- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Játszogattam rajta,de ezt sem tartom olyan jónak,mint a Sentinel 3: Homeworldőt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Attól tartok, nem értem teljesen, miben más ez a pen&paper stílus. Az RPG-t értem, fejlődés, szörnyek, stb.
-
kovsol
titán
Nekem a Kingdom Rush jött be eddig a legjobban.
PvZ -t is imádom. -
Dzsuri89
őstag
De ő nem Nexus 4-ről beszél, hanem Galaxy Nexusról.
Yakju meg Takju verzióra van 4.3 a hivatalos oldalon is.
-
ayo
veterán
a rohej szerintem ez: https://play.google.com/store/search?q=plants+vs+zombies+2&c=apps
oke hogy mennyire jo hogy szabad nyitott az android de azert a store ra raferni mar egy kisebb szabalyozas. termeszetesen ezeket a pvz2ket ne telepitsetek meg a popcap llc nevezetu szarsagot se mert kamu.
(#5067) ollie: ez is karos raadasul mar a GTA 5 is megvan nekik... az oke hogy itt minden forditva mukodik hogyha szolnak sokan akkor szedlik le de ez mar sztem elegge tulnotte magat. nekem nincs bajom a rendszerre nem akarok mas grafikaju akkumlatort stb, de ez a store resz nagyon gaz igy, mert kb vegig kell guglzini hogy ki a kiado melyik az eredeti van e egyaltalan stb. mikor kijott a terraria is akkor is irtak nekem hogy ez most biztos az igazi? en meg tudtam hogy az mivel ismertem a kiadot, de hat az atlag ember nem hoy csak karos programot telepit hanem fizet is erte akar :S
-
hallerlaller
addikt
Na, ezt le ne töltse senki, egyrészt kár végigvárni mire lejön a 770MB. gagyi grafika, már a menüben az ikonok recések, ilyet a tapjoy-os adware játékoknál láttam utoljára. Maga a játék pedig bonyolult, nem is értem már a tutorialt sem, ez ilyen mostanában divatos japán hipszter játék, értelme nulla.
-
- = Zk = -
félisten
hát, nézd. nokia 6300-ról váltottam erre. van mellette egy 5800-ám a megjelenése óta....
persze, galaxy S1-2-t szerettem vna, de... az ace 1 majd 30k-s árát is érzem ebben a hónapban, hát még azokat akkorace 2-nek a formája nem tetszik. az ace 1-ben is az fogott meg
megnézem ezeket a játékokat... egyelőre nem játszom semmivel rajta, elfogadom a "korlátait".
-
s4tch
veterán
Ez picit más. Az a lényeg, hogy párosával lehet eltüntetni az egyforma elemeket, de csak akkor, ha a két elemet max. 3 vonallal, más elemek érintése nélkül össze tudod kötni. Tehát nem elég arra figyelni, hogy megtaláld az egyformákat, azt is szem előtt kell tartani, hogy azt a 3 vonalat be lehessen húzni. Nem nagy agytorna, de elég addiktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest