Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #17822 üzenetére
Na, Grim Fandango...
Írtad, hogy igazából csak 1-2 szopatós rész van a játékban.
Most ott akadtam el, hogy az erdőben, nagydarab társamnak visszaszereztem a szívét és kocsival átrobogtunk jobbra, ilyen generátor szerűséghez, ami mellett van valami fa szerkezet és kapcsolóval lehet ki-bekapcsolni, hogy mozogjon-e rajta valami szerkezet-e vagy nem, közben nagydarab társam felmászik rá és köveket próbál rá rakni.Nem azt kérem, hogy segíts, hogy itt mit kell csinálni, hanem hogy ez a rész beletartozik-e abba az "1-2 szopatós részbe" vagy nem?
Ezen múlik most, hogy törlöm-e a játékot vagy nem, mert konkrétan idegesít, nem szórakoztat.
Annak meg végképp nincs értelme, hogy alt+tab szöveges végigjátszás mellett játszam. -
válasz
Danny365 #17822 üzenetére
Igen, tudom, hogy régebben még nem volt divat a "nyilazás" és igazából ennek örülök is.
Nem adom még fel, viszont ehhez a részhez is végigjátszást kell majd megint olvasnom, nincs mese.Az a legidegesítőbb, hogy ezen a részen ugye a bejárható terület is szűkebb, mert nem nem mehetünk be az épületen belülre, de még így sem jut egyszerűen a fejembe, hogy mit nem csináltam még.
Azt sejtem, hogy felmászok a kötelen és az épület tetején lesznek a tojások, viszont teljesen felülre nem tudok menni, mert az odavezető vaslétra alatt le van szakadva a perem.
Gondoltam, hogy oda kéne vinni valamit, amivel át lehetne hidalni azt a leszakadást, mondjuk valami deszka vagy létra, de ilyenek nem hiszem elférnének emberünk zakójának a zsebében.Nem szoktam amúgy kalandjátékokkal játszani, pont az idegesítő elakadási lehetőségeik miatt, csak a Double Fine-tól ismerek egyéb jó játékokat, amikkel játszottam is (pl Psychonauts hatalmas kedvenc) és azt gondoltam ezzel is tök jól el leszek.
Végülis el is vagyok ezzel is, csak nem tök jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest