- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én viszonylag sokáig toltam( a piros bossig) idáig nagyon jól játszható volt,csak néha kellett egy picit farmolni.
Csak a boss előtt kellett többet farmolni de az se volt nagyon sok.Kb 30 pizzát kell megcsinálni meg 20 banán italt.
Igazából azért hagytam abba mert be vittem gariztatni a telefont és elfelejtettem elmenteni a mentésemet,és ezután már nem volt kedvem újra kezdeni,mert kb 4-5 órát beleöltemÉn egy tavalyi 15 ezer forintos Vodafone Smart Minin(1x1 Ghz-es proci,512 RAM,PowerVR SGX531 grafikus gyorsító) toltam szóval nem kell hozzá egy erőgép.
-
bostone
addikt
Nagy gratula!
Más:
Pár perce hozott a postás egy G910 wireless kontrollert. Tudna valaki segíteni abban, hogyan vegyem rá a legegyszerűbben a működésre?
Tf300t (4.2.1/root):
Gyorsan kipróbáltam a San Andreas-t. Tök jó, minden patent.
Mc4, jobb kar nem csinál semmit. Minden más működik, csak az nem.
Mc5, semmi nem csinál semmit.Note2 (4.4.2/root):
Mc4, Mc5, semmi nem működik. -
BenHans
addikt
Én csak egy olyat találtam amiben több vetélytárs is szerepel. Az pedig [EZ]. Nem tudom mennyire hiteles.
Én már azt várom hogy jöjjön az iPhone6-A8 64bit vs. Snapdragon808-810 64bit
remélem nem igaz az amit olvastam, hogy a 808 és 810 csak 2015 Q2-ben jönnek, mert jó lenne ha már a következő év eleji flagshipekben megcsodálhatnánk.
-
-
eastone1
senior tag
bocs, most vettem észre, hogy ha a 4x re bökök akkor mutatja a maxot. Bár nem tom hogy de így is le vagyok maradva 300 al.
.
Akkor meg mi a francér nem képes gyepálni az ellent? Pedig fullos prime injectort is pakolok ami elvileg turbosít. Ugyan azok a nyüves gombostűk amik 5 pályával előbb hullottak a mortartól, most kell nekik 2-3 lövés. -
eastone1
senior tag
Elárulhatnád a titkod mert nálam csak a mesében vannak 3000 es sebzésű tornyok akár hogy is fejlesztgetem. A meteor az egyetlen ami 2200 körül sebez de az nem torony. Az air guard 700 körüli a max a te 3ezreseddel szemben. Pedig úgy csináltam mindent ahogy leírtad.
Annyit farmoltam az első 5-6 pályán hogy minden fullra fejlessztettem. Minden fejlesztést megvettem ezüstért majd csillagért. Majd összefarmoltam 20ezer körüli zsetont, de csak nemakart új erősebb kártyát dobni még a piacon sem. Na mondom akkor gyia. Belendültem és elkezdtem csinálni a küldiket. Az utánna következő 5 pályáig nem is volt gond de aztán megakadtam. Bárhogy pakolgatok megfingat. Ráadásul ahol igazán lehet farmolni a hard pálya de már az elsö 20 körben kampec. Easy és medium on nem lehet sokat nyerni ráadásul a hosszú töltési idő miatt nagyon lassú a farmolás mint mondjuk egy 75 ös pályán. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Két napja kezdtem el. Szerintem teljesen jó a játék. Nekem tetszik. Egyelőre lehet IAP nélkül is haladni. Viszont azt észrevettem, hogy 3 csillagra IAP nélkül nehéz megcsinálni a pályákat elsőre. A csillagokat a megmaradt élet és kiosztott sebzések után kapjuk. Ha valamit nem tudok megcsinálni 3 csillagra, akkor később visszamegyek rá, amikor már erősebb vagyok és akkor általában sikerült megcsinálni. Minden pályát annyiszor csinálsz meg ahányszor akarsz, tehát farmolni tudsz majd az új itemekhez alapanyagot. Amikhez esetleg IAP kellhet a későbbiekben az az itemek receptjei. Csak ezüst pénzből lehet megvenni, ami ritkán esik, de esik. Meglátjuk mennyire lesz elég. Lassan haladok, mert mindent 3 csillagra akarok megcsinálni és ezért vissza-vissza fele is haladok néha. Összességében nekem eddig tetszik nagyon. Mivel ingyenes, ezért érdemes szerintem elkezdeni.
-
saelin
veterán
Vagyis nem számít a szint pluszba az evolutionnál? Elég egy-egy már evos kártya, de az is csak 5% pluszt ad? Ej, de szűk markúak voltak fejlesztők!
A spelleket mennyire éri meg fejleszteni? A curse nevű mágiám már maxos, ami kis híján +30% dmg-t ad a beleszaladt ellenfelekre. A másik kedvencem a lightning. Lebénítja az ellenfeleket 2+ másodpercre és sebez is egy picit. A sebző spelleket annyira nem szeretem, kicsit csapnak oda. -
gergom91
tag
Van egy pálya ahova 15star a belépő. 250 hullám van, 64et bírtam ki de 5 fullos mortar a nagy szörnyből (toll vagy mi az) 1-et nem bírt megölni már. Ha ki akarjátok próbálni, akkor vigyétek be a követ is.
A jutalmam 600 silver és 5db felesleges kártya lett kicsit elpazaroltam a csillagokat... -
eastone1
senior tag
Szerintem iap nélkül nem lehet megcsinálni. Gőzöm sincs hanyadik pálya de level 13 as szinten vagyok de farmolni sem tudok a legutolsó easy pályán. Nem tudom megcsinálni. Szerintem csal a játék. Bizonyos szakaszokon rendesen szaladnak a tagok pedig nincs felgyorsítva. Teljesen elveszi a kedvem.
-
gergom91
tag
Van egy probléma amúgy a játékkal. Nem tudom a facebookkal összekapcsolni. Rámegyek hogy elfogad, és ugyanúgy visszalép a játékba, mint amikor nem fogadom el a feltételt (azt hogy a nevemben postolhat a játék). Pedig ha sikerülne akkor járna ingyen unique kártya meg pénz
-
HPAA
őstag
én a táblán kezdtem el , aztán ott felajánlott 2 kártyát , hogy ha likeolom FB-n, bejelentkeztem volna de mivel fél éve el van mentve a jelszavam , nem ugrott be fejből , táblán meg nekem körülményes próbálkozni többször
ezért átültem az asztali gépemhez ,ott beléptem FB, majd látom hogy onnan is indítható a játék , és ott már rákérdezett ,hogy melyik profilt kívánom indítani , teljesen újat , vagy a táblán akkor már elért 4. szintest
ugyanez fordítva is igaz volt , mert a gépen 8.szintig továbbvitt játékot tudtam este folytatni a táblán -
gergom91
tag
Az eddigi taktika a Dragon Tower volt, abból minél többet, majd amikor már drága akkor a Cannon Towert. Néha ha speciális szörny is jön, akkor olyan tornyot is persze, de ez a 2 az alap. A Dragon tower elég messze lő, a sebzése nem a legnagyobb(190 jelenleg), de van +burn dmg, az utolsó hullámok már nem nagyon érzik meg ha több ilyen köpköd akkor sem. Erre van a Cannon, az már fullos, alapként is 600+ a sebzés, viszont lassú, és ha sok van belőle van hogy egyszerre 4 torony is ugyanazt (a legelöl szaladó 10hps szörnyet) lövi...
A továbbiakban jó lenne a Dragon Tower fejlesztése, az elég jó, csak ki tudja mikor jutok olyan kártyához -
Fitzgerald
veterán
Azért nem egészen. Pl. árnyékok nem nagyon vannak a droid verzióban, PC-n viszont igen.
Aztán lehet hogy ez csak a hardveres különbségek miatt van (Nexus 4-ben más a GPU mint az én cuccomban), de nem hiszem.
Nekem eddig nincs gondom, bár még csak az elején vagyok. TD játékoknál majd a nagyobb hullámok akasztják a hardvert, de annyira nem rettegek azért. Ránézésre ez 50-60 fps között van.
Snapdragon 600 szintű hardver (GPU azért valamivel gyengébb, de így is bőven elegendő) 5.5 inchen, full hd-ben.
Az OTTTD-nek komolyabb a hardverigénye, pedig az azért nem néz ki ilyen jól. Viszont akinek teszik ez a Defenders, annak érdemes azt is beszerezni. -
gergom91
tag
Na mégegy játék amire ráfüggtem
Amúgy nekem szinte minden pálya után ajánlja 1$-ért a starter packot, ami minden alapból meglévő toronyból tartalmaz egyet meg 2000pénz. Kb arra való hogy egyből tudd a tornyokat fejleszteni.
Amúgy a körök végén jár a teljesítményért 1-2-3 csillag, amit el lehet költeni sokféle kártya pakkra. Én mindet az 1 csillagba kerülő "zsákbamacskára" költöttem eddig, kaptam terület mérgező tornyot és valami siege towert ami a fél pályát belövi. -
citkar
addikt
Hát már alig látok 5 col alatt számomra szimpatikus telót, a jelenlegi 5 colos, de a kiszemelt (mert már lassan másfél éves a régi és tervezem lecserélni) meg 5,5 vagy 5,7 colos (na nem mintha nagyobbat akarnék, de az tetszik) és az legalább erősebb is lesz, hátha majd azon, de addig is lehet PC-n kipróbálom.
Abból a szempontból örülök neki, hogy a Fieldrunners 2 óta nem nagyon fogott meg semmi. -
saelin
veterán
7"-on még egész olvasható a felirat, a gombok és menük is jól láthatóak. Az hogy erős hw kell neki, na az biztos. Szerencsémre az olcsó Prestigio tabletem jól viszi 2 maggal (rk 3066), 1 gb rammal. (Szerk: Habár lehet én nem a max grafikát látom, de még így is üt.)
Még csak az este játszottam vele fél órát, de azt kell mondjam, hogy tartalmasnak látszik. Ha jól értem, akkor kártyákként kapjuk meg a tornyokat amikből 25 db van. Ezen kívül vannak varázslataink és a pályákon bónuszt adó területek is vannak. Arról még nem okosított a játék, hogy lehet e a tornyokat fejleszteni. Lehet majd a későbbiekben?
-
jonnyjoker01
veterán
E&L magyar review: "Dont buy it Primitive boring pointless. Gagyi. Worst rpg ever. Not entertaining" Azt a gagyit nagyon oda kellett tenni az angol szöveg közé. Ez az egyetlen dolog, ami irritál: magyar szöveg között angol szó... Tegnap akkora streak-et csináltam, hogy 21 killt kaptam egy round alatt.
Amúgy játszottam vele, el lehet vele lenni, ajánlom megvételre minden RPG kedvelőnek! Egy darabig el lehet vele lenni, de nem olyan sokáig, mint pl. az Aralon Sword and Shadow-val vagy a Shadowlands 2-vel.
-
-
assemble
addikt
"according to the iOS game listing, the $1 in-app purchases are for level skip tokens and cosmetic elements. While there is a currency and card system in place, there's no way to artificially boost your score by spending more money,"
Ez igy sztem nem veszes. Az alapjatek meg inkabb legyen draga, minthogy folyamatosan IAP kelljen az alapveto dolgohhoz, vagy reklamot nyomjon a kepedbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest