- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Gyászba tett ezt a szutyok droid.
Van egy kollégánk akivel sokat huzzuk egymást a szifon vs samu vonalon, általában kijön nullára a csata, de most nevetséges vereséget szenvedtem.
F@szé nem megy az android autó a samsumg s22+ telómon?Egyikünk sem próbálta még, mert nincs ilyen autónk, most egy céges kocsit kaptunk egy projektre, amiben volt, és majd fél órát baszakodtam hogy elindítsam az android autót, aztán nem is rendes lightning kábellel, hanem egy usb a to usb c + C to lightning konverterrel csatlakoztatta a kolléga is, és abban a percben ott volt a waze és minden a fedélzeti kijelzőn.
Nekem meg állandóan azt írta, hogy állítsam meg az autót indítsam újra, majd mikor csatlakoztattam szinte egyből kiírta hogy lecsatlakozott. Ugyan az volt a kábel, 2022-es toyota corolla, eléggé fel extrázva, de még kellett a kábel a telefonos carplayhez.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nekünk tagbaszakadt androidosoknak, nincs gyárilag telepítve valami app, hogy menjen ez az android auto alkalmazás? Vagy mi az anyám kínját kellett volna beállítanom hogy az én telefonomról is működjön?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest