- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Gyászba tett ezt a szutyok droid.
Van egy kollégánk akivel sokat huzzuk egymást a szifon vs samu vonalon, általában kijön nullára a csata, de most nevetséges vereséget szenvedtem.
F@szé nem megy az android autó a samsumg s22+ telómon?Egyikünk sem próbálta még, mert nincs ilyen autónk, most egy céges kocsit kaptunk egy projektre, amiben volt, és majd fél órát baszakodtam hogy elindítsam az android autót, aztán nem is rendes lightning kábellel, hanem egy usb a to usb c + C to lightning konverterrel csatlakoztatta a kolléga is, és abban a percben ott volt a waze és minden a fedélzeti kijelzőn.
Nekem meg állandóan azt írta, hogy állítsam meg az autót indítsam újra, majd mikor csatlakoztattam szinte egyből kiírta hogy lecsatlakozott. Ugyan az volt a kábel, 2022-es toyota corolla, eléggé fel extrázva, de még kellett a kábel a telefonos carplayhez.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nekünk tagbaszakadt androidosoknak, nincs gyárilag telepítve valami app, hogy menjen ez az android auto alkalmazás? Vagy mi az anyám kínját kellett volna beállítanom hogy az én telefonomról is működjön?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged