Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akooos
üzenetére
G2-n játszom igen és nagyon jól elférek rajta (16GB-os készülék igen).
A titkom az, hogy nem tárolok rajta semmi filmet sem, jelenleg zenét sem (jack dugóm csere gyanús lesz, meg egyébként elvagyok én netrádión is).
Nem tömöm tele játékokkal, hanem csak azokkal, amikkel játszom is.
Fényképeket és készített videókat időnként áthelyezem gépre.Soha sem éreztem még, hogy kevés lenne nekem a 16 giga.
Más:
Én is támogatnám, hogy támadjuk le a korábban említett NFS: No Limits topikot, mert el csevegni erről a játékról is bőven.
Mostanában az érdekelne pl, hogy ki mire költi a pénzét és az aranyait. Én például erősen sóhereskedek, amiért látom, hogy versenyekkel is be lehet szerezni frankó dolgokat.Sokszor nem tudom amúgy a játékban, hogy mit csináljak. Milyen versenyt farmoljak újra, matekozok, hogy mikor várható újabb szintlépés és azzal együtt full benzin.
Ilyet eddig NFS játéknál nem tapasztaltam még.
Tetszik, hogy az alkatrészeket akár költözgetni is lehet kocsiról kocsira, azokat különböző kissebb alkatrészekkel kipótolgatni és végül összeépíteni, fejlesztve ezzel a fő alkatrészt.
Na meg rendesen alkatrész raktárunk van, ami szerencsére korlátozott férőhelyű.Ez mind csak kis részlet, ami most így hirtelen felröppent a játékkal kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Alienware 17r4 olvass
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest