Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Játékajánló:
Online játékosok:
Ha más Androidos PH!-s játékosokat keresel itt a helyed: ProHardver! Android JátékosokOffline játék profil kimentési módszerek:
1. TC plugin: Android ADB 7.4
Ez a Total Commander plugin alapon csak is a játékaid adatait menti ki egy általad megadott helyre, így az eredmény csak pár kbyte-mbyte, de eddig (nekem) még nem okozott egyszer sem csalódást (én személyesen eddig 4 játékkal teszteltem még).
Itt találni róla bővebb leírást, előnyei közé sorolom, hogy nem igényel root-olt telót és hogy nem magát az alkalmazást menti le, csak ami nekünk kell.
Szubjektív véleményem szerint ez a legjobb módszer játékos profil mentésre.2. Helium - App Sync and Backup
Bár ebben az alkalmazásban is meg lehet adni, hogy csak a játék adatokat mentse ki, nálam mégis csalódást okozott. Nem egy játékomat volt képtelen visszaállítani normálisan.
Pedig lényegesen kényelmesebb, mint az 1.)-es módszer és ha root-olt telefonunk van, PC-re sincs szükség párhuzamosan az app futtatása mellett.
Ezek ellenére többen is megemlítették már a topikban, ezért mindenképp érdemes megemlíteni.3. Titanium Backup és Ultimate Backup Pro
Azért soroltam ezt a két alkalmazást külön pontba, mert ezekről nincs tapasztalatom és a működésükkel sem vagyok tisztában.
Ha ezek is tudnak csak adatokat (TB tud) menteni és helyesen visszaállítani, akkor bátran ajánlhatóak, annak ellenére is, hogy ezek fizetősek (bár UB-nak van ingyenes verziója is) és root igényesek (legalábbis TB biztosan).Végezetül én azt mondom tanácsos egyszerre több módszerre is rábízni ugyanazon játékainkat, mert játékonként változó, hogy melyik backup megoldás mit tud vele kezdeni (az 1. pontban szereplő mindenképp legyen a választott módszerek között
).
Eredeti hsz-t összeállította: fery02
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- The First Berserker: Khazan
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Parfüm topik
- Netfone
- További aktív témák...
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!