Hirdetés

  • Retró játékgépet csinál egy applikáció az Apple TV-ből

    ph Sokak számára teheti vonzóvá az Apple TV-t, hogy lehet rajta Commodore 64, NES vagy PlayStation 1 játékokat futtatni.

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

Új hozzászólás Aktív témák

  • krystman

    őstag

    válasz Jumbozorz #16829 üzenetére

    Szerintem próbáld ki a DH4 és utána mond ezt, hogy ajánlott kategóriába teszed ezt a játékot, mert a grafikán kívül ebbe semmi megfogó nincs a DH5-ben. Ez a játék semmi a DH4-hez képest. Ebből a játékból hiányzik minden olyan elem ami ezt a stílust kedvelőinek kell. Ez a Fuzió, meg farmos marhaságok, nem is tudom, hogy jönnek ebbe a kategóriába. Mellesleg itt a varázslótól kezdve az íjászig, a harcos mind egybe van gyúrva, és valami tűz, jég, meg villám szerűre vannak bontva, amit nem tudok mire vélni megint. A pályák annyira rövidek, hogy nem érdemes játszani szinte, meg mindig van egy ellenség a végén, amit nem értek miért kell. A DH4ben tényleg egy folyamatos játék volt, amit alig lehetett letenni, meg ott tényleg hajtott előre a játék, hogy mikor milyen tárgyat, hogyan fejlődjön az karakter, extra tárgyakat is lehett nyerni, ha kitartó, és gyűjtögető volt az ember. Sajnos ennek a grafikán kívül meg az irányításon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni. Nagyon vártam ezt a játékot, de ez nagy csalódás. :F
    Az energia szint engem zavar, mert így ez a játék arra van kihegyezve, hogy sokat kell harcolni, hogy szintet lépjen az ember, erre ott a energia szint ami még jobban visszafogja az embert ebbe. Ezzel még jobban megölték a játékot, amúgy nehéz XP szerzésben. Amúgy csak annyit, hogy már a megjelenés napján volt olyan apk ami végtelen aranyat kínált hozzá. :K Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van. :(((

    Még annyit, hogy nekem Galaxy S4 van, és azon semmi fagyás kilépés nincs. Ellenben a tabletemmel, amin vannak hasonlók mint neked, hogy kilép, megfagy, pedig 1GB Ram van neki. De biztos jön a frissítés majd hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák