- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #43859 üzenetére
ja a komplett belső tárhelyet is törölte 5 évnyi kb 80 giga adat, szőröstől bőröstől, mindent
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok. Ma hazaérés előtt lemerült a telefonom, épp telefonáltam, és mikor hazaértem hosszas boot után bejött az üdvözöljük képernyő. 5 évnyi adat, ujjlenyomat minden ment a kukába. Ilyenkor vajon mi történhet, és hogyan lehetséges hogy wipeolja magát a kérdezésem nélkül, és most mintha egy új telefon lenne? (stock OP3)
Nyilván lehetetlen, de egy kérdést megér hátha, hogy esetleg innen lehet bármi lehetőség az adatok visszaállításra?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Igazából fogalmam nincs hova írjam, minap örököltem egy 4.2.2-t futtató kínai csodát (cubot x6), próbálnám gyári állapotra hozni, de hard reset mit sem segít rajta.
Ugyanis a telefon totál be van hülyülve, random felkapcsol a kijelző, és kínai szöveges szexdolgok települnek rá, mihelyst rámegyek a netre, ha pedig nem megyek fel akkor is ugrál valamit meg akar nyitni, vagy telepíteni akar valami kínai szöveges appot stb..
Teszi ezt akkor is amikor full resetet adok neki, mintha nem írtáná ki ezt a vírust, vagy mi ez
Kérdésem, hogy ezt mégis mire véljem? Mivel lehetne ezt hatástalanítani, vagy dobjam inkább a kukába?
superuser is ott van meg minden, valahova be lehet mászni az agyába és hatástalanítani ezt?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Lehet nem a legmegfelelőbb topik, de nem tudok hová írni.
Gyakran váltok telefont a felhasználói jellegem viszont állandó, utoljára két hónapja vettem egy nexus 5x készüléket. Első hónapban minden okés volt vele, lazán tudtam hozni vele a 3,5-4 óra SOT -t. Később arra lettem figyelmes hogy a 50% alatt hirtelen olyan sebességgel kezd merülni, hogy mire észbe kapok már jelzi hogy 15% a töltöttségNem lehet beragadt app -szerintem-, lévén 100% -ról 50% -ig normális léptékben merül (a bő 2 óra SOT általában mindig megvan), de 50% alatt azt veszem észre hogy szó szerint párosával esik az akkuszint és fél óra használat után már teljesen le is van merülve.
Most jön a slusszpoén
Miután hirtelen lemerül gyorsan rádobom egy rövid időre tölteni, és amikor leveszem a töltőről akkor sok sok órán keresztül ugyanazon a töltöttségi szinten marad.
pl. ma délelőtt rátöltöttem kicsit majd 55% -on levettem és azóta is 55% -on van.
Múlt héten ugyanígy jártam 23% -on.És az akkunál egy tök vízszintes vonallal jelzi mindezt:
Mia fene lehet az?
Expansys-os teló, tehát nyilván tudnám gariztatni, bár nem tudom mennyire vállalnák be, mert a telefon így is szépen használható és 2-3 óra SOT kipréselhető belőle. De tudom hogy amikor megvettem még nem volt ilyen.Ja próbáltam már teljesen szűz gyári romon zárt bottloaderrel és FR -t is, mit sem ért
-
DeathAdder
veterán
Hogy on is legyek fsync kikapcsolásával valóban gyorsabb lehet a rendszert?
Mennyire kockáztatok ha ezt kikapcsolom, és mit jelent hogy adatvesztéssel járhat? véletlen lefagy vagy újraindul akkor elveszhetnek adatok? és milyen adatok veszhetnek el? -
DeathAdder
veterán
Hali.
TV-men az összes HDMI csatlakozó foglalt, viszont az újabb nexusoknál már nem tudom a képernyőt áttükrözni a tévé megjelenítőjére, ezért chromecast -re volna szükségem.
Kérdésem, hogy ez működhet-e úgy ha DVI csatlakozóba dugom be egy HDMI átalakítóval? A hang számomra mellékes, de a böngésző tartalmát sokszor átdobtam tévére és azon keresztül olvasgattam, nem pedig a telefonon. Régen ehhez semmi külső eszköz nem kellett, de újabban most ez a chromecast...
-
DeathAdder
veterán
Hali.
ES file explorerben a távoli gyors elérést próbálom beállítani az új telómon, de ezt az üzenetet kapom amikor PC-n meg akarom nyitni a mappát.
Minden telefonomnál így csinálom, ilyet viszont most látok először.
Mit jelent az h más proxit kell használnom?Amikor rámegyek a "bezár" -ra, akkor bedob a böngészőbe ahol meg tudom nyitni a telefon tartalmát, de nem tudok rá másolni semmit hálózaton keresztül.
Másik telefonomon egyébként most is jól működik, csak az újon nem akar (N5x)
elég jó dolog ez, hogy se használható adatkábel, se hálózaton keresztüli adatátvitel[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Utóbbi néhány hétben azt vettem észre hogy a nexus 6 telóm nem lát bizonyos wifiket amiket előtte használtam (kocsmában, havernál etc..), de úgy hogy egyik nap még látta, másikon pedig nem miközben semmit nem csináltam a telefonnal.
Jólvan mondom biztos a custom rom hibája, úgyhogy nem is idegeskedtem, másnap szépen feltettem a legfrissebb 6.0.1 factory imaget windows alól flash-all.bat paranccsal ahogy mindig is szoktam. Megdöbbenésemre még mindig nem látta az adott wifiket és néhány további hiba is jelen van, amire azt hittem a custom rom hozadéka, de most a gyárin is csinálja, olyan mint pl:
-a chrome gyakran megfagy, és 5-10 mp -ig semmit nem lehet csinálni a böngészőben, tehát befagy a kép, majd mintha mi sem történt volna megy tovább.
-aztán van hogy nem tudom feloldani a képernyőt, tehát megnyomom felvillan majd lekapcsol és utána hiába nyomkodom, semmi nem történik. Várok picit, majd megint be tudom kapcsolni a kijelzőt, de miután feloldom az ikonok, alkalmazások, widgetek etc.. rém lassan jönnek be, először csak a puszta hátteret látom és szép lassan jön a többi
-amikor megnyomom az alkalmazásváltót ugyanez történik, csak a háttér, és lassan egyszer csak bejönnek az háttérben futó alkalmazások listája, de van hogy csak akkor jön be amikor hozzáérek a kijelzőhöz
-írok, írnék de nem jelennek meg a karakterek viszont érzem a rezgő visszajelzést. és a telefon nincs lefagyva
expansys-nál vettem a készüléket néhány hónapja, fastbootban azt írja elpida ramom van, míg egy másik srácnak a fórumon samsung ramot ír.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Különböző alkalmazásokon immersive módot xposed nélkül hogyan tudnám elérni?
Custom romon vagyok és xposed-el bootloppol, próbáltam már taskerrel, és hozzá rendelni secure settings plugint vagy elixirt, de nem találtam rá megoldást.
gyorsbeállítások panelre rá tudom tenni de úgy sosem használom, tehát olyan megoldást szeretnék amivel be tudom állítani, hogy X és Y alkalmazások immersive módban nyíljanak meg. Volna erre valami mód xposeden kívül? -
DeathAdder
veterán
Nexus 6, és a tv-m nem okos, de a média lejátszómra -WDTV Live Streaming- bármikor át tudtam küldeni a képernyőtartalmat samsung készülékemről.
Csak be kellett kapcsolni telefonon a screen mirrort és egyből látta a WDTV eszközt, csatlakoztam és ment is.Tehát ha jól értem akkor erre itt most nem lesz lehetőség?
-
DeathAdder
veterán
Bocs ha buta kérdés samsungról váltottam nexus-ra és az érdekelne, hogy ami samsungnál a screen mirroring az nexusnál megegyezik ezzel?
Szoktam használni a telefon teljes képernyő átküldését a TV média lejátszójára, de most sehogyan nem találja az eszközt, de nem is lehet keresni, csak egyből azt írja hogy nem található a közelben más eszköz, szóval ezt most nem értem
Más lehetőséget meg nem találok hogy mi felelhetne meg ennek a screen mirroring opciónak.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz cappa72 #22247 üzenetére
Igazából nincs, mindig bebootoltam pendriveról és ubuntu alól flasheltem a factory imaget minden gond nélkül. Már bevált szokás nálam hogy így csinálom, de most valamiért nem akar jó lenni
vicze1 - ahha, na ennek utánanézek délután, köszönöm.
**
igazából W10 alól már flasheltem is a romot, mert nem ment tegnap ubuntuval, de azért szeretnék rájönni, hogy mi a probléma, mert volt már hogy windows-al nem sikerült feltenni.
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
sim kártya nélkül le tudom ellenőrizni, hogy a telefon fűggő-e, vagy független ahogy az eladó mondja?
nincs nanosimem hogy kipróbáljam a helyszínen (galaxy alpha) -
DeathAdder
veterán
válasz aprokaroka87 #21902 üzenetére
Azóta újrahúztam már és úgy változtattam egykét dolgon
Nem akarom feltenni xposedet, félek hogy lefogja a telefont, így is elég nehéz elérni egy note 4 -nél hogy vajsima legyenEgyébként tegnap még a másik romnál feltettem xposedet és mindent megpróbáltam, de nem tudtam immersive-re bírni a böngészőt, se App Settings se pedig gravitibox LP modullal, se taskerrel, érdekes..
no de nagyobb bajom ennél ne legyen -
DeathAdder
veterán
válasz aprokaroka87 #21897 üzenetére
gondolom egyszerűbb mint újrahúzni a romot.
De ez csak egy példa volt a sok közül -
DeathAdder
veterán
válasz aprokaroka87 #21885 üzenetére
0
1...
pl nem tetszik a statusbar színe mert zöldön van és vissza akarom eredetire.
-
DeathAdder
veterán
Köszi, nem még véletlen sem akarom telepakolni szeméttel
Mégegy kérdés, utólag hogyan tudom módosítani az aroma telepítéskor beállított dolgokat?
Ha nem tévedek pl root explorer-el a megfelelő fájlt megnyitva át lehet írni a számokat, vagy egyéb altarnatíva esetleg? -
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Milyen mód lehet arra hogy a statusbart eltüntessem a böngészőben?
note4 -em gyári böngészőjében be lehetett kapcsolni a teljes képernyős nézetet, de a note 5 browserében nem látok ilyen opciót.Próbáltam taskerrel, de nem sikerült eltüntetni úgy sem.
xposedet ha nem muszáj nem tenném fel, félő hogy belassítaná a telót -
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #18774 üzenetére
Értem, és köszi mindent mégegyszer
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #18771 üzenetére
Rég használtam már xposedet, annyit kérdeznék még hogy mit ajánlatos vagy mit szoktak még használni az a rengetek modul közül, ami hasznos?
Csak a gravityboxot és az app setingset ismerem, és használom jelenleg.
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #18764 üzenetére
Ha jól rémlik előtte is ez volt a képed
Jelentem működik samsung LP-n az xposed
Köszi mindent mégegyszer
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #18764 üzenetére
Természetesen, köszi mindent
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #18757 üzenetére
Oké, köszi
"Van még valami recoveryből telepíthető aroma file manager is azzal a data particióról kell törölni az adott appot majd wipe cache, dalvik cache és jó lesz."
Ez mire vonatkozik pontosan, nem nagyon értem?
Van egy olyan menüpont hogy backup, és restore. Ennyi nem elég?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Van itt olyan samsung user aki igazolni tudja hogy lollipop alatt bootlop nélkül megy az xposed?
Illetve ha kiszeretném próbálni akkor ha csinálok előtte egy TWRP backup-ot, majd xposed után neagyisten bootloppol, akkor egy twrp restore-al helyrállítható lenne?
sosem használtam ezért kérdezem, mindig titaniummal, vagy adb-vel backuppoltam eddig. -
DeathAdder
veterán
A helymeghatározás kikapcsolása mennyiben növelné az akku élettartamát?
Nekem mindig be van kapcsolva és azon belül is nagyon pontosra van téve.Szükséges egyáltalán hogy be legyen kapcsolva, illetve valóban annyira eszi az akkut?
kb mennyit spórolhatok ha kikapcsolnám? -
DeathAdder
veterán
Mi jelenleg a leghatásosabb reklámmentesítő eljárás?
Van a vinyómon még egy 2012-ben elmentett hosts.zip fájl.Az megteszi még, vagy változott valami azóta?
Root után System/Etc -be ha nem tévedek[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Található valahol egy részletes lista hogy egy bloatwares telefonról mik azok amik titaniumból törölhetők?
Amit magam is töröltem kb. 120 tétel, de ezen kívül is még rengetek minden van, csak hát ezekről nem nagyon tudom már hogy mikIgazából a note ceruzafícsöröket és jegyzeteket leszámítva semmi másra nincs szükségem, ezen kívül minél pure-abb lenne annál jobb.
-
DeathAdder
veterán
Hogyan lehetséges hogy egy nagyon régi apk fájl ami 4.4.4-en ART futtatókörnyezeten már nem volt lehetséges telepíteni csak dalvikon, az most 5.0.1-en simán működik (ami elméletileg már alapból art ugye)?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
ADB backup -ot miért nem tudok visszaállítani egy másik telefonra?
5.0- án készítettem a backupot, és próbálnám egy 4.4.4 -es rendszerű telefonra visszaállítani, de nem tudom
Hiába van ART futtatókörnyezeten ez is, de ott sem tudom.Lehet kompatibilitási probléma a két rendszer között?
Ha igen, akkor alapból nem értem a dolog lényegét, ami pont arra való, hogy verzióváltáskor visszaállítson mindent amit a user szeretne -
DeathAdder
veterán
Na ez nekem se sikerült
Amúgy hiába mondom neki a Call XY parancsot ha szegény nem érti még a magyar neveket sem..
Érdekes volt eljátszani vele, de valahogy nekem tízszer nagyobb erőfeszítés kinyitni számat ráadásul angolul (akár vezetés közben kanyarban is) és kockáztatni h megérti-e amit dumálok, mint a Google fejlécbe beütni két karaktert amivel azonnal megtalálom a keresett appot, vagy nevet akit hívni akarok -
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
KitKat esetében ezt a Google Asszisztens dolgot volna mód testre szabni?
Mi alapján szűri ez, hogy nekem milyen híreket adjon?pl. beírtam egy kedvenc futballcsapatot, és a sok oldal közül amiket követek egyetlen oldal híreit teszi csak be.
A pdafanclub híreit is az arcomba nyomja, amit ha belegondolok nem is bánok annyira, de mégis miért pont a pdafanclub? Idén szerintem még csak rá sem néztem arra az oldalra...Lehetne olyan, hogy mobilarena, nemzetisport... szóval lehet itt beágyazni kártyákat, vagy valamit csinálni, vagy csak ez úgy van és kész?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Eladtam a telefonom, és csak a jövő hét közepén/végén lesz meg az új.
A kontaktokat gmailen keresztül szinkronizálom mindig, de jelen esetben az ideiglenes készülékemnél - Nokia 2310 - ezt nem tudom megoldani, csak ha rámásolom a simre a számokat.
Értem, hogy kevés karaktert tud kezelni, ill. egy név alatt több számba is beletörik már a bicska, de mégis hasznos lett volna, ha van ilyen opció. Még ha veszteséges is, de mégis hasznos lett volna.Sajnos már feladtam postára így a névjegyeket a gmail-ből kell majd kinéznem, már amit nem tudok fejből.
Adamis - Galaxy Nexus egyébként, és valóban módosított rendszer volt rajta, de visszaállítottam a gyári 4.3-asra, és sajnos ott sem találtam ilyen opciót
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #8890 üzenetére
Tehát ennyi?
Lényeg a snapi 805, a 4 giga ram, meg a sok szar fícsör, de ami maga a telefonálás fogalmával kapcsolatos az le van ejtve -
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #7935 üzenetére
Nem sok segítséget kaptam eddig a topikban többek között most sem, de jelentem a legfrissebb SMS Backup and Restore appal sikeresen visszaállíthatók hangouts-ba az sms-ek
-
DeathAdder
veterán
Az SMS Backup & Restore app a hangouts üzeneteket menteni tudja ill. oda visszaállítani azokat, vagy ez csak a régi sms kliensnél működött?
Ha nem akkor mivel tudom menteni és visszaállítani a hangoutsban levő üzeneteket? Vagy a google fiókba tárolja és nem is kell menteni?
-
DeathAdder
veterán
Régebb óta érdekelne mér, hogy létezik-e olyan alkalmazás amivel elérhetetlenné, vagy foglalttá, szóval bármivé tehetem magam csak nem elérhetővé egy bizonyos hívó számnak?
Vagy ezt csak a szolgáltatón keresztül tudom elintézni? -
DeathAdder
veterán
Miért nem állítja vissza a programokat a titanium backup?
Sok sok éve havi szinten használom a progit, de most egyszerűen fogja magát és az első visszaállítandó appnál megáll és semmit nem csinál, nem folytatja tovább, semmit nem állít vissza
root jogok rendben vannak, teljesen szűz a teló, már újrahúztam a romot is, sőt fel sem csatlakoztam a gugli fiókra sem, hogy még véletlenül sem zavarjon be semmi.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Keeperv85 #5187 üzenetére
Illegálisan beírják egy jó s3 imei számát a rossba?
Mi a legális út ilyenkor, ha nincs rajta gari, se efs mappa mentés? Ha alaplapcsere, akkor az mennyibe fájhat az S3 esetében?nggabi - Köszi Kaptam ilyen telókra ajánlatokat imei-k nélkül, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés..
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mit lehet csinálni egy olyan telóval aminek nincs imei száma?
Konkrétan egy htc one és sgs3-ról volna szó.
Mit csinálnak ezekkel a telókkal, hogy nincs imei számuk, és hogyan hozhatóak helyre?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
ICS browser+ -t nem lehet valahogy ráeszkábálni JB re?
Annyira hiányzik, hogy elmondani nem tudom.. -
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #2821 üzenetére
Megoldottam, igen így kellett
-
DeathAdder
veterán
válasz spanyoll #2820 üzenetére
Hiszed vagy nem kínomban éppen ezen filóztam, és meg is csináltam, de nem enged csatlakozni net nélkül a gugli fiókhoz
Annyit esetleg meg lehet még próbálni, hogy azonnal lemenni netről, ahogy belépek a gugli fiókba, bár elég sufninak tűnik, de valahogy csak túl lehet járni az eszén (ha nincs ésszerű megoldás) -
DeathAdder
veterán
válasz spanyoll #2818 üzenetére
Igen, de ahhoz létre kell hozni előtte a fiókot.
És amikor már létrehoztam, akkor azonnal leszinkronizál mindent
Később igen kikapcsolhatom, de hiába, amikor már mindent szinkronizált és a képek ott virítanak a galériában.Vagy csak én nem tudom beállítani, hogy jó legyen?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mit csináljak, hogy ez a gugli fiók ne szinkronizálja le minden szaromat?
Annyira idegesít, hogy tele van a galéria minden g+ os és picasa-s képekkel, hogy az nem igaz. pl újabban már a névjegyfotók is mind ott, sorakoznak a galériában, sokminden más mellett. Kitörölni nem tudomHogyan lehet ezeket eltüntetni?
Amikor létrehozom a fiókot, kérdés nélkül elkezd mindent szinkronizálni, csak utólag tudom kikapcsolni, amikor már a nagyja ott virít a galériában -
DeathAdder
veterán
Milyen Samsung driver telepíthető Win8-ra? A SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones nem akar települni
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #1832 üzenetére
Juhejj, most hívott a haverom és nem csengett a telefon
-
DeathAdder
veterán
Virágboltit? Ugyanmár
Egyik haverom használ virágboltit, de mégesem volt neki még ilyen problémájaA csengőhangot behelyeztem a system /media /audio /ringtones mappába az .ogg csengőhangok közé aztán reboot és ott is van a csengőhangok listájában.
Így gondoltad?Eléggé ettem a kefét utóbbi időben ezzel a csengőhang mizériával
Necc - azért köszi a segítséget, értem mostmár, csak ezt a nincs elég tárhely dolgot nem
-
DeathAdder
veterán
Megnézem és egyik mappában sem hagyott maga után semmilyen fájlt sem
Necc - Hogy lehet az ,hogy nincs elég hely? Alig van telepítve pár alkalmazás.
Azóta hogy ezt nem akarta telepíteni már feltettem 3 másik appot minden gond nélkül.
Egyébként volt fent egy kisebb app, amit nem használtam semmire és kitöröltem újraindítottam a telefont és most sikeresen települt a powerAmpEzt most nagyon nem értem
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Nemtudom telepíteni a következő alkalmazást és egy ilyen üzenet fogad.
CM9 van a telefonon - Note - és olyan problémám van vele, hogy napi szinten elfelejt hangjelzést adni, ha van beérkező hívásom, mail, sms stb..
Azt mondták a poweramp az oka (bár nem értem miért )
Le is töröltem az appot , de ezek után is jelen volt ez a hiba.Most meg az a problémám, hogy nem is tudom újratelepíteni az alkalmazást, mert "nincs elég tárhely"
Mi lehet a probléma?
-
DeathAdder
veterán
Note topikban nem nagyon kaptam választ, ezért bátorkodom ide is feltenni a kérdést.
Android-billetyűzetet használok, de most telepítettem a Swype betát is, aminek nagyon jó a magyar nyelvű hangfelismerése.
Android-billetyűzetetről írás közben megy a Swypera állítás (space hosszan nyomva), de Swyperól vissza már sehogyan sem.
Ez azért fontos nekem, mert az Android-billetyűzetet kedvelem legjobbanHogyan tudnám megoldani, hogy ezt a két billentyűzetet gyorsan tudjam váltogatni?
Olvastam valahol, hogy ha rámegyek a notibárban a bill. ikonra akkor tudom váltani, de hogyan tudom elérni, hogy ez az ikon ott legyen a noti barban?
Esetleg valami más hozzáférés? -
DeathAdder
veterán
AdFree-vel ott a reklám
Mindjárt kipróbálom az adblock, ad-away-t is!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Terminálba megint beírtam a parancssort, ezúttal YES-t írtam be, az sem volt hatásos..
Kitöröltem s így már be tudtam másolni, látszik az idő és dátum is.
Elindítottam egy játékot, ahol mindig felugrik a reklám.
Hát én lemegyek hídba, valami tényleg nem oké nálam
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Beírtam, ahogy mondtad [link]
Mi lenne ha kitörölném az etc mappából a hosts-t és utána másolnám bele? Olyat nem lehet?
(#1546) Necc - áá lehet akkor véletlen az engedélyez helyett az elutasít-ra mentem Ilyen sem volt még (sry)
Rékérdezre volt állítva, de most beállítottam, hogy minden esetben fogadja el.Így mostmár jó a program, hol kell kiadni a parancsokat?
-
DeathAdder
veterán
Annyi, hogy mnt/emmc/hosts , ha a microSD kártyán van.
Viszont így sem sikerült a másolás
Pedig a módszer jónak tűnik, mert ugyanezzel a paranccsal (cp /mnt/emmc/hosts más helyre is másoltam, pl ide, mnt/sdcard és sikeres volt)
Szóval megint vagy valamit rosszul csinálok, vagy a cm a hibás
(#1542) Necc - Ez a busybox is érdekesen viselkedik, amit marketból töltöttem le.
Ez a processing folyamat már vagy 10 perce megy és folyamatosan ugrál ki a "BBox has been danied Superuser premissions" szöveg, akkor is amikor kilépek az appbólnggabi - Ha jó lesz ha, nem én maradok ennél a romnál, max lenyelek néhány reklámot, de egy lagmentes romom lesz, amivel ezen kívül semmi "problémám" nincs.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Letöltöttem, rámásoltam, root explorerrel töröltem a .zip kiterjesztést, beakartam másolni R/O-ban ahogyan kell , erre ez jött ki
Pedig megkapja a root jogokat, de úgy látszik mégsem akar működni
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Van az az AdFree nevű program, ami -tán- eltűnteti a felugró reklámokat az appokból.
Kérhetek egy rövid leírást hogy ezt hogyan is tudom ezt használni?
Azért mert nekem egy istenért nem akar működni, folyamatosan ugrálnak fel a reklámokGondolom nem tudom a programot beállítani és őszintén nem is értem mit kell csinálni amikor elindítom
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával