-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #334 üzenetére
Viszont ha szereteda Civilization-t, akkor ezek kötelező darabok:
-
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #336 üzenetére
Ez nem tűnik rossznak
Nézzétek meg hátha
Virtual City Playground
-
edward2
addikt
válasz
- = Zk = - #334 üzenetére
Amúgy ha valami épitős érdekel de nem feltétlenül teljesen sim city akkor én a Townsmen-t vagy a Dungeon Villaget tudom ajánlani
Nem csak városépítés az tény.
Amúgy ha találsz valami építőset akkor szóljál már itt a topikban én is régóta keresek sim city kategóriát. Fizetek is bármi csak ne ilyen idő alapú legyen mint a legtöbb ilyen...
-
edward2
addikt
válasz
- = Zk = - #329 üzenetére
Nincs sajnos minőségi város építő játék. (persze van 1-2 de a tipikus facebook átverésen alapul ami kicsit már kezd idegesíteni playben...)
-
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #324 üzenetére
Hát én nem szívesen maradok az 1es nél.. :I kameráját szeretem benne... semmi mást xD
De a 2esben (értelemszerűen) jobb a kamera is -
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #322 üzenetére
Azért a tudásáért megbarátkoznék a formájával
Tényleg 1 vagy 2 fokkal jobb
-
válasz
- = Zk = - #295 üzenetére
Nagyon jó mobil volt a középkategóriában, de mára már csak alsóra elég a tudása. Ettől függetlenül nagyon szerettem, de hamar kinőttem, mivel idén (márciusban) vettem életem első Androidos telefonját, ami az Ace 1 volt, és elég hamar szembesültem vele, hogy erősebb vas kell nekem (így cseréltem 3 hónap után Ace 2-re). De mondom, jó és minőségi a teló, de el kell döntened, hogy elég-e neked a 3,5 colos kijelző, a 320x480-as felbontás, a kicsi belső tárhely (ez probléma lehet, ha sok programot akarsz feltenni), a már gyenge proci és gpu. Ha nem fontos a játék, akkor tökéletes telefon lehet neked.
Az Ace 2 egy nagyságrenddel jobb egyébként, de kellett is ez a nagy ugrás idén a középkategóriában. -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #303 üzenetére
Ingyenesek közt a hatodik app, nagyon gyorsan feltornázta magát...nagyjából minden második embernél csak ezt látom
Tamagochi szerűség
Csak gondoltam hátha valakit érdekel...
-
válasz
- = Zk = - #288 üzenetére
Ace 2-ről?
-
válasz
- = Zk = - #286 üzenetére
Korábban az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged