- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Elég ovis grafika, de attól még lehet jó. Mondjuk én nem kifejezetten szeretem a tower defense játékokat, de a Defense Zone 3 Ultra HD-ra ráfüggtem múltkor. Ingyenes volt, hát "megvettem", de még a 890 Ft-os árat is megéri szerintem.
-
Maxtreme
addikt
szerintem azért mert sokáig sz*rtak rá a készítők és nem futott 7-es androidon. Akkor nagyon lehúzta mindenki, ált még 2.3-on is 1 ideig
Mondjuk az elég érdekes hogy bármelyik pályára bármikor mehetsz, és még csak azt sem jelzi hogy valamelyiket befejezted..
Régen nem ilyen volt ez.. -
regener
veterán
-
Bozek
nagyúr
Az igazi offlány várvédők ők voltak.
-
interstate76
addikt
Szerintem másra gondolsz: az Amlogic S805-ösök mellett még gyengébb GPU volt, mint az S905-ösök mellett (ill. ugyanaz, csak kevesebb maggal). Használható sok játékhoz (délután Dead Effect-eztem rajta egy kicsit, ill. szerintem pl. a Rollercoaster Tycoon Touch is jobb monitoron, mint kisebb kijelzőn), de azért messze van a csúcsgépektől, inkább médialejátszásra van kihegyezve.
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi, rájuk csekkolok! (De jöhet még, mástól is ajánlat).
Egyébként azt, hogy tudom megnézni a Play Store-ban, hogy melyik app mennyi helyet fog foglalni?
Ezt sehogy se találom.
A "légyszi" miért ne lenne magyar szó?-> "Félhivatalos" ugyan, de szerintem annyiszor használt és "közkeletű", hogy ez nem lehet kifogás... A fordításokból ilyesmit kihagyni szerintem egyszerűen butaság...
"google"-> A google saját ellenőrzője (legyen az bármilyen nyelvű is, kivéve angol) aláhúzza? Ez nem korrektúra, ez butaság.
Ui.: A "csekkolok"-at persze nem húzta alá... Na, erről ennyit...
-
vacs
veterán
Több pénz, jobb fegyver, gyorsabb fejlődés ... de ingyenesbe is simán élvezhető.
Ha meghalsz, akkor 30 sec-es videót kell végignézni, hogy onnét tudd folytatni, ahol tartottál, különben a pálya elejéről kell kezdeni.
Illetve a pályákon többfelé van lehetőség extra fegyvert szerezni, csak meg kell nézni egy 30 sec-es videót!
Ennyi simán belefér nekem. -
Mentem még egy kört, most ez jött:
Thank you for clarifying. Unfortunately, your purchases have been made as far back as 2013. Because of this, we do not have access to your records and transactions. The only way to manually adjust anything would be for you to request a refund and then repurchase your items. As we are unable to view your records, we are unable to do this for you.
Seeing as these purchases have been made so far in the past, it seems as though you have spent and enjoyed your purchases over these years. We are aware that you are unable to transfer your purchases at this time and will have the Help site be updated with the correct information.
If you wish to continue playing, it looks as though you will need to repurchase your items. While this is not ideal, this is the only solution we can provide you at this time. If there is anything else I can do for you, please let me know.
Mindezt úgy, hogy mind az 5 Google transfer ID-t mellékeltem. Bepróbálkozom még a google-nél is, kíváncsi leszek, megyek-e majd valamire. Köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Igen olvastam,a topikjában is, hogy volt aki megunta, 1 angol cikket is találtam amit chrome-al lefordítottam és amit kihámoztam belőle az az, hogy hamar unható, de én még csak az elején vagyok szóval úgy vagyok vele,hogy egyenlőre tetszik, aztán majd meglátjuk, ha követeli a pénzt max törlöm, egyenlőre tetszik.
A hasonló című magyar fejlesztésű játéknál nekem mindeképpen jobbnak tűnik és nem kér sok hozzáfést sem.
Egyébként a saját topikjában többen is írták,hogy kijátszották igazi pénz nélkül a karrier részt, ezért ajánlottam underdark-nak, mert bár autósat kért, de lehet ez is tetszeni fog neki, mivel nem követel netet bárhol játszhat vele.
-
Kasya
nagyúr
Semmi extra. A linkelt apk tökéletes. Már van szerver is.
Annyi, hogy a játékban nem tudtam regisztrálni új accountot, csak a hivatalos weboldalon. Az valóban kell hozzá.Mondjuk a felbontás nem a legjobb, de a grafika tetszik.
A grafika gyönyörű, szvsz full PC adaptáció.
-
törölt tag
Néhány helyen azt olvastam, hogy néha elég lehetetlen rájönni a megoldásra. Nem tudom ez a játék vagy a játékos hibája -e. Tehát nincs igazából semmi rávezetés, hogy mit is kellene csinálni.
Nem szeretek "végigjátszós" videókat/oldalak nézni, de nem is zavar, ha valami nehéz. Csak ha nincs benne logika.
Viszont én egyáltalán nem ismerem a játékot, és elég vegyes az összkép.
-
Bozek
nagyúr
Azért a Transport Tycoon-t sikerült. Szerintem az Android-os port sokkal jobban is néz ki, mint az eredeti.
(#25326) porterocka: Magadnak mondasz ellent. Ha tőlünk nyugatabbra ezek bagatell összegek, akkor ők nem torrentezik le a játékokat. A fejlesztők meg nem azért csinálnak IAP-os cuccokat, mert a magyarok mindent torrentről szereznek be, nem vagyunk akkora piac.
-
interstate76
addikt
A stratégiaiak miért felejtősek?
Kár, hogy TV-re kötött mini PC-n relatíve kevesen játszanak (persze tudom, hogy a játékokat sem erre találják ki). A miénken fent van egy csomó játék (elsősorban a gyereknek, de néha én is lehuppanok elé). Ki is próbálom rajta a Commandost emulátorban, ha már szóba kerültek a régi pécés játékok!
-
SunMount3r
nagyúr
Félre értettél, lehet: írtam is, "mobil telcsi, várótermis" módban lehet jók ezek is: "casual" színvonal. Persze lehet nálam van túl magasan a léc: Portal 2, Talos Priciple és The Witness, természetesen PC-n. Gondoltam lesz majd valami -ha grafikában nem is-, de ötlet/story/kidolgozottság (És NEM csak grafika) terén valami megközelítő Android-on is, ennyi...
Úgy látszik itt ?még? nem várható el ez a szint... Meg Android-ra alaból az általam idézett kategóriába gyártanak amúgy is elsősorban, "kanapés, kontroller-es, TV BOX, rendes TV-n" (kvázi konzol) még messze van ide...
De THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Háát, ebből kb. az Evo Explorers üti meg a szintet amit gondoltam (TV Box-ra kellene, tudom, mobil-on "casual mode"-ban ez teljesen másképp alakulna...), de az legalább érdekes. Köszi!
Maxextreme: a Cogs Demo-t anno sok éve nézem még PC-n, ezzel is az a bajom, hogy inkább olyan "mobiltelcsis, vasútivárós" game a grafikáját meg a körítést tekintve, nem igazán nyűgöz le. Kb. a "Windows 98 beépített játékok" korszakát idézi... Kár, hogy Android szinten ezek a stílusú gamák még nem tartanak előrébb, de no prob....
-
törölt tag
Értem! Akkor inkább letörlöm, nekem eddig sem kellett csak azt hittem elmenti a játék állásokat, de akkor nem kell hogy egye az akku-t még 1 futó app. Akkor ezek szerint az asphalt nitro lehet mentette magát a telóra, és abból építkezett mikor újra raktam, köszi szépen, hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest