Ilyenkor pörög a telo -
esbii22
őstag
válasz
BreamHunter #812 üzenetére
Ez igaz is volt az idei szériáig.
16 pro már 6.3” , 16 pro max 6.9”
-
janeszgol
félisten
válasz
BreamHunter #775 üzenetére
Ezt sajnos alá tudom támasztani. Az iPhone azonnal jelzett, míg a droidos csodáim (Huawei, Samsung, Motorola) meg késve. Nem mellesleg pont most írtam az S23-ba, a Samsung hülyeségeivel kezd a tököm tele lenni.
De valahogy még mindig komfortosabb nekem a droid, csak tele van szar gyártókkal (Samsung, Xiaomi, Sony, Google Pixel, Huawei/honor). Mindegyikre tudnék példát íri miért gondolom ezt róluk. -
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #797 üzenetére
Lehet ez a pro kiváltsága
-
Noukoum
veterán
válasz
BreamHunter #792 üzenetére
Elképzelem, ahogy az irodisták napi 8 órán keresztül nézik az AOD-ot, mikor jön az értesítés.
Önmagában a 60-nál magasabb képfrissítést nem tartom feleslegesnek telefonon, csak az iPhone animációi, teljesítménye, optimalizációja annyira jó hogy a 60hz is tökéletes. Androidon tényleg van értelme, látványos különbség. A 144hz-nek viszont ugyanúgy nincs a 120-szal szemben.Az AOD-nak egyáltalán nem látom értelmét. Androidon is mindig ki volt kapcsolva az aksi miatt, ha az nem lenne szempont + nem égne be, akkor azért kapcsolnám be mert jól néz ki… Főleg az Apple féle.
Azért szeretem a gyártó termékeit, mert az ilyen felesleges képességek helyett hasznos tudásra fókuszál. Nem véletlenül a 16e a legszimpatikusabb. A legelérhetőbb áron ad hosszútávra telefont, lecsupaszítva minden olyan “felesleges vackot” amivel elszokta adni a marketing ezeket a készülékeket.
-
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #794 üzenetére
Persze, várd meg míg feljön a kis sziget, majd a képernyőn az ujjaddal húzd lefelé magát a szigetet, ott feljön a görgethető menü és ott lesz a zoom.
-
aero.
veterán
válasz
BreamHunter #792 üzenetére
Most is lehet azzal zoomolni, 25x-ig. Direkt kipróbáltam most, szerintem neked a kamerák közötti váltásra van állítva, nem zoomra.
-
csaba1203
addikt
válasz
BreamHunter #775 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet, mint leírtad....
Napi szinten használom mind a 2 rendszert. Az igaz, hogy az iPhone-ra hamarabb megjönnek az üzenetek de a 3 nap azért túlzás...
Droid-ból nekem csak a Samsung S szériája jöhet szóba.
Jelenleg S22 van jövőre tervezem cserélni majd. Jönnek a frissítések szépen és a rendszer is elég stabil. -
1995M
junior tag
válasz
BreamHunter #749 üzenetére
Fordítva nálam, fehér és SE és Mini után. 17-re nem akartam várni, nekem mindegy a 60 Hz és ki tudja mennyibe kerül majd, 16-ra már van némi kedvezmény. (kinézetre tetszett még a 16e is, viszont annyival nem olcsóbb, a normál 16 azért többet tud)
Szerintem frissítsd, csak jobb lehet. Nekem a 18 UI változtatásokat szoknom kell, iOS 17-tel nem lehet használni, így nincs más hátra mint előre: legyen akkor naprakész a 18 és bízni abban javítják folyamatosan a hibákat.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nem mindenkinek jön be, de nekem is tetszik a dinamikus sziget.
Nyugodtan frissítsd 18.5 verzióra. -
janeszgol
félisten
válasz
A 18.5 nagyon jó lett. Üzemidőben is javított picit. Ez már a végletekig optimalizált. Ha minden igaz 18.6 még lesz, utána pedig a 19 jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest