Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lacora5
tag
Sziasztok! Az mi3-amra tettem rá a GTA:SA -t de ezt az üzenetet kapom egyből indításnál: GTA:SA az alkalmazás sajnos leállt. Mit lehet ezzel tenni? obb mappában a mappája és abban a 2 fájl ahogy kell, és elvielg a készülék is erős.
-
maggi1886076
addikt
-
Jó pár Kemco JRPG lett leárazva az app-sales szerint, 1 dollára. Szóval ha valaki ezt szereti, hajrá!
-
VD
őstag
Frissült a Kingdom Rush [link]
"From its unholy castle, Lord Blackburn has risen and threatens to enshroud the realms in perpetual darkness. Prepare to face dread and despair, as you embark on a quest to lift The Curse of Castle Blackburn!
Update features:
- 4 new stages of dread and despair!
- 8 new unholy enemies!
- Boss fight: Face Lord Blackburn in an epic battle that will shake you to the bone!
- 5 new achievements!
- Easter eggs, specials, legendary monsters... and more!" -
Nunder
őstag
Ha volt már, akkor elnézést.
-
csadi0011
őstag
Crossy Road frissítés /video: [link]/
16 új karakter.iOS-en és Amazonon már elérhető.
-
-
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Bocs, kicsit láma vagyok.
??? -
törölt tag
Sziasztok!
Feleségem S4 Minijét akarom frissíteni.
Van egy játék amit játszik, de nem szeretné elveszteni az aktuális állását. Ezt lehet Google fiókba vagy valahova menteni, hogy új telepítéskor visszakapja?
Köszi -
KisTücsök
addikt
Megláttam van Trine 2 Androidra... úgy megörültem. Aztán megláttam, mire van.

Esetleg lebutítva várható ez halandó gpu-kra is? Vagy az Nvidia Shieldes cuccok is...
-
bostone
addikt
Az nvidia shield tablet is kínál hasonló lehetőséget.
-
saelin
veterán
-
5381
aktív tag
Ezt tegnap olvastam, lehet volt már itt szó róla.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
Majd egy beszámoló kérünk ám! Képekkel!

-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
Én bojan-tól, egy fehér még van neki elvileg.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
Focalprice.com-on van 9.99$-ért PS3 forma kontroller.
Az ipega esetleg : eBay.de
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
Sajnos nincs, kicsit sokallom az árát.

Nem tudom mennyire lehet szívás a beállítása. Esetleg keress rá YouTube-on biztos van review róla.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
-
csadi0011
őstag
Adventure Time Game Wizard ( 1 371 HUF )Magadnak rajzolhatsz pályákat pappíron. Érdekes koncepció, de szerintem nem ér meg ennyi pénzt. Főleg, hogy használatát tekintve nem egy nagy élmény. Az újdonság élvezete 5 percig tart, aztán ennyi. Pont nem ennél a játéktípusnál kéne ezzel próbálkozni.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Orionhilles
üzenetére
Ha rootolva van a tab, akkor majdnem mindegy, mert vannak appok amikkel be lehet állítani.
Root+app nélkül esetleg nem működnek majd az analóg karok, ezért jobb az eredeti.De várj tapasztaltabbak válaszára is.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Orionhilles
üzenetére
Gondoltam azért írsz méretet.
Ha mondjuk PS emuznál, akkor a Moga ki is esett, kevés a váll gomb.
És ahogy már írták, kezd standard lenni a PS3 támogatás. -
-
Viktor77
titán
válasz
Orionhilles
üzenetére
8-as tablethez egyik sem jó tudtommal, egyik sem tartja meg, túl nagy.
Szerintem PS3 pad+GameKlip a legjobb választás.
bostone: én használtam, teljesen jó. Teszi a dolgát.
-
bostone
addikt
Játékok sd kártyára való mentéséhez mennyire megbízható a foldermount? A gl to sd-t próbáltam több, de inkább kevesebb sikerrel. Esetleg az xposed obb on sd?
-
Sziasztok!
Gamepad vásárláson töröm a fejem
tablethez kellene (7,85")
A MOGA - n kívül mi az ami támogatott és jó? Lehetőleg 10k alatt legyen
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Igen ismerem, ez a multiplayer változata a Bloons TD-nek.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nem tudom ismeritek-e a Bloons TD Battles-t. Egy klasszikus online Towerdefense játék. Sok benne az IAP, de aki szemet bír hunyni felette, annak jó szórakozás lesz.
-
5381
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én ezt nyomtam egy ideig. Szórakoztató, csak néha a fizetős ellenfeleknél elég idegesítő a tehetetlenséged.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Multiplayer FPS játékot keresek, mégpedig olyat, ami viszonylag jó, sokan játszanak vele és nem Gamelofttól van. (Gameloftosokat már mind próbáltam, játszottam velük, elég is volt.) Akár TPS is lehet, de shooter legyen

-
Maxtreme
addikt
WWE Immortals

Take your favorite WWE Superstars out of the ring and into the supernatural world of WWE IMMORTALS. Wield DEVASTATING POWERS to demolish opponents with innovative touch-based combat from the makers of Injustice and Mortal Kombat. SUPERCHARGE YOUR ROSTER with spectacular signature moves, gear and support cards. Bring the pain during live BONE-CRUNCHING BATTLES tied to WWE events.
FIGHT
Use the touch screen mechanics of your mobile device to do epic battle with your enemies in 3-on-3 combat. Swipe and tap to perform combos and build your power to pull off special attacks and use each Superstars’s customized superpower.
MASSIVE ROSTER
Collect and play as fantastical versions of your favorite WWE Superstars: Triple H, John Cena, The Undertaker, The Bella Twins, The Rock, Hulk Hogan, and many more. Each iconic Superstar comes with unique variations, featuring special powers and moves.
LEVEL UP
Build your move set, increase your powers, upgrade your characters, and conquer your competition. Constantly evolve your roster to fit your style of play and put your best Immortals forward as you take on a series of combatants.
ONLINE MULTIPLAYER
Take on real opponents in Online Battles and compete against players around the world in live, in-game events tied to the WWE and earn awesome rewards. Watch replays of your previous matches to hone your skill and perfect your lineup.
AMAZING GRAPHICS
Delivers best-in-class graphics on your phone or tablet, with custom animations for every single WWE Superstar. Engage in battle across multiple worlds, all tailored for each Superstar’s alter-ego, fully rendered in 3D. -
Bozek
nagyúr
Lehetne gyűjteni az első hozzászólásba a kontrollerrel játszható játékokat. Tegnap kipróbáltam az Another World-öt és tökéletesen működik. Sokaknak az volt vele a legnagyobb baja, hogy a kijelzőn szinte kezelhetetlen. Bár én úgy is tudtam vele játszani, de tényleg ég és föld a különbség a touch és a kontroller között.

-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan rpg játékokat ami online játszható más játékosokkal? Valami olyasmire gondolok mint az arcane legends mert az jó játék.
Köszi előre is! -
takitibi
tag
Sziasztok!

Mióta androidos telefonom van, szeretnék evvel, vagy hasonló játékkal játszani, de nem találtam még.
Szóval kicsi figura, megy előre és ugrik, meg üt, meg tallérokat gyűjt. Valakinek ötlete? Fizetős/nem fizetős is érdekel a play áruházból (is). Plíz help, ha ismertek ilyen játékot.
4 magon kéne döcögjön, van gpu is, meg 1 giga ram. Köszi!!! -
zozyk
addikt
Ezt ismeri valaki?
Megérhet 1 dolcsit? -
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne boom BeAch játékkal kapcsolatban. Boom Beach topikban kérdeztem de nem kaptam választ. Androidon játszottam ugye e-mail címen keresztül megy a játék. De most váltottam iphonra és ugyan azzal a címmel regisztráltam iphonra de egyszerűen nem tudom behozni az előző accom a játékba ott van hogy új telefon de valami kódot kene be irnom. De ugye a másik telefonom eladtam és reseteltem. Meg lehet valahogy ez nélkül is oldani vagy buktam?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ilyesmit használok, DIY gameklippel. Az ócsóságnak megvan az ára. Pc-n kipróbáltam és a jobb analóg kar jobbra nem húz rendesen. Persze lehet én fogtam ki, a másik meg, hogy a jobb analóg kart ritkán használom. Ha a bal lenne szar akkor lehet anyáznék, és vennék egy ugyanilyet. Telefonhoz jó.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Miért nem a Ford Shelby GT500-ast választod, amit a 2. epizód (régebben volt a "tear" elnevezés) végén nyerhetsz el aranyért a boss-tól?

Ne sajnáld az aranyat, csak ügyesen és minden boostert aktiváljál be verseny előtt és simán megnyered!Tapasztalataim szerint az első 4 epizód végigvihető boss autókkal.
Amúgy ez egy nagy rakás ganaj játék, ami idővel és frissítések kiadásával csak még bugosabbá válik, már majdnem úgy tűnik, mintha direkt csinálnák a fejlesztők azt, amit művelnek a játékkal.
-
Viktor77
titán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha telefonohoz vagy teblethez kell, akkor nem jó.
Ezeket nem tartja meg, és a nem szabványos kialakítása miatt a GameKlip sem jó hozzá.Szabvány PS3 formájút nézz.
-
maggi1886076
addikt
Erről vélemény?
-
citkar
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szakács lennél?

-
Adventure Bar Story leárazva. Eléggé rendhagyó szerepjáték, a harcok után nincs XP, de főzni kell benne, és az evés után fejlődnek a karakterek. 50-70 óra játékidő!
-
assemble
addikt
-
scope2007
addikt
helló!
pls okosítson valaki ki, aki tudja, hogy a szókirakó játéknál.......
a többi itt [link] -
assemble
addikt
-
DrJaka
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A normál multit próbáltam, játékos állomány szerintem van, mert eddig 30-60 másodpercnél többet egyszer se kellett várnom ellenfélre.
A játékban viszont saccra olyan 2 perce van lépni az ellenfélnek, és szerintem az nagyon sok, kicsit elveszi a kedvem hogy ilyen lassú, 30 másodperc, maximum 1 perc szerintem bőven elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Mégiscsak hó vége van.