- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #18458 üzenetére
Hát szerintem etikátlan az ilyen bárhova tappolsz jellegű játékokba teljes képernyős felugró reklámot tenni.
Amúgy tényleg unalmas egy idő után. Az AC, vagy akár a Cow Evolution is szórakoztatóbb játékmenetet ad hosszútávon.
Viszont az elején ez jobban lekötött.
Köszi az ajánlást. -
persil
nagyúr
válasz
Jumbozorz #18137 üzenetére
Ebbe sajnos bele lehet futni sok programnál, amik amúgy lehet, hogy tökéletesen futnának az adott telón. Úgy lehet kikerülni a google play okoskodását, hogy letöltöd netről az apk-t.
Nekem legutóbb pl a kedvenc bkv menetrend appomat nem engedte letölteni a rohadék, ami ráadásul ingyenes is, szóval ettől még nem ég el az ember a pokolban
-
krystman
őstag
válasz
Jumbozorz #16919 üzenetére
Szia! Köszi szépen a segítséget! Igen, ezekre rájöttem közben, csak nem tudtam, hogy mikor hogyan legyen 2 csillagos fegyverem. Ami van ilyen farmos rész benne. Amik gyűjtik a pénzt azokat is lehet fejleszteni ahogy latom. Azzal is erősebb lesz a karakter, vagy az csak azokra vonatkozik?
-
krystman
őstag
válasz
Jumbozorz #16829 üzenetére
Szerintem próbáld ki a DH4 és utána mond ezt, hogy ajánlott kategóriába teszed ezt a játékot, mert a grafikán kívül ebbe semmi megfogó nincs a DH5-ben. Ez a játék semmi a DH4-hez képest. Ebből a játékból hiányzik minden olyan elem ami ezt a stílust kedvelőinek kell. Ez a Fuzió, meg farmos marhaságok, nem is tudom, hogy jönnek ebbe a kategóriába. Mellesleg itt a varázslótól kezdve az íjászig, a harcos mind egybe van gyúrva, és valami tűz, jég, meg villám szerűre vannak bontva, amit nem tudok mire vélni megint. A pályák annyira rövidek, hogy nem érdemes játszani szinte, meg mindig van egy ellenség a végén, amit nem értek miért kell. A DH4ben tényleg egy folyamatos játék volt, amit alig lehetett letenni, meg ott tényleg hajtott előre a játék, hogy mikor milyen tárgyat, hogyan fejlődjön az karakter, extra tárgyakat is lehett nyerni, ha kitartó, és gyűjtögető volt az ember. Sajnos ennek a grafikán kívül meg az irányításon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni. Nagyon vártam ezt a játékot, de ez nagy csalódás.
Az energia szint engem zavar, mert így ez a játék arra van kihegyezve, hogy sokat kell harcolni, hogy szintet lépjen az ember, erre ott a energia szint ami még jobban visszafogja az embert ebbe. Ezzel még jobban megölték a játékot, amúgy nehéz XP szerzésben. Amúgy csak annyit, hogy már a megjelenés napján volt olyan apk ami végtelen aranyat kínált hozzá.Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van.
Még annyit, hogy nekem Galaxy S4 van, és azon semmi fagyás kilépés nincs. Ellenben a tabletemmel, amin vannak hasonlók mint neked, hogy kilép, megfagy, pedig 1GB Ram van neki. De biztos jön a frissítés majd hozzá.
-
5381
aktív tag
válasz
Jumbozorz #15968 üzenetére
Köszi az infókat! Vásároltam is pár AHarleyQuinn-t, tényleg nagyon hasznos. Pont annál a pályánál akadtam le, ahol ő a kezdő ellenfél. Én még a geareket sem szereztem meg mindet, meg össze-vissza vannak bepakolva a karakterekhez. Majd még rendeznem kell.
Te androidon játszottad, egyébként? Csak mert volt már egy nagyon kajak Batman ellenfél 300K körüli élettel. Ez az utolsó előtti fejezetben volt. Lesz még egy a végén?
Én még majd a rövidgatyás Jokert akarom beszerezni, mert viccesen néz ki -
saelin
veterán
válasz
Jumbozorz #13266 üzenetére
Igen. Amint nethez jutsz és belépsz a játékba, akkor már dobálj felfelé a megszerzett medálokat. Vannak olyan játékok, ahol net nélkül is kijelzi hogy milyen medált szereztél éppen, csak nem jelenik meg a hozzá tartozó "medálkép", mert azt a netről szedi le. (Ilyennel eddig csak a plague inc-nél találkoztam.)
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Jumbozorz #11447 üzenetére
Áh, abszolút nem az. Nem tudom hogy pontosan mi alapján osztja a játék, de ha okosan játszol a képességekkel és a skill pontokkal, akkor mindig lesz elég kristályod revive-hoz, illetve 1-1 új fegyver megvásárlásához. Néha kell kicsit "farmolni" xp-t és aranyat, de ha le is verik a bázisodat, akkor is fejlődnek a karakterek, és aranyat is kapsz. Az hogy mennyit, az nyilván attól függ, hogy meddig húztad az adott mapon.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Jumbozorz #11217 üzenetére
Viszont a különféle hackektől általában már teljesen élvezhetetlenek és céltalanok lesznek a játékok.
Sajna PC-n is már régóta ott tartunk hogy hogy megveszed a fél-negyed kész szétdarabolt játékot, és ahhoz hogy élvezhesd még minimum 2x annyit kell rá majd költened.. -
assemble
addikt
válasz
Jumbozorz #11217 üzenetére
Altalanossagban? ios-en meg durvabb, talan onnan indult ez az egesz iap-orulet. Az peldaul bevett gyakorlat, hogy valami android-on ingyenes es iap-ok vannak benne, ios-en ugyanaz a jatek alapbol fizetos, de ugyanugy ott vannak az iap-ok is.. Ezert szeretik a fejlsztok az ios-t, mert ott az embereket jobban le lehet huzni
-
nextman
aktív tag
-
válasz
Jumbozorz #6574 üzenetére
Én is megvettem a Rayman Fiesta Runt a múlt keddi leárazásnál, és 1 hét alatt sikerült végigtolnom (összes pálya koronásra + a 4 race, összes acsi). Ugyanúgy lekötött, mint az első rész. Talán 2 pálya volt, ahol hosszabban elakadtam: az egyik a 21 invaded, ahol fel-le lebegnek a lumok, ezt vagy 10x csináltam meg kilencven-x-esre, mire mind összejött, a másik meg a 38. pálya (a 2. race, Leap of Faith), itt konkrétan az első ugrást nem bírtam megcsinálni sokáig, mindig lelassult rayman, és a tűz utolérte, de végül ez is meglett. Kár, hogy az összes megszerezhető lum kevés ahhoz, hogy minden szereplőt és artwork-öt feloldjak, kb. 8000-et kellene még farmolnom, hogy minden meglegyen, de ezt asszem már kihagyom
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jumbozorz #6574 üzenetére
Rayman - Jungle Run-t pár hét alatt kimaxoltam, nagyon jó volt, gondolom ez is az lesz. Köszi
-
válasz
Jumbozorz #5969 üzenetére
Nekem is iszonyúan melegszik (SGSII), és a képernyőzár feloldása után force close-ol, újra kell indítani, szóval még van mit csiszolni rajta. Egyiptom kivégezve (40/40), de az a bajom, hogy mivel összesen 3 féle pálya van az egész játékban, már most elkezdtem unni. Főleg, hogy összesen 6 slotom van (a 7.-et még nem nyitottam ki, mert baromi lassan szórja a kulcsokat), ezért nem sok változatosság van a pályákban, nem érzem azt, hogy hú de jó, hogy jön egy új küldetés. Ráadásul a 2-3. világban mintha ritkábban adna kulcsot is, szóval nekem se jön be az IAP-irány. De legalább nem is fogok fizetni érte, mert nagyon elszállt árak vannak benne (egy növény 537 Ft). Esetleg ha a 4. világ fizetős lesz, és nem túl durva árszabással, akkor meggondolom, de tárgyanként elvárni, hogy fizessünk eléggé a legalja...
A coinoknak sincs kb. semmi értelme, a power up-okkal szépen lehet gazdálkodni, nem vettem még egyet se, a 3 "isteni beavatkozás" meg szerintem csalás, úgy nyilván nem téma a pályákat megcsinálni. Ehhez képest nem vágom, miért is akarna bárki 450.000 coint megvenni 26 ezer(!) forintért?!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #5384 üzenetére
Van még
Modern Combat 4 viszonylag fejlődős,
Earth and Legend: grafika nem 100as de egy darabig el lehet lenni vele,
ravensword shadowlands: kiváló grafika de nem multis, rengeteget lehet benne fejlődni meg rengeteg cucc van, csak ajánlani tudom,
blitz brigade
galaxy on fire hd - nem multis, de ez is fejlődős űrhajós game
vendetta online- online fejlődős űrhajós, grafika maxra állítva elég jó
total conquest- stratégiai online
Ha ezek sem jók, majd keresek még neked -
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Jumbozorz #4851 üzenetére
Itt van még egy, ma jelent meg Star Wars Force Collection.
(#4862) sto1911: sajnos nem tudom mivel csak nettel működik így nem tudtam vele játszani. A vélemények alapján jónak tűnik.
-
akva
tag
válasz
Jumbozorz #4356 üzenetére
Na, tovább nézelődtem a témában, részlet a FAQ-ból:
Why is PPSSPP so fast?
You're probably a Windows user. Because x86 CPUs are damn fast, PC GPU drivers are good, we have a fairly advanced x86 JIT, it's written in C++ and I rock.Why is PPSSPP so slow?
You probably run PPSSPP on a mobile device. The ARM JIT is basic and needs improvement, and these devices simply are not very strong yet, no matter what marketing tells you, or their graphics drivers SUCK. An example of the latter would be the Nexus S.Tehát a PC-n futó emulátor nyilván sokkal jobban fut - a youtube-on lévő videók többsége nem a mobilos verzióról készült!
Az általad linkelt játék viszont elég jól futhat: [link]
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #4084 üzenetére
Nagyon köszönöm, működött
Ám már letöröltem, mert tier 2 végén, már komolyan csalt az ellen...
Amúgy van valami módja annak, hogy ha elkezdem a subway surf-et, akkor a telefon formázása után onnan tudjam folytatni ahol tartottam...? unom mindig előről kezdeni. Persze ROOT nélkül.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Jumbozorz #3020 üzenetére
Én inkább Zuma Returns-el játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest