Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Magadnak veszel, de közben arról beszélsz, hogy más hogy használja a telefont.
Én végig magamról beszélek, hogy engem nem érdekel a 120Hz, de ezt más emberek magukra veszik
Jah amúgy csak tudd, hogy a 15Pro chipje az A17 Pro chipen alapul, ami szuper takarékos 3nm-es csíkszélességen készült, és agyon optimalizált.
Jah amúgy csak tudd, ezek a nm-ek már rééég csak marketing bullshit. Igazából a TSMC N3B eljárása elég szarnak sikerült. Ezért lett elég vacak az A17 Pro meg az M3x széria.
Valszeg emiatt is jött ki az M4 olyan hamar N3E eljárással. Szerintem hozd képbe magad a valósággal mielőtt irogatsz -
hapakj
őstag
Mert ugye gondolom azzal tisztában vagy, hogy iphone esetén is zabálja az akkut a 120Hz a 60Hz-hez képest.
Azzal remélem tisztába vagy mielőtt ostobaságokat írsz, hogy az Apple Promotion az egy adaptive sync implementáció, tehát csak az idő csekély részében kapcsol 120Hz, s statikus tartalom esetén leszabályoz akár 30Hz is, ezzel a magas képfrissítés előnyeit kombinálja a takarékos akku használattal.
Redmin nincs így, Note 10 Pro vagy fixen beállítod 120Hz-re vagy 60-ra, s ahogy látom Redmi 13 is csak alkalmazásonként kapcsol.Az hogy te minek látod értelmét az teljesen irreleváns.
Jah, boccs, azhittem magamnak veszek telefont, s továbbra se értem miért vannak elalélva az emberek egy 120Hz-es facebook feedtől a telefonjukon.
Doom Eternal 144Hz-en azt mondom, hogy valami, de 5"-en 120Hz-es facebook feed nem nyűgöz le, ahogy sok más embert sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest