Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
almoska84
tag
Szerbusztok. Biztos már 1000szer volt, de : sd-re hova, milyen mappát kell létrehozni, ahova hangokat másolhatok, hogy ezek majd csengő, sms, stb hangnak jók legyenek? Galaxy Xcover 2 a teló.

-
Salex1
őstag
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a böngésző mindig asztali módban menjen és ne a lapok mobil változatát jelenítse meg?
-
törölt tag
válasz
kemkriszt98
üzenetére
Ez mióta van így? Frissítettél GB -ről? Milyen rom/Android verzió van most? CWM -ed és mentésed van? Lehet, hogy elég lesz CWM -ben egy fix permissions, de mentésed legyen! A teló topikjában folytassuk! Ezt tanácsként írom, nem kioktatásnak szánom!
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van egy sgs2-es készülékem és elég érdekes dologra bukkantam. Van az a "legbelső" tárhely (bocs hogy nem tudom a szakkifejezést de arról van szó ,hogy van az a rész ahol a képek stb. Vannak s akkor van ez a 2gb ahova az alkalmazásokat telepíti.) Na mármost ha be megyek a beállításokhoz s ott a tárhelyhez akkor ott írja, hogy össz:1.9gb szabad:~200mb foglalt:~500mb . De akkor mi van a többi 1.2gb val? S az alkalmazásokat sem nagyon tudom telepíteni, azt írja, hogy nincs hely...
-
GEPESZ66
veterán
Xperia L-nél kipróbáltam a korábbi 4.1-es ROM-ot, csak itt gyakran van ébrentartva a telefon. Visszarakom a 4.2-es ROM-ot, ahol ezt nem tapasztaltam.
Szerintetek, mivel Telekomos vagyok, a Telekom-os ROM-ot rakjam fel, vagy inkább CE3-at? -
glspeter1
őstag
Sziasztok.Jól gondolom, hogy a Swiftkey nem csak nálam jön elő marha lassan ?
A gyári google az pikk-pakk előjön, de hát az mégsem olyan jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre van valami megoldás vagy csak a fejlesztőkön múlik ?Upsz... rossz topik. Elnézést.

-
Rickazoid
addikt
Nemrég észrevettem, hogy a szokásosnál lassabban töltődik és sokkal gyorsabban merül a telefonom.
Acer E350, Android 4.0.3.
Kerestem programokat, amik ki tudják mutatni mi szívja az akkut és találtam egyet, ami mutat valami gyanúsat miszerint a kernel szinte folyamatosan ébren tartja a telefont. Nincs ilyesmi beállítva.
Itt a log. Ez lehet a probléma? Gyári beállításokkal normálisan töltődik és merül, a programok pedig elvileg 0,1-0,3% között használják a telefont, míg ez majdnem 20%-on, készenlétben. -
Adamis
őstag
Olyan nincs, hogy a telefon egy erre elkülönített helyről állítja vissza a rendszert? Mert én csináltam olyat az Idol S-en, hogy root után kigyomláltam a systemet, majd mikor nyomtam egy FR-et, akkor megint ott voltak a már kitörölt appok... Ezek után azon gondolkodtam, hogy valszeg van egy security partíció és onnan veheti vissza a gyári állapotot. Mondjuk ez az Alcatel, ezek szerint LG-ben nincs ilyen. Vagy de?
Szerk: air - ezzel a stock recoveryvel nem fogja a systemet formázni!

-
air
nagyúr
válasz
severance
üzenetére
Ha esetleg a készülék saját topikjában próbálkoznál, nagyobb eséllyel kapnál segítséget.
De lehetőleg ne ilyen mondatok kíséretében tedd! "nem-e meg tudnám neki javítani. "

Egyébként ha van rajta recovery esetleg megpróbálhatnál egy romot telepíteni rá.
Azt gyanítom itt is a néhány hsz-szel feljebbi szitu van. A nagytudású ember formázta a systemet.
-
severance
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Galaxy Y telót a szomszédtól hogy nem-e meg tudnám neki javítani. Annyira nem értek a telefonokhoz, erre rá is jöttem miután bekapcsoltam. Folyamatosan ki-be kapcsolgatja magát és melegszik kb 3-4perc elteltével.
Factory Resetet próbáltam, itt egy videó milyen gyorsan is tette azt és utána írt hibaüzenetet is.
Valaki találkozott hasonlóval? Hogyan tudnám orvosolni a problémát?
Köszönöm
https://www.youtube.com/watch?v=Y8hhJpzw2ho&list=UUP30kpiJ3A2Gm1Q_eohKWqQ
-
Istyu74
aktív tag
válasz
üzenetére
Eddig oké,de jó lenne látni a számítógépen a telefon belső tárhelyét,mert ott van a mentés, mármint a számítógépen amit vissza szeretnék állítani,és valahogy fel kéne varázsolnom a telefonra,hogy vissza tudjam állítani.

És mivel a rendszer már nem áll fel,csak a recovery jön be,onnan kellene megoldani a dolgot.
-
törölt tag
válasz
Istyu74
üzenetére
Keress rá az XDA -n az Aroma file managerre! Töltsd le, másold a belső tár gyökerébe! Ez egy recovery -ből flashelhető állomány. Philz -ben telepítsd. Nem történik telepítés, hanem elindul az Aroma. Így kapsz egy recovery -ben futó fájlkezelőt. Remélem, ilyesmit szeretnél!
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Telefont belső tárhelylét lehet valahogy philz recoveryben mountolni ?Nincs rendszer a telón,a mentések meg pc-n vannak,valahogy rá kéne varázsolni a telefonra hogy vissza tudjam álltani. Otg nincs.
-
törölt tag
válasz
bwin.party
üzenetére
Én flashplayer -rel megtámogatott Dolphin -nal, Firefox beta -val, vagy legújabban Pale Moon betaval (még nincs a Playen) szoktam. Ha adott a többi feltétel, akkor a TVGO is működik.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Android OS alatt van olyan alkalmazás, amivel lehet MX Playerrel, VLC-vel vagy bármivel stream-eket nézni? Pl.: élő darts fogadás van a bet365-ön és ott van mobilon is közvetítés. A probléma, hogy nagyon rossz minőségben látni, pedig mostanában nem szokott ilyen lenni. Tenisz alatt nagyon szép a kép, nincs szaggatás. Viszont szívesen néznék Sky Sports-ot a telefonon vagy olyan csatornákat, ahol élő közvetítéseket lehet követni. Ismertek ilyen alkalmazás(oka)t?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. bwin.party
-
Zaja2
senior tag
Üdv!
Egy Samsung Galaxy ACE 2 készülékkel volna egy kis gondom.
A probléma az,hogy gyárilag független a telefon,viszont a Magyar Telekomos kártyával nem tud felcsatlakozni a hálózatra.
Van O2SK,T-Mobile SK és Telekom HU
Automatikusan csatlakozik a T-Mobile SK-ra,viszont a Telekom HU-ra nem !!! A Kártya Jó. Másik telefonban azonnal megtalálja a hálózatot,és hívást is tudok indítani róla. A telefon Hollandban lett vásárolva,ez előtt is Telekomos kártyával volt használva,és működött. Csináltam egy gyári beállítást,az sem segített.Valakinek,valami ötlet???
Előre is köszi!
-
air
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Meg a data-t sem árt. Factory reset mindenképpen ajánlott.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
4.4 telepítése óta tapasztalom a következő hibát:
Néha nem tudom feloldani a telefont, nem reagál percekig aztán újraindul, de úgy hogy magától feláll, még PIN-kódot se kér ilyenkor.Tudjátok esetleg ez miért lehet?
Köszönöm előre is ha tudtok segíteni.
-
törölt tag
válasz
Karima
üzenetére
Az OTG ebből a szempontból egy közönséges USB port. Attól OTG, hogy rajta keresztül nem csak külső eszköz csatlakoztatható, mint a "síma" USB -hez, hanem maga a készülék is csatlakoztatható eszközként (mondjuk PC -hez, mint külső adattároló). Néhány készüléknél ezt még megfejelik egyéb funkciókkal is (pl. MHL), de az más tészta.
-
-
7Sony7
addikt
Üdv! Hardveres érintőgombokkal szerelt telónál felcserélhető valahogy a vissza és a másik szélső gomb funkciója?
-
válasz
kapacshuszar
üzenetére
Hát ez gyanúsan hw hiba, abból is legrosszabb: KH (kontakt hiba).
Nem mondom biztosra, de a melegedés/lehűlés és a hol jó/hol nem együttese az KH szokott lenni.(Régebbi tv-k esetén volt sok ilyen, bemelegedés után kikapcsolt a tévé, ilyenkor a forrsztásokat kellett ellenőrizni, nincs-e körbe rohadva. Legtöbb esetben volt; egy kis forraszanyag, és működött tovább.)
-
Karima
őstag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok, ami lehet, hogy android beállítás probléma:
Az normális (vagy mitől lehet?) hogy ezt a hubot rádugtam a tablet OTG aljzatára, külön-külön olvassa a pendrive-ot is és a memkarit is tökéletesen, de ha a kettő együtt van rádugva, akkor vagy kiüti az egyik a másikat, vagy nem jelenik meg az az adathordozó, amit másodjára dugok be. (illetve egészen pontosan mintha egy pillanatra felvillanna a tableten ES File explorerben a másodjára rádugott adathordozó, de azonnal el is tűnik, majd a felső sávban kiírja, hogy leválasztva. Ettől függetlenül az, ami elsőre volt rádugva, továbbra is látszódik és használható.) Ugyanez a helyzet, ha két adathordozót usb-n dugom rá a HUB-ra, tehát mintha egyszerre két (vagy több) adathordozót nem tudna kezelni. És más androidos eszközzel is ezt csinálja. Verzió: 4.2.1 ill 4.2.2. A honlapon ezt írja: "Egyidejűleg csak egy memóriakártya használható", de azt nem, hogy egy memkártya mellé nem lehet pendrive-ot dugni. (pendrive + egér kombó tökéletesen működött.)
Vagy ez az android "hibája" és ott kellene valamit állítanom? -
kapacshuszar
csendes tag
Sziasztok...
Érdeklődnék ki találkozott már ilyen dologgal.Két hónapja van meg nekem Elephone p7 mini telefon. Produkál egy olyan hibát amit nem igazán értek. A kijelző majdnem közepén van egy fentről lefelé futó csík ami a fekete fehér színeket jól megjeleníti viszont a színekkel problémája van. A dolog pikantériája viszont az hogy ez nem folyamatos, hol van hol nincs, változó időközönként gondol egyet és eltűnik, azaz jól működik utána pedig megint jelen van. Szerintetek hogy lehetne ezt megoldani, hardveres vagy szoftveres hiba? Garanciás még a telefon de nem feltétlen szeretném nélkülözni egy hónapon keresztül míg visszaküldik....
Válaszokat köszi előre is -
Adamis
őstag
válasz
aimettirlz
üzenetére
MTP, illetve PTP nem is fog menni tv-vel, én is próbáltam, szintén Samu tv. A háttértár funkció hiánya kissé meglep, nem tudom, miért nincs benne. Pedig csak úgy fog menni, ha USB-eszközként ismeri majd fel. A telefon topicjában nem kérdezted, hogy ott van-e valakinek ugyanilyen gondja, hogy nincs USB-mód?
-
aimettirlz
tag
válasz
aimettirlz
üzenetére
Senki? ;(
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap és ma úgy jártam a gyári ébresztővel (Xperia L) , hogy reggel megszólalt, s mindjárt el is hallgatott. Még jó, hogy éberebb voltam.Nem tudom , hogy mi lehetett az oka. Az előbb kipróbáltam, most normálisan ébresztett.Célszerűbb-e az áruházból egy ébresztőórát letölteni? Ha igen, akkor melyiket?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
App permission: örüljl neki és használd. Ha ráböksz akkor elvégezheted a beállításokat. Amúgy érdekes, mert az volt a hír hogy ez már nem fícsör kitkatben.
Chrome: szvsz engedném a helyinfot, de ha zavar válassz más böngészőt.
3g: szerintem erre nincs mód, max az xposed/gravitybox segíthet talán. -
KitKat rendszerhez fűződő kérdéseim vannak

1., A status bar-ban folyton ott van az "App permission management". Ezt hogy lehetne onnan eltávolítani? KÉP
2., Chrome-nál letiltottam, hogy használja a helymeghatározást. Eddig oké, de ha meg akarok nyitni egy új ablakot, mindig kiírja, hogy blokkolta a hozzáférést hozzá. Ez eléggé zavaró. Ki lehet csak ennél ezt kapcsolni? KÉP
3., 3G / G feliratot a térerő mellől el lehet távolítani? KÉP
4., Ugyanitt, az ikonok mögötti színes négyzeteket átlátszóvá lehet tenni / eltüntetni?Vagy a 3-as és 4-esre csak egy launcher képes?

-
ZsyfKo
senior tag
Aki tudja mit kell csinálni be sem kapcsolja, rá flashel egy másik romot és kész. Szomorú az ilyen.
-
gzbotii
nagyúr
Ma ellopták a Nexus 7 2013 tabletemet a vonaton.
Amint észrevettem, G2-ről Android eszközkezelőben rámentem a csengetésre majd 2 sikertelen próbálkozás után a zárolásra.
Amikor hazaértem (kb 20-30p) akkor webes felületen jelszót cseréltem a Google accountomban.Kérdés: most, jelszó csere miatt, ha netre felmászik a tablet, fog riasztani/zárolni (vagy nem és bejelentkezést kér az új jelszó miatt)?
Kicsit elhamarkodtam ezt
-
junkpod
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
De már nem statikus hanem dinamikus térképeket használunk. Aktuális forgalmi és közösségi adatokkal.
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet
Samsung Note 2 sd kartyaval miért nem mukszik egy samsung tvvel?
Médiaeszköz MTP
Fényképező eszköz PTP választhato és joideje h már nincsen hattertar funkcio gondolom szoftverfrissites ota... lényeg h USB eszköz nem támogatott... régebben mukodott... tudja vki a jelenlegi megoldást erre? Köszi -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
most is megvan
pl be on road vagy navigator free és letöltöd a kellő országok openstreetroad térképét. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ, habár máskor már térképpel együtt is működött net nélkül. Olyankor előtte már letöltötte a térképet?
Nem lehet ezekre rendesen letölteni a térképet, aztán offline használni és kész?
Fölösleges a térképért állandóan online navigálni, annyira gyakran azért nem módosul a térkép. Ez a technológia már egy évtizede is bőven megvolt.
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
HTC Desire 500 telefonom van, sajnos sehogy sem tudom csatlakoztatni a PC-hez, illetve intézőben látom a telefont, TC-ben nem, intézőben is csak egy "részét" pl. a kamera képeket nem találom. A régi telefonom kamera képeit pedig valamiért automatikusan belső tárhelyre tette pedig az SD-n vannak/voltak. Ezeket most nem tudok másolni stb. Felraktam a HTC Sync progit de semmi eredmény továbbra sem találja a telefont. Valakinek tapasztalata vagy tanácsa. A Windows "tiltakozik" és sikertelennek tartja az illesztőprogram telepítését.
Előre is köszönöm!

-
Joker88
őstag
A google Play-en hogyan lehet venni alkalmazást ? Nekem "csak" Maestro kártyám van és esetleg Paypal ..
-
junkpod
nagyúr
halihó! androidos tvboxon lévő XBMC adatbázist szeretném PC-ről menedzselni XBNE progival, hogyan tudom megosztani a hálózaton a droidot vagy legalább azt az egy mappát ahol ezek a fájlok vannak?
-
Freddycom
őstag
Üdv az Uraknak
Ha memóriakártya behelyezése után a beállításokban, a tárhely menüpontban megjelenik az 'alapértelmezett írás-lemez'-nél a microSD lehetősége és azt választom ki, akkor ha az áruházból leszedek bármilyen alkalmazást/játékot, az a 16 gigás kártyámra fog települni, véletlenül sem a belső memóriára, belső sd-re, ugye?
szerk.: 4.2.2 vagyok
szerk.: a 'preferált telepítési hely'-nél meg nincs microSD lehetőség.
-
Salex1
őstag
Tudnátok segíten? Hálózaton szeretnék videót megnyitni, de mindenre azt írja ki, hogy "A videót nem lehet megnyitni" (MPlayer és Vlc)
Mi lehet a baj? 4.1-en simán men, most frissítettem 4.2-re, de sehogy nem akarja...Szerk. Kipróbáltam telefonnal is(4.3) ott sem megy.
-
törölt tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Nem. A két mentés teljesen más. Titanium mentésből az alkalmazásaidat tudod visszaállítani az adataikkal, beállításaikkal együtt, mondjuk egy gyári visszaállítás, vagy romcsere után. A CWM a helyreállító módban (recovery -ben) fut. Ilyenkor az oprendszer nem fut, nincs betöltve. Erről az állapotról készít bitről, bitre egy lemezkép szerű másolatot. Ebből a mentésből a teljes rendszer visszaállítható.
-
Freddycom
őstag
Írják, h CWM-ből backupoljak, ugyan úgy megfelelő ha a Titanium Backuppal teszem?
-
törölt tag
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Köszi! Igen, közben elmúlt. Valószínűleg attól, amit írtál, bár nem tudatosan nyitottam meg olyan alkalmazást. Nem is maga a jelenség foglalkoztat, mert arra csak kis Android -tréfaként tekintek. Inkább az oka érdekel. De majd egyszer rájövök.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
üzenetére
tipp: próbálj 'alátenni' vmit, amin működik a kijelölés, és ott kikeveredni belőle, hátha az a főképernyőn is megteszi. (vmi nagyobb txt megnyitása, abban szövegkijelölés, e-könyv stb)
programon belül nekem ez működött, az aldikoban ragadt bent, kijelöltem többet, erre feljött a helyérzékeny menü menü és ott ha kiléptem, már leszedte a beragadt jeleket is -
air
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Rom függő. A készülék saját topikjában hamarabb kapsz választ.
Van egy-két univerzális rootoló, (Framaroot, Towelroot) de nem garantált a siker. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
4.4.2 androidot mivel tudok rootolni?
-
törölt tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
A screenshot egy miniPC -ről van, úgyhogy a forgatás nem játszik. Hiába állítanám oldalára a TV -t.

-
AeSDé Team
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm, tökéletes! Ennél jobb már nem is lehetne

A képre: láttam már ilyet, nálam csak azóta fordul elő mióta custom romot használok. Volt már olyan hogy a képernyő elforgatásával megszabadultam tőle, ha ez nem jön be akkor az újraindítás tuti eltünteti. Kíváncsi vagyok mások tudnak-e jobbat.
-
törölt tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Ez a kérdés inkább az Android alkalmazások topikba való. Ritkán töltök le telóval, mert többnyire az Androidos kliensen keresztül, a NAS -nak küldöm át a linkeket, de ha mégis telón kell, akkor az Advanced Download Manager pro -t használom. Sztem jó cucc.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
üzenetére
Valószínűleg senki sem értette mert nem jött válasz
Egy letöltésvezérlőt keresek, amivel ilyeneket is le lehet tölteni, és beállíthatom hogy a MicroSD kártya legyen az alapértelmezett letöltési hely.
Jelenleg is le tudok tölteni mindent opera classical, de ha túl sok az írási/olvasási művelet a belső tárhelyen akkor lefagy a telefon, nagy sávszélességű letöltést nem bírja. Erre lenne megoldás hogy a belső helyett a külső tárhelyre mentsek, mert az nem fagyasztja le a rendszert. Ez a rom hibája, nem tudok mást tenni ellene. -
törölt tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Ezt most csak én nem értem? Most akkor egy letöltésvezérlőt keresel, vagy olyan videókat szeretnél letölteni, amiknek csak az online megnézésére kaptál jogot?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, létezik valamilyen letöltés kezelő program? Az opera classic az a böngésző ami bármit nyitok meg a neten felkínálja a letöltést, még videóknál is, de ez csak belső tárhelyre tud menteni attól pedig a rom hibája miatt lefagy a telefon, mert nem sikerült optimalizálni a belső SD sebességét. Tudom az opera is felkínálja hogy hová mentse le, de az csak a belsőt látja.
Szükségem lenne egy olyan programra ami pl. videók megnyitásakor ugyanúgy társítható, és beállíthatom benne hogy pontosan hová mentsen. -
Mattheo
tag
Sziasztok.
Nem igazan ertem mi lehet a baj, regota hasznalok androidot, de ilyet meg nem tapasztaltam.
Olyan tuneteket latok a keszuleken mintha a google letiltotta volna bizonyos szolgaltatasait, de csak mobilneten keresztul. Nem tudok a cimsorbol keresni, a google.com-ra sem megy fel, de pld a bing gond nelkul mukodik, keres. A play store maga megnyilik ugyan, de tartalmakat nem latok, csak hibauzenetet h a csatlakozas tul hosszu idot vett igenybe. A play zene, konyvek stb gond nelkul megy.
A netem par kb/sec-el hasit ha beirok egy cimet, de ha csak bekapcsolom a kijelzot 500kb-2mb/sec hatter adatforgalom zajlik ami azonnal le is all. (Fut a hatterben egy speed monitorozo). A hangouts is furcsa tuneteket hoz, nem megbizhato.
Third party alkalmazasok gond nelkul hasznaljak a netet normal sebesseggel, a vb dontot pld streamben neztem.
Ebbol arra kovetkeztetek h a netem rendben. Egyebkent angol t-mobil teljesen korlatan "belassitas" mentes. Az a furcsa ugyanakkor hogy ha WiFire megyek varazsutesre helyreall minden.
Nem tudom mit tegyek tanacstalan vagyok segitsetek.
A telo N5 hivatalosan googletol szallitva FR utan 5-10 szukseges extra programmal, (mind megbizhato semmi gyanus) amugy gyari allapot semmi root hivatalos soft. -
artiny
őstag
válasz
Panthera
üzenetére
5 bol 4 es 3 kozott mozog a .szoval elvileg jo
AlyrArkhon ez attol fuggetlen.
pl volt hogy megadtam a szamom es szoltam az illetonek hogy vigyazzon mert nem mindig csorog ki a telefonom. Hivott neki azt jelezte hogy kivagyok kapcsolva. Ezutan ujbol hivott akkor meg mar kicsorgott... -
artiny
őstag
Volt valakinek mar olyan baj a telefonjaval,hogy nem kapta meg a hivasokat(gyakori nem fogadott hivas ) . Rogton a hivas utan viszont jon egy sms a nemfogadott hivasrol.
Decemberben vettem a telefont a Tmobilnal HTC DESIRE 300. Nem tudom hogy ez most a telefon hibaja vagy android vagy ...mi okozza szerintetek?
-
TheProb
veterán
Mennyire válogatósak a telefonok az MHL adaptereket illetően? Az olcsó (ebay-es) adapterekkel is működnek rendesen vagy lutri a dolog?
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg nem kompatibilis.
Ha másként nem megy, az ingyenes alkalmazásokat leszedheted a Play-ről APK downloaderrel. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Vannak Alkalmazások,amit nem enged telepiteni a telefonom,viszont a Play áruház nem is látja,pl Tasker,időkép.
Beex m1d a telefon tipusa,tudom nem valami nagy márka.
Viszont létezik olyan ugye hogy build.prop-ban teljesen átírjuk a telefon tipusát
Az a kérdésem hogy az okozhatja-e azt hogy "tégla" lesz a telefonom-ból,vagy nyugodtan belenyúlhatok?
Lg gt540-en simán müködött. -
válasz
steveistvan
üzenetére
Jó, nem kif. újratelepítés, de eléggé hasonlít.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

crok