Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Szerintem próbáld ki a DH4 és utána mond ezt, hogy ajánlott kategóriába teszed ezt a játékot, mert a grafikán kívül ebbe semmi megfogó nincs a DH5-ben. Ez a játék semmi a DH4-hez képest. Ebből a játékból hiányzik minden olyan elem ami ezt a stílust kedvelőinek kell. Ez a Fuzió, meg farmos marhaságok, nem is tudom, hogy jönnek ebbe a kategóriába. Mellesleg itt a varázslótól kezdve az íjászig, a harcos mind egybe van gyúrva, és valami tűz, jég, meg villám szerűre vannak bontva, amit nem tudok mire vélni megint. A pályák annyira rövidek, hogy nem érdemes játszani szinte, meg mindig van egy ellenség a végén, amit nem értek miért kell. A DH4ben tényleg egy folyamatos játék volt, amit alig lehetett letenni, meg ott tényleg hajtott előre a játék, hogy mikor milyen tárgyat, hogyan fejlődjön az karakter, extra tárgyakat is lehett nyerni, ha kitartó, és gyűjtögető volt az ember. Sajnos ennek a grafikán kívül meg az irányításon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni. Nagyon vártam ezt a játékot, de ez nagy csalódás.

Az energia szint engem zavar, mert így ez a játék arra van kihegyezve, hogy sokat kell harcolni, hogy szintet lépjen az ember, erre ott a energia szint ami még jobban visszafogja az embert ebbe. Ezzel még jobban megölték a játékot, amúgy nehéz XP szerzésben. Amúgy csak annyit, hogy már a megjelenés napján volt olyan apk ami végtelen aranyat kínált hozzá.
Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van. 
Még annyit, hogy nekem Galaxy S4 van, és azon semmi fagyás kilépés nincs. Ellenben a tabletemmel, amin vannak hasonlók mint neked, hogy kilép, megfagy, pedig 1GB Ram van neki. De biztos jön a frissítés majd hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ez a energia dolog semmitől nem véd meg, csupán akadálynak van.