- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #21682 üzenetére
Gőzerővel dolgozom rajta hogy akard visszarakni a Temple Run2-őt.
(meg akarom dönteni a rekordodat. Egyenlőre 39milláig jutottam, de még nem maxoltam ki minden képességet.)
Ha sikerült jelentkezem, csak hogy legyen megint kihívás neked benne!
Egyébként már csak az új pálya miatt is érdemes felraknod, mert nagyon jól sikerült, ráadásul pénz tekintetében jól farmolható. -
drmotto
őstag
válasz
fery02 #21624 üzenetére
A Sony lesz a hibapont. A TC Adb megoldás működik jelenleg egy G4-el, egy G2 minivel, Egy P8 Lite-tal, és két P31xx tablettel. A Sonyval viszont a Helium sem kapcsolódik, a MyPhoneExplorer fe lse mismeri, a Mobilego látja de nem tud vele mit kezdeni.
Korábban egyébként működött az adb pluginos módszer, így próbáltuk meg a G2 miniről a költözést a Sonyra, de azóta kapott egy frissítést, simán lehet hogy abban lett valami módosítva.(#21625) locaLpatrioT
Neked ezért fizetnek? Ha egyszer leírom, hogy nem, az pont azt is jelenti ami oda van írva. -
saelin
veterán
válasz
fery02 #21511 üzenetére
"Nem csak ezek miatt, de a játékok technikai leszarom stílusuk miatt is feketelistára kerültek nálam is már jó ideje."
Estenem, ne is mond...
Mennyi pénz öltem a Heroes of Order and Chaos-ba, és tiszta bug a játék. Gyakorlatilag ontják a skineket és az új herokat, de semmi fejlesztést nem végeznek a játékon. Tényleg kerülendő bana.
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #21403 üzenetére
Késő kapcsoltam a mentésekkel kapcsolatban, sajnos nem néztem utána hogy a relic run nem felhő mentős.
Aprópó a Temple Run2-vel viszont tegyél egy próbát, mert nekem telefonváltás után minden meglett a google fiókba bejelentkezés után.(kivétel pénz és smaragd, de az elért teljesítményeket nem kellett újrakezdenem, a megszerzett relic-ek, megvásárolt emberkék is megvoltak, a szintemet sem buktam).
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #21356 üzenetére
Relic Run téma:
amióta telót váltottam előlről kellett ugye kezdenem, arany ömlik rendesen, azt tudok farmolni, de gyémánt az nem nagyon akar gyülni, még a pisztolyt sem maxoltam ki.
Még mindig a Boss gyilkolászással lehet csak gyémántot farmolni?
Adj pár tippet hogy fel tudjam pörgetni az elejét!
Küldhetsz pár átkot is, még nincs meg az acsim! -
Danny365
őstag
-
Amur
addikt
válasz
fery02 #20083 üzenetére
Relic Runnal tolom én is egy ideje, igaz még az első pályán vagyok.
Egyszer sem fordult elő hogy nem érzékelte a swipe-ot!
Sem szaggatás,sem nagymértékű akkumerülés nem volt.
(gigabyte gsmart roma r2 plus)
Tény hogy nagyon nehéz(nem véletlen hogy még az első pályán vagyok, mert még pár relicet szedtem csak össze).
Kezdő tipped esetleg? Mit érdemes fejleszteni? Ruhára pl. nem raktam.
Az íjat tolom meg a coin-os dolgokat. -
Danny365
őstag
válasz
fery02 #19901 üzenetére
Igen, miután beleptem még nekem sem mutatott semmilyen acsit, aztán megnyitottam egy pályát és meg is kaptam az első achievementet. Ez után már a Play Games app is mutatta a többivel együtt.
Maga cucc egyébként akkor nyílik meg, mikor rámész a lakatra a level select képernyőn, így nem tudom, ezt hogy tudnád elohozni így, hogy már meg vannak nyitva. Esetleg nyomj egy menetet vagy válassz másik pályát, hátha.
-
válasz
fery02 #19847 üzenetére
Időközben végigjátszottam ma délután folyamán mégegyszer a Lara Croft Go-t, az utolsó achi-ra vadászva.
Sajnos nem sikerült megtalálnom magamtól a megfelelő helyszínt, ahol kivitelezhető a feltétel, szóval azt szégyen, nem szégyen, facebook hozzászólásokból néztem utána a megoldásnak, ahol meg is tudtam.Szóval minden achi-t feloldottam, most pedig én is elkezdem nyomni a Relic Run játékot, ha már kellően Tomb Raider hangulatba sikerült kerülnöm.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
fery02 #19789 üzenetére
Spikes-t telepítettem, de még nem próbáltam. Az achievementek kiszedhetőek, de egy hamar 100%-ra biztosan nem (pl. Play 5000 games
), viszont pontgyűjtésre 10 pontonként ad 2.000XP-t.
A másikat nem telepítettem.
Korábban emlegettem más ilyen játékokat, pl.:
- Dot Rush, ebből sokat ki lehet szedni 100%-ra is megoldható, de kell rá időt szánni, nekem 12/18. 50 játék után csak a 150 pont hiányzik (12.000XP!), illetve a több játékért járók.
- Ultraflow, ez igen szórakoztató és szintén sok XP-t ad, rövid idő alatt. A 3 hiányzó achi jól leírja: Play 90 minutes, Finish lvl99 in 5 attempts, Speedrunner - finish the game in less than 40 minutes (ez mondjuk nehéz).
- Snake Shadow Edition, csak 5 achi egyenként 20.000XP-ért, kb 30-40 perc alatt teljesíthető.
- Ruben is sleepy, itt is csak 5 achi van szintén egyenként 20.000XP-ért és ezt is hamar össze lehet hozni. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fery02 #18992 üzenetére
Azért , vannak még egész jó fejlesztők , pl Kabam cuccait én szeretem
Bár a Marvel Champions nem nagyon van használva az MKX mellet.
Jajaja: a fent említett Kabam játék nekem laggol Nexus 9-em, vagy az normális , hogy minden az ellenfelet ért ütésnél , egy fél másodpercre megáll majd megy tovább ?!
szrk.: és megint mkx miért írják , hogy nagyon pénzes ? napi 20-30 percet ha játszom , néha kevesebbet, vagy nem is hetekig , és egész jól haladni benne
-
Saccco
nagyúr
válasz
fery02 #18960 üzenetére
Ez igen jónak néz ki!
Van gameplay videó is.
-
Danny365
őstag
válasz
fery02 #18813 üzenetére
Nekem elég vegyes tapasztalataim vannak a fejlesztőkkel kapcsolatban, és sajnos azt veszem észre, minél nagyobb csapat készíti a játékot, annál jobban tesznek az ember nyűgjére.
Pl. volt egy viszonylag jó kis játék, amiben volt egy beragadt achievement, írtam neki egy emailt és másnap kijavította. Míg pl. kérdeztem valamit hetekkel ezelőtt a Hotline Miami készítőitől és azóta is várom a választ.Meg egyszer egy elég jó panoráma-készítő app nem működött valamiért a telómon. Írtam nekik, küldtem crash logot, stb. Mondták, hogy sajnálják, szívesen visszaküldik a pénzt. Mondom nem kell, én segíteni szeretnék nekik megoldani a gondot. Tökre meglepődtek, hogy én nem csak rinyálni akarok.
-
jonnyjoker01
veterán
-
saelin
veterán
válasz
fery02 #18380 üzenetére
"De hiszen ez a Mad Dex ez kajak olyan képekől, mint a SuperMeatBoy.
"
Nekem is egyből az jutott eszembe, de a videó alapján a játékmenete kicsit eltér tőle. Személy szerint kihagyom, nincs türelmem ehhez a stílushoz.
Szerk:
Most látom, hogy a playbe bekerült a pegi korhatárjelzése. Furcsa is volt eddig a hiánya. (Lévén egy boltnak a termékeiről van szó.) -
-
saelin
veterán
válasz
fery02 #17905 üzenetére
Engem hidegen hagynak az "acsik". Ha lenne hozzájuk kötődő szolgáltatás (lvl-hez kötött akciók, ingyenes játékok, kuponok stb), akkor még érdekelne is... de így... Semmi értelmét nem látom. Ezalól max azok a játékok kivételek, amik játékon belül jutalmaznak egy-egy medál teljesítéséért. Ilyet viszont ritkán látok.
-
royalka
őstag
válasz
fery02 #17878 üzenetére
Nagyon jó volna az a 4 gomb valameik sarokba az tuti. Amíg meg nincs, addig fektetve kicsit kényelmesebben lehet irányítani, de sokszor van hogy nem arra megy főleg akkor mikor gyorsan kéne irányt váltani. Nekem bejön a hangulata nagyon. Meg kicsit rertro érzés, hogy ugyan az az ürge csinálta mint aki a Nokia-ra.
-
Danny365
őstag
válasz
fery02 #17821 üzenetére
Ehh, hát igen, 20 éve még nem toltak a képedbe villogó nyilakat, hogy hova kell menni. Amúgy a tojásos dolog elég lightos még, főleg, hogy ha már ott tartasz, akkor már kellett, hogy találkozz galambokkal, csak onnan még kicsit felfelé kell venni az irányt.
Igazából csak 1-2 szopatósabb rész van, de azok még odébb vannak, még ne add fel.
Amúgy szerintem inkább kelljen gondolkodni, mint ne. Nem tudom, a Broken Sword játékokkal játszottál-e, nekem nagy kedvencem volt a második része (az se mai darab), éppen emiatt az ötödik epizódot úgy vártam, mint a messiást. Aztán abból is mi lett, konkrétan zéró kihívás van benne... (egyébként a BS játékok fent vannak Play Store-on is, ha érdekel)
-
Attila xy
tag
válasz
fery02 #17605 üzenetére
Ilyen droidos játékvezérlőből ötfélét találtam.
A hivatalos oldalon mogából van négy fajta,
A pro 13 ezer
Pro power 20 ezer
Pocket 8 ezer
Hero power,ez már jóval drágább.Nem tudom miben térnek el de szerintem csak a prohoz adnak tablet tartót.
Még van ez a hama creedroid 10 ezerért.
Vagy a ps3 konzolos megoldás,egy új konzol ötezer.De vajon az tényleg működik?Milyen játékoknál kompatibilis?
Szerintetek melyik verzió lenne jó? -
Tidzsimon
őstag
válasz
fery02 #17603 üzenetére
Linkeltem itt már de íme. Belinkltem xda-ra az inspirációkat, van egy két korekt cucc, az enyém kicsit fapados de működik. küllőből gameclip, mondjuk kellett egy használt tok.
-
csadi0011
őstag
válasz
fery02 #17167 üzenetére
Nekem is cardboard-om van. Ha megjön a telefonom a szervízből, akkor én elkezdek ezzel foglalkozni. Az első tervem a következő: Call of Duty Modern Warfare játékhoz van letölthető program, amivel sztereoszkóp 3d képet mókol a játékba. (Rendeset, nem képet dupláz). Kainy nevű alkalmazással streamelem a képet a telefonra. Ebben az alkalmazásban be lehet állítani, hogy a számítógép egérnek érzékelje a telefon gyorsulásérzékelőjét + be lehet állítani kontrollerrel való irányítást is. Így kész is a rendszer. Megvan a 3d kép is. A fejem mozgása adja az egérmozgást. A kontrollerrel meg navigálok, meg lövök.
Majd annak is utánanézek, hogy az Oculus Rift játékmodokkal lehetne-e ilyet csinálni. Mert amit fent irtam le, azt csak fps játékkal lehet megcsinálni. Oculus modok viszont kameramozgást adnak olyan játékokba is, amikben nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest