Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
üzenetére
Több éve? Több éve van appgratis?
Appgratis keretében vetted meg több éve, pár hónapja felraktad újra és teljes verziós lett a program?
Mondjuk a mai programot én is felraktam. Majd törlöm és feltelepítem újra pár nap múlva.
Megnézem akkor is a teljes verziós programot rakja-e vissza. Szerintem kizárt mivel nem kapcsolja a Google accounthoz, hogy neked a teljes volt meg. -
pigster
senior tag
válasz
üzenetére
Neked lehet, hogy nonszensz, de van egy tab, amit a gyerekek is használnak, nem akarom azon beállítani azt a fiókot, amit emailezéshez használok.
Plusz: a vásárolt dolgokat tetszőleges számú készülékre lehet/szabad telepíteni. Van három telefonunk, meg egy tab. A telefonokon külön-külön be van állítva mindenkinek a saját e-mail címe, plusz még az ami csak vásárlásra van. Így egy vásárlással akár több készülékre is felrakhatom az appokat. Ha nem így lenne, akkor minden készülékre külön meg kéne venni. -
Rx
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem tudom, sajnos nem rémlik, hogy állítottam volna be pin kódot.
Eddig alapból elmentette a jelszót, most hogy újra vásárolnék egy olyan ablak ugrik be amiben ezek vannak:Jelszó megerősítése
xxxxxxxxxxxx@gmail.com
[Google-jelszó] <---ide kéne beírni de semmit nem fogad el
Ok Mégse -
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Tudom mennyi 2.5€ semmiség, de pont ezzel kell vigyázni. Nulla értékű appokra eldobál ember 50+ eurót. Továbbá azt is érdemes szem előtt tartani, hogy jobb játékok is vannak pl ennyiért és ehhez képest mennyi a 2.5. Meg jó esetben egy flashes weboldalon csomó ilyen szintű játékért pénzt nem adott volna az ember egy nem is olyan távoli múltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest