- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Üdv
Valami a Huawei Mate 10 Pro-n állandóan meg akar nyitni egy bizonyos weboldalt, de google keresésben: dontkillmyappOpera böngésző teljes adatok törlése megvolt, 3-4 napig jó volt, majd megint arra keltem, hogy valami meg akarja nyitni a böngészőt. Mivel nincs alapértelmezett kiválasztva, így kiválasztottam az operát, és megint ez az oldal jön fel egy 'google' keresés menüben.
Gyanakszom, hogy a gyári optimalizációs appja csinánja, mivel alig 4 giga van szabadon..
A Huawei optimalizálója nem lehet? Kevés a tárhelyem már egy ideje..és folyamatosan fut.Hogy tudnám megnézni, hogy mi nyithatta meg a böngészőt ? Mármint melyik alkalmazás kérvényezhette?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Üdv
CM 4.4.2 rom van fent HTC HD2-ön, és szeretném megtudni, hogy hónap feléig mennyit beszélek le a 150 perc lebeszélhető percből. Az alap call status ki is listázza nekem, de sajnos összeadja azokat, akikkel már eddig beszéltem, és habár látom, de sajnos így nem a valós lebeszélt perc jön le.
Nincs valami olyan alkalmazás, aminél ha megadom, hogy 7.én resetel amúgy a lebeszélhető perc, akkor Ő onnantól számolja, hogy mennyit beszélek?Mymenü-be tudom, hogy elő lehetne fizetni, de ezt szeretném kikerülni.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával