Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Seal el szoktam toltogetni de coubrol pl nem a teljes hosszut tudom megszerezni... vegulis attol hogy nem tudok belepni mukodik, szoval ezzel mar nem lesz gond.
Viszont van meg egy dolog, a Forkgram vagy a Telegram-foss sem telefonos azonositassal az sms-t nem fogadja a keszulek.. csak officiallal megy tovabbra is, de en inkabb az elozoleg megemlitett klienseket preferalnam.. a megkapott codet vajon belehet irni ezekbe?
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Lehet hogy tud létrehozni mindenfélét de erre alkalmatlan szerintem, nincs is jogossultságkérése sem olyasmire amire használni akarnád. A fejlesztő másik alkalmazása meg ugyan a jogosultsággal nem lenne bajban de az teljesen máshogy működik (nem a quick tile-ok közé tesz ilyen "ikonokat").
Simán a settings db-be a sysui_qs_tiles alá nem tudod adb-vel visszatenni a wifi és a cell tile-t vagy Tasker-el nem próbáltad még?
-
[w]
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
naccerű!
már csak azt nem tudom még, hogy gyári recovery-ből vagy a telón belülről is fel lehet-e tölteni? -
-
[w]
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi!
ez van most rajta, úgy gondolom ez EEA: QFCEUXM
-
-
[w]
őstag
ez a V12.5.3.0.RFCEUXM rom telepíthető a telefonról a "frissítőcsomag kiválasztásával" vagy a stock recovery-vel?

-
szabi__memo
nagyúr
-
Crok mester.
Az android alkalmazások topikban kérdeztem korábban, hogy Android 12-től frissebb rendszeren hogyan lehet külön wifi + mobilnet kapcsolót kitenni, ha gyárilag nincs.
Közben találtam egy Tile Shortcuts appot, ez képes kapcsolót létrehozni.
A bajom jelenleg az, hogy "millió" android folyamatra tud parancsikont létrehozni.
Meg tudnád mondani, hogy melyiket válasszam a wifi + mobilnet-hez: [példa kép] ?
Esetleg bármi más ötlet? -
Honnan tudják az appok, hogy telefonon vagy tableten vannak?
Egy tabletre tettem fel a lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz firmet. A játékok olyan menüket jelenítenek meg mint a telefonomon (néha bazi nagyok a tablet képernyőjén). A gyári firm-el nem ilyenek voltak. -
Mivel az asszony telefonját durván elárasztották a kéretlen reklámok, crok blogjában kutakodás és itteni segítség alapján beállítottam a telón a dns.adguard-dns.com -ot.
12556x élhetőbb a telefon, viszont sokszor bejön fehér képernyő, a címsávban változó linkekkel:
Ads, ad, gogle ads, doubleclick ads, ilyenek és felirat hogy
Nem sikerült betölteni az oldalt.
Van hogy zárképernyőről belépve is ez fogad, meg random dobálja ezeket.
Erre is van valami megoldás? -
nincsnév007
addikt
akkor alapól semmilyen kapcsoló nincs hogy ezt ki lehessen kapcsolni. kár
csak fura hogy redmi telefonon nem ilyen. -
szimi57
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
MacroDroid automatizálóval valszeg megoldható. Automatikus koppintás az Enterre. Itt tudnak segíteni: [link]
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem ismerem ezt a típust, de gyanítom az "enter"-be van építve a fingerprint sensor. Szóval azzal oldod fel a telefont és esélyes, hogy csak akkor lehetne azt megoldani amit szeretnél, ha semmilyen képernyőzárat nem állítasz be. Finoman szólva sem egészséges dolog.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. Van egy moto e22 telefonom pin kóddal le van védve. Azt valahogy be lehet állítani hogy amint beütöm a pin kódót azonnal oldjon a telefon? ne kelljen még megnyomni az "enter" gombot.
-
szs85
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ezt nehéz körülírni, mert mindig lesz példa az ellenkezőjére is. Az official rom-ok általában egy állandó csapattól kerül ki, ahol vannak tesztelők, kritériumok, frissítésekben stabilabb, gyakoribb az OTA frissítés lehetősége is.
Az unofficialt magányos farkasok is fejleszthetik, és a fentiek kevésbé igazak.
De unofficialban az akad szép számmal olyan ahol példásan frissítik és karbantartják a szoftvert. Ha rámegyünk pl egy unofficial rom letöltő oldalára, és azt látjuk, hogy egy csomó korábbi verzió már megelőzte a letöltendő romot, az mindenképp biztató. -
biega
aktív tag
Sziasztok!
LineageOS 20-at telepítettem az S9+ra, nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont egy zavaró dolgot csinál.
Ha éppen egy alkalmazásban vagyok, pl. emailt olvasok és bejövő hívásom van, akkor a képernyőn nem jelenik meg az ablak, hanem csak az értesítősávban látom és azt lehúzva tudok belépni a beszélgetésbe.
Ugyanezt csinálja az ébresztés is. Biztos csak valami beállításbeli probléma ez, de nem találom, hogy mi lehet.
Van ötletetek esetleg, hogy mi okozhatja? -
F34R
nagyúr
udvozletem...Shazam nem megy Google service nelkul, van valami mas alternativa Coubon levo zenek vadaszatara?
-
janakbacsi
őstag
Telegram-ról letöltött custom romot szándékozok majd feltenni a telefonra. Ott vannak olyanok amikhez az van odaírva hogy "official", másokhoz meg az hogy "unofficial". Mi a különbség a kétfajta verzió között? Melyiket célszerű választani ? Vagy ennek nincs jelentősége?
-
svgyula
addikt
Pedig egyszerű. A rendszerben lévő illesztő(API) nem indul el és/vagy nem vezérli a háttér világítást. A PC-nél ezt a VGA vezérlő illesztő driver végzi el. Ott pontosan ilyen hibák jönnek elő. Csak ott ha újrahúzod a rendszert akkor minden cserélődik. Nálad ezek szerint nem, mert a másik ROM ezeket az eredetire(rosszra) alapozza.
-
szs85
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát röviden hátha valakinak van tippe:
Redmi Note 5-ön csak rövid ideig a Mi logo bootoláskor és fastboot menü jelenik meg a kijelzőn úgy hogy van háttérvilágítás. A többinél nincs, és korom sötét helységben egy másik mobil kameráján keresztül (illetve a másik mobil kijelzőjét bámulva) látok csak valamit a Note 5 kijelzőjén.Már a recovery sem látható. Ezzel a szöszmötölős barlangászós módszerrel raktam rá új romot, semmi, majd miflash-sel egy gyári miui-t, ugyanaz a sötétség vesz körül.
Mi lehet a hibája, ha a fastboot robotka világít ameddig tud vagy bír, de mikor a rendszer (vagy recovery) jönne be akkor teljes a homály?
-
mobilemaster
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Az Auchan wifin nem tudom hogy pontosan mit szeretnél elérni, de néha nekem is szükség van trükkös megoldásokra, párat leírok. A gond ott szokott kezdődni, ha szűrik a portokat, pl xmpp/jabber nem megy, vagy telefonos játékba nem tudok belépni, mert egyedi porton megy.
Ilyenkor VPN-t próbálok először, Wireguard-ban Cloudflare WARP wgcf profil, vagy ProtonVPN-es wireguard profil. Ha nem blokkolnak túlságosan, akkor működhet is.
Másik verzió az Orbot, tor hálózatra próbálok csatlakozni, általában alapból le van tiltva az ilyen wifiken. Ilyenkor még a Bridge-ekkel lehet próbálkozni. Emlékeim szerint még régebben Auchan wifin ment, MÁV wifin az xmpp csak orbot+bridge kombóval működött.
De ezekhez türelmesnek, és kitartónak kell lenni, nem mindig megy elsőre. Ráadásul a wifi jel is sokszor gyenge, nem tudom hogy épp a gyenge jel/lassú hálózat miatt nem megy rajta a net, vagy a tor csatlakozás rossz. Azóta inkább aktiváltam egy vodafone feltöltőkártyát az ingyen 100 megával, így kb mindig megy az xmpp, és a játékomba is be tudok lépni. Root tűzfal van a telefonon, meg reklámblokkoló, így nem eszik meg az appok a netet, csak az megy ki amelyiknek kell. Még talán ez a legjobb megoldás az ingyen kommunikációra
Wifi és BT mac gyűjtésre meg mehet a Wigle, egy órás úton is több ezer eszközt tud begyűjteni. Nem tudom hogy mi a haszna, de szépen működik. Plusz cellmapper a mobilhálózatokhoz.
Ami még engem érdekelne, az a Your freedom app által kínált lehetőség, a VPN over DNS. A mobilszolgáltatók adatcsomag nélkül is engedni szokták a DNS forgalmat, tehát ha DNS csomagokba adatforgalmat lehet pakolni, akkor végtelen net ingyen. Kipróbálás szintjén megnéztem, működőképes, bár alapból elég lassú, kb 30-100kbps. Hozzáértő embert is kérdeztem az ötletről, állítólag 1-3mbit kipréselhető belőle. Nem tudom ez mennyire számít illegálisnak, de gondolom erősen az ÁSZF ellen van, tehát jobban nem is kísérleteztem vele, de elméleti szinten érdekes téma. Ha nem akarnák hogy bármiképp trükközni lehessen, akkor minden forgalmat blokkolnának. -
-
Az csak akkor talál valamit ha a telefonon rejtett hálózatként vetted fel.
De az igaz hogy kevés ember van aki nem járt még Auchanban, Tescoban vagy Mekiben (max fél tucat ilyen nagy egységes nyílt wifi van), úgyhogy könnyű hasraütésszerűen próbálkozni.
De mivel mindenki titkosított (TLS) kapcsolaton kommunikál, és ha biztonságos a DNS akkor nem zavar ha a Te hotspotodon át bankolok.
Ezért vannak a tanusítványok (X.509) -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nagyon egyszerű: indíts egy folyamatos scan-t a saját telefonod mellett (kell egy jó chipset-es mondjuk USB dongle, aircrack-ng, monitor mode, airodump, probe request-et kell keresni). Várj. Profit. Wardrive, csak kicsit modernebb..
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Doky586
üzenetére
"megtartva az ip-t amit kiosztott nekem" -- kizárnálak mint a huzat, nem engedne vissza a rendszer

"Egyszerűen csak biztonságosan akarok netezni idegen wifin." -- szép. Csak se nem hasznos se nem így kell megoldani
Az idegen WLAN-on nem te vagy a főni. A DNS mókolással meg nem fogod magad teljes biztonságban érezni -- ugye..? Remélem.. Akkor inkább bízz meg egy VPN szolgáltatóban (bár ez se arra való.. de), akkor legalább az tudod ki szerez hasznot az adataidból 
Ne álltasd magad.. egyszer felmész egy McD WLAN-ra vagy hasonlóra.. nem törlöd.. nem kapcsolod ki a WLAN-t a készülékeden mert minek. Autópályán egymás mellett megyünk 10..12 km-t, nálam megy egy scan hogy ki próbálgat csatlakozgatni.. bingó.. ott vagy.. csinálok egy hotspot-ot ugyanazzal az SSID-val ami nálad már szerepelt és public, valami bolt vagy hasonló.. már a készüléked az én hotspotomon akar email-t nézni, etc.. remélem megnyugtattalak
-
statikusan beállított IP-vel fel se engednélek WLAN-ra
Nem is ezt mondtam.
Hanem amikor már fent vagyok bejelentkezve akkor állítanám át a beállítást, megtartva az ip-t amit kiosztott nekem (és a dns kivételével minden mást is).
Gondolom nemis szándékosan szűrik hanem azon hülye bejelentkező ablak miatt.
Egyszerűen csak biztonságosan akarok netezni idegen wifin. -
crok
Topikgazda
válasz
Doky586
üzenetére
Ha én csinálnám a hálózatot akkor biztos lehetsz benne hogy blokkolva lenne (ezért nem megy az Auchan és az AdGuard se).. legjobb eset(ed)ben is max. forward-olva lenne, de azt is oda ahova ÉN mondom (nem lennék rossz arc, mondjuk elsődlegesnek a quad9 másodlagosnak meg a dns0). De továbbmegyek: statikusan beállított IP-vel fel se engednélek WLAN-ra (bocs, de ha már az én hálóm -> az én szabályaim elven pont nem érdekel mit mókolsz). Ennél jobb (de még így se biztos, hogy működő) megoldás amit írtam (PersonalDNSFilter, abban pedig saját DNS beállítások -- már ha átengedi).
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Doky586
üzenetére
A private DNS az bizony igy mukodik. Nem custom DNS szervert allitasz be. A ketto NEM ugyanaz!
Ha mindenkepp egy spec. megadott mondjuk IPv4 DNS szervernek akarod kuldeni a DNS kereseket akkor pl. hasznalj erre alkalmas, local VPN-t hasznalo alkalmazast (PersonalDNSFilter pl) de azzal szamolj hogy (foleg az ilyen bevasarlokozpont, etc) helyek eleve blokkoljak a nem sajat DNS szerverek fele kuldott forgalmat vagy redirect-elik ody ahova ok szeretnek. -
Sziasztok !
Hogy lehet android 13 telefonon privát DNS-t beállítani? (azt tudom hogy hol kellene: beállítások-kapcsolatok-egyébb-privátDNS) ami működik. De ip címet nem fogad el, csak dns nevet. Sőt pl ha Auchan-wifin tesztelném ott még azt sem fogadja el, csak az automatikus (dhcp-dns?) beállítást. Otthoni wifin a dns.adguard.net és hasonlók működnek, ott nem.
-
-
szs85
aktív tag
Sziasztok!
Egy Redmi Note 5-ről lenne szó. A kijelző fekete, egy alig látható háttérvilágítás van, de vaksötét szobában látható ez csak, a kijelzőről nem olvasható le semmi.
Volt nagy nehezen egy gyári visszaállítás, így az udb debug most nincs bekapcsolva, és nem is tudom, mivel sötét a kijelző.
Viszont a bootoláskor a Mi logo szépen felvillan, a fastboot módban a fastboot felirat és androidos emberke is szépen látható, mintha minden oké lenne.
Milyen lehetőségeim vannak?
Köszi előre is -
Sziasztok!
Adott egy kínai tablet, Alldocube Iplay 50 mini pro. Működik, gyors, de van egy kis gondom.
Amikor a Google Play Rendszerfrissítés dátuma 2023 november 1.-re változik, onnantól jóval lassabban bootol be. Kb 3-szor annyi idő alatt. És ez zavar.
Kérdésem az lenne, hogy van e arra mód, hogy a Google Play Rendszerfrissítések ne frissüljön automatikusan?
Ugye itt nem a Play Áruházra gondolok és nem is a Android verzió és biztonsági frissítésekre. Van a menüben egy Google Play Rendszerfrissítés menüpont, ha oda rányomok, megnézi van e frissítés, ha van kérdés nélkül telepíti.
Most alapra raktam, a mostani dátum 2022 november 1. Ezzel nagyon gyorsan bootol. A gondom az, hogy nem marad ezen, hanem hiába nem nyomok rá, előbb utóbb automatikusan frissül a jelenlegi legutolsó 2023 november 1-re. És onnantól jön a lassú bootolás szindróma.
A kérdés fentebb adott. Köszönöm, ha bárki reagál! -
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa
üzenetére
ez működhet?Kikapcsolni, vissza bekapcsoló+ hangerő fel gomb egyszerre, ha bejön a másik menü, wipe cache, utána Safe mód. Ha véletlenül bejön egy olyan üzenet, hogy "rendszerhibát észlelt és biztonsági mentésre felkészül", azt elfogadni, és utána a PC látni fogja az összes tárhelyet.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a segítséget srácok!

Mintegy 4giga helyet sikerült felszabadítanom, így most a képekkel együtt a szinte teljesen megtelt 32-es tárhelyből 9giga üres hely maradt.
Ezzel már el lesz egy darabig.
-
attiati
veterán
Mennyire kockázatos manapság 10-es droiddal élni?
(xiaomi mi8)Mobilbank, adatbiztonság, stb... szempontból
-
-
szimi57
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Facebook app manager. Kukáztam az összeset, facebook appot sem használom. Böngészőből csatlakozok a fiókhoz. A böngésző pedig Opera, megelégszik fele akkora tárhellyel, mint a Chrome.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Minden metás app tiltható, törőlhető.

-
Üdv!
Nem tudom jó topicban kérdezem-e meg.
Google nem adott egyértelmű magyar nyelvű választ, csak gyakorikérdéses találattal.
Mi az a "Meta app manager"?
Törölhetem?
(Nekem ilyen nincs fent.)Egyik idősebb rokonom telefonja (Redmi Note 8), 32giga háttértáras, és próbálok helyet felszabadítani rajta.
Volt a telefonban SD kártya is, de nem volt bekapcsolva, h oda mentse a képeket.
Azt már átállítottam, és át is másoltam az összes képet az SD-re, így felszabadult ~4 giga hely, de jó lenne az appok között is levenni ami nem kell.
Igazából alig van rajta neki pár app, de ez nem tudom mi.A másik kérdésem, h az összes adat törlése opciót használhatom a következőknél?
Galéria
Google
Google Play szolgáltatások
Mi történik pl ha a Galériánál az összes adatot törlöm?
A képek is törlődnek, vagy csak valami más háttérizék.Facebooknál pl újra be kellett jelentkezni, de csak ennyi volt, viszont kb 600mega hely felszabadult, szóval ezért kérdezem, mert így összesen még kb 3-4 giga helyet fel tudnék szabadítani, ha nem csak a gyorsítótárakat törölném, hanem az adott app összes adatát.
Elnézést a tudatlanságomért, de én már nagyon régóta 128-as telefont használok, h ne legyenek ilyen tárhelyes gondjaim, ezért nem szoktam ennyire utánaolvasni, h hogyan szabadítsak fel helyet, vagy hogyan ne.

Ott van az a "Rendszeralkalmazás frissítés" is, ami nekem pl nincs a telefonomon, itt több mint egy giga volt, töröltem az összes adatját, most 40MB csak, ezzel is felszabadult 1GB hely, de amúgy ez micsoda? A telefon frissítve volt, MIUI és Android egyaránt nem frissült, azt írta, a legfrisebb mindegyik verzió, de akkor ez micsoda volt?

Minek foglal egy giga tárhelyet?
-
viewdetails
addikt
Üdv, egy furcsa dolog után nyomozok, a neten nem igazán van anyag róla, csak annyi, hogy előfordult már az ősidőkben is, még Android 5.0 idején.
A probléma lényege, hogy a manuális szinkront nem tudom használni (SGS 22, Android 14), mert a beállításokban a megfelelő - pl. Google - fiókot kiválasztva, a manuális szinkron helyén csak "Szinkronizálás megszakítása" üzenet fogad és csak újraindítás után tűnik el, de akkor is csak az első használatig.
Ha kikapcsolom a fiókhoz tartozó összes szinkron feladat kapcsolóját, akkor pedig csak kiszürkítve a "Szinkronizálás indítása" látszik.A telefon már átesett gyári visszaállításon, de nem segített. Maga a szinkronizálás működik, de így olyan mintha be lenne ragadva.
Találkozott esetleg valaki hasonlóval, leginkább más gyártó esetén? -
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa
üzenetére
ez működhet?
Kikapcsolni, vissza bekapcsoló+ hangerő fel gomb egyszerre, ha bejön a másik menü, wipe cache, utána Safe mód. Ha véletlenül bejön egy olyan üzenet, hogy "rendszerhibát észlelt és biztonsági mentésre felkészül", azt elfogadni, és utána a PC látni fogja az összes tárhelyet.
-
FLATRONW
őstag
Lényegében egy CrDroid 7.15 (Android 11) van a telefonon. Az alkalmazások, egy kivételével a Playből vannak telepítve. Az az egy pedig egy módosított lépésszámláló, amiben a pro funkciók engedélyezve vannak, a virustotal.com nem jelzett be rá, sem a telefonon levő Eset Mobile Security sem.
Magisk modulokat nem igazán telepítgetek, csak az adguardhoz szükséges dolog van feltéve.
Ha jól értem, akkor ezekkel olyan nagy hülyeségeket nem csináltam a biztonság terén, tehát nem igazán kell félnem? -
crok
Topikgazda
válasz
FLATRONW
üzenetére
Igen, pontosan erre az iranyra gondoltam es exploit vagy durva security policy sertes nelkul (pl. kikapcsolod a SELinux-ot..) nem. Egyebkent igen. Ezt azert a banki alkalmazasok vastagon kiszurjak. De ha akkora hulyeseget vagy kepes csinalni hogy ilyen app vagy modul felmegy (mert ehhez tobb szinten is szukseg van a felhasznalora) akkor bizony az mar se nem a rendszer, se nem a droid, se nem a Magisk hibaja.
-
crok
Topikgazda
válasz
FLATRONW
üzenetére
Akkor az ugy egy teljesen uj profil, egy teljesen mas helyen vannak az alkalmazasok, atjaras process szinten nem max root joggal file szinten lehetseges. Vagy altalad, mondjuk recovery-ben.
A beallitasod azt tudja nyujtani hogy a letrehozott un. secondary account alatti alkalmazasok nem kapnak root jogot. Teged a masik 'irany' erdekelhet szerintem. -
crok
Topikgazda
válasz
FLATRONW
üzenetére
Nem tom' mivel valasztottad le (work profile alapu ugyis) de a masodik profil izolalva kell legyen es ha mindenkepp atjaras kellene arra kulon API call nincs is. File-t is csak kulon eljarassal tudsz egyikbol a masikba tenni, a data es minden mas is egy kulon mapparendszerben, kulon crypt-elve letezik. Zygisk injection-el, LSPosed hooking utan memoriaszinten at lehet nyulni de azt mindenkepp TE tetted fel a telefonra. Android 10 felett ha az alkalmazas un. isolated process-el fut (banki alkalmazasoknal ez ma mar kvazi standard..) az mar a sandbox in sandbox kategoria, azt nem tudod megpiszkalni anelkul hogy kideriheto ne legyen es erre a banki alkalmazasok ugranak is altalaban. Kiv. ha pl. 0day exploit-ot hasznalnak fe akkor minden mindegy amugy is amig nem foltozzak. De amugy van Magisk topik.
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Egy biztonsággal kapcsolatos kérdésem lenne.
A telefon rootolva van, van rajta egy-két külső forrásból származó alkalmazás is.
Létrehoztam egy másodlagos profilt is, amit csak egy banki alkalmazás használatára tervezek használni. Ez a profil nem rendelkezik root jogokkal, mivel a Magiskben csak a főprofilra van engedélyezve.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire biztonságos ez a fajta használat. A két profil teljesen izolálva van egymástól? Ha a főprofilon mégis valamelyik alkalmazás veszélyes lenne, akkor az veszélyeztetné a másik profil biztonságát? -
snake1977
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, bár nem tudom jó helyen járok e?
Kaptam egy Lenovo yoga tab 3 (y3t-850f) tabletet, lenulláztam üzembe helyeztem, és azonnal érkezett egy ota frissités, amit telepítettem, újraindítás után a tablet bootloppba ragadt, a recoverybe nem akar belépni, de (elvileg) fast boot módba belép, a gyári lenovo hibajavítós firmware frissítővel hibába frissitem ugyanaz a végeredmény marad a bootloop. Nem vagyok igazán hozzáértő, ezért ha valaki tudna segíteni hálás lennék. -
Marci112233
addikt
válasz
mobilemaster
üzenetére
A régi szoftveren én is fent akadtam mikor megláttam tekintve hogy hol tart már a verziószámban mára az Android. Az ára amúgy baráti, a nagyokhoz viszonyítva ebből 2 darab jönne ki, persze nem is tud még annyit, de egyenlőre nekünk azokra amiket nem tud nincs is szükségünk még.
-
mobilemaster
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Annyira nem értek hozzá, csak egy ötlet volt. Nem sűrűn van dolgom határ melletti hálózatokkal, roaminggal. Az mellékes, hogy gondolom egy ilyen kormány rendszer nem túl olcsó, mégis kb 8 éves tablettel/szoftverrel telepítik, ami ráadásul nem is működik megfelelően. Számomra elég érdekes.
Sok sikert a felélesztéséhez, valahogy csak megoldják. -
Marci112233
addikt
válasz
mobilemaster
üzenetére
Nem saját a tablet, hanem tesztelésre jött az egész rendszerrel. Így nem babrálom, oldják meg ők a dolgot ha tudják, de szerintem nem fogják tudni megoldani, ugyanis mióta feldobtuk hogy miért nem enged manuálisan hálózatot választani azóta nem is jelentkeztek, de ennek már 3 hete. Van egy másik robotkormány rendszer aminek táblája elölről ugyan úgy néz ki, de azon hátul 2 csatlakozóval van szerelve, így gyanítható hogy hardverileg is más lehet, és valószínű amellett fogunk maradni, mert annak utánakérdezve állítólag megy manuális hálózatválasztás része is.
-
mobilemaster
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Szia!
Én arra is gyanakodnék, hogy a tablet modeme nem tudja az elérhető frekvenciákat/csatornákat. Mondjuk lehet hogy csak B20 érhető el, de a tablet csak B1, B3 csatornákat tud.
Én annyi ötletet tudok adni, hogy nézz rá milyen csatornák érhetők el ott, és nézd meg a tablet pontos típusát, specifikációját, hogy miket támogat. Lehet hogy ilyesmi a probléma. Esetleg telefonnal is nézheted hogy milyen adótornyok jönnek be.
Ha muszáj az adott tabletet használni, de semmiképp nem jön össze rajta a 4G, akkor a helyedben mellé tennék egy régebbi telefont, amiről megosztom wifi-n az internetet. Már ha ez megoldást jelent a problémára.
https://www.cellmapper.net/
https://play.google.com/store/apps/details?id=cellmapper.net.cellmapper
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster -
-
KrAt
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, az account másik volt (egyik Anyumé, másik Feleségemé, mindkettő sima egyéni user acc)

Akkor várunk egy ideig, aztán remélem jó lesz
-
-
válasz
thegaben86
üzenetére
Én a Telefon app adatait törölném, hátha segít.
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok!
Felesegem telefonja (Xiaomi mi 11 lite 5g) produkal egy olyat, hogy nem csorog hivaskor (rezegni rezeg), hiaba van felveve a hang, illetve nincs lenemitva. Hangszoro jo, egyeb appokban csorog hanggal, de a gyari telefon appban nem, sehogy nem jottem ra, mi lehet a hiba. Talalkozott valaki hasonloval?
Factory reset lehet a megoldas esetleg? -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott egy Redmi Note 10, ami ezt írja ki, ha egy FB-s oldalon akarsz üzenetet küldeni:
Mellette ugyanitt egy S10 pedig hibátlanul üzemel.
Majd egyszercsak érkezik valami frissítés, ami megoldja, vagy régiós problémák vannak, vagy vmi egyéb?

-
Fall-N
veterán
Nem fog. Az alkalmazás beállításai között van fent egy három pöttyös menü, ott kell megadni a jogot a nem Playből származó alkalmzásnak. Ez is egy zseniális Android 13 biztonsági szogorítás. Nova 8 bétánál is meg kellett adni a jogot, hogy a dupla koppos lezárás működjön.
Amúgy igen, MIUI alatt a legalul van.
-
F34R
nagyúr
Felraktam az Android 13-as Lineageos-re az SD Maidet, az appcleanernel a torlendo fajloknal : Accessibility service unavailable.
Android settingsnel a accessibility, letoltott appoknal off van az sdmaidnel : Restricted settings * For your security, this setting is currently unavailable.Eddig ezek mentek MIUI-s A12 alatt. Mi a teendo ilyenkor ?
-
Marci112233
addikt
válasz
Mcrazy
üzenetére
Automatikusan állandóan román hálózatra menne a Telekomos kártya, de amit adtak hozzá azon meg nem volt roaming így miután arra átment vissza se lehetett hozni. Utána adtak egy multi SIM-et ami ugye át kéne álljon arra a hálózatra ami a legerősebb, de szemét az beragadt Yettel-re, az meg megint nem ment stabilan ahol kellett volna. Ellenben ott a telefonba rakott saját T-s az ment stabilan 4G-be sőt sokszor 4G+-ba is. Azóta telefonnal kísérletezve ha romingba is egyek mard a 4G hálózat, sőt van hogy magam teszem át a telefont a román hálózatra mert ott van 4G, mert adott helyen a magyar Telekomnak nincs lefedve és nincs mobilnet ellenben az orange hálózaton mindig bejön.
-
válasz
Marci112233
üzenetére
Szia!
Valószínű, hogy az android rendszer a hibás. Én pár telefonon próbáltam (Samsung A5 2015-2017, Huawei P30) és azt kell mondanom, hogy bár működött, de siralmasan hosszú volt a keresés és ha nem tudott csatlakozni, akkor ismét a kereséssel kellett folytatni. Lehet, hogy nálad is keres, csak nagyon sokáig tart és ha közben elmegy a kijelző aludni, akkor lehet, hogy újrakezdi.
Nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Újraindítás, rendszerfrissítés és ezzel ki is zártuk. Esetleg SIM kártya csere. De miért nem jó az automatikus választás? -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Üdvözletem!
Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Magamra válaszolok mert választ még nem kaptam.
Röviden azóta sem változott a dolog, csak annyiban hogy aki hozta a rendszert se tud semmit miért is van ez.
Így újra kérdezem hátha tud valaki valamit miért nem működik a manuális hálózat választás. -
crok
Topikgazda
válasz
xabolcs
üzenetére
A modem az teljen mas, azert nincs modemst mert az a modem settings de NEM az ami neked kell hanem dinamikus ezert nincs a fastboot ROM-ban , pl. modem band set meg a profilok de NEM az hogy melyik profilt hasznalja, csak maga a sok profil file.
Az sdf vagy fsg kene legyen talan az osszes particiojaval (nezd meg a recovery forrasaban vagy csinalj egy TWRP/OrangeFox mentest az EFS-rol, a logban benne van) de azt itt nem latod. De hidd el, en ertem miert dd-zned de ha ujra kell epitene barmi miatt ugyis QPST-t kell hasznalj.
Ja latom rajottel.
-
xabolcs
őstag
Csak kerdezni kellett.
A TWRP EFS mentes alatt (grus eseteben) az fsc, fsg es a modemst1, modemst2 particiokat menti le.
[BACKUP STARTED]
* Backup Folder: /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001
Backing up EFS...
I:Reading '/dev/block/sdf6', writing '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs1.emmc.win'
I:Restored default metadata for /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs1.emmc.win
* Generating digest...
I:SHA2 Digest: cec21a85aa010cf0c054eda93c845a9c14d339566363d702aea751f5c8d80713 efs1.emmc.win
I:digest_filename: /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs1.emmc.win.sha2
* Digest Created.
Backing up efs2...
I:Reading '/dev/block/sdf7', writing '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs2.emmc.win'
I:Restored default metadata for /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs2.emmc.win
* Generating digest...
I:SHA2 Digest: 5fa57adf70a9420192c37b6d91eafa0183154be087952c51dddf7d2d51d08281 efs2.emmc.win
I:digest_filename: /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efs2.emmc.win.sha2
* Digest Created.
Backing up efsc...
I:Reading '/dev/block/sdf1', writing '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsc.emmc.win'
I:Restored default metadata for /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsc.emmc.win
* Generating digest...
I:SHA2 Digest: 8a39d2abd3999ab73c34db2476849cddf303ce389b35826850f9a700589b4a90 efsc.emmc.win
I:digest_filename: /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsc.emmc.win.sha2
* Digest Created.
Backing up efsg...
I:Reading '/dev/block/sde33', writing '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsg.emmc.win'
I:Restored default metadata for /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsg.emmc.win
* Generating digest...
I:SHA2 Digest: 47a0f75306b3ff0ee91f35d2390dad9b7d3a13d8792491c5cd153c7768b205b8 efsg.emmc.win
I:digest_filename: /data/media/0/TWRP/BACKUPS/161e94ce/2023-12-22--11-27-41_TQ3A230901001/efsg.emmc.win.sha2
* Digest Created.
I:Partition Backup time: 0
Average backup rate for imaged drives: 24 MB/sec
[24 MB TOTAL BACKED UP]$ ./adb shell ls -l /dev/block/by-name|grep -e sdf6 -e sdf7 -e sdf1 -e sde33lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:48 fsc -> /dev/block/sdf1lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:48 fsg -> /dev/block/sde33lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:48 modemst1 -> /dev/block/sdf6lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:48 modemst2 -> /dev/block/sdf7Ezek a particiok nincsenek is a gyari rom recovery / fastboot fajljai kozt.
-
xabolcs
őstag
Legszivesebben dd-vel mentenem.
Alabbiak kozul a "modem*" particiok?
$ ./adb shell ls -l /dev/block/by-nametotal 0lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 abl -> /dev/block/sde28lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 ablbak -> /dev/block/sde29lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 aop -> /dev/block/sde14lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 aopbak -> /dev/block/sde15lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 apdp -> /dev/block/sde6lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk01 -> /dev/block/sda4lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk02 -> /dev/block/sda5lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk03 -> /dev/block/sda6lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk04 -> /dev/block/sda7lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk05 -> /dev/block/sda10lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk06 -> /dev/block/sda13lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk07 -> /dev/block/sda15lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk08 -> /dev/block/sda19lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk09 -> /dev/block/sda21lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk31 -> /dev/block/sdd1lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk32 -> /dev/block/sdd3lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk33 -> /dev/block/sdd5lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk41 -> /dev/block/sde3lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk42 -> /dev/block/sde11lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk43 -> /dev/block/sde20lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk44 -> /dev/block/sde25lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk45 -> /dev/block/sde32lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk47 -> /dev/block/sde39lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk48 -> /dev/block/sde44lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bk49 -> /dev/block/sde45lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk51 -> /dev/block/sdf2lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk52 -> /dev/block/sdf3lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 bk53 -> /dev/block/sdf5lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 bluetooth -> /dev/block/sde23lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 boot -> /dev/block/sde43lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cache -> /dev/block/sda27lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 cdt -> /dev/block/sdd2lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cmnlib -> /dev/block/sde16lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cmnlib64 -> /dev/block/sde18lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cmnlib64bak -> /dev/block/sde19lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cmnlibbak -> /dev/block/sde17lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 core_nhlos -> /dev/block/sde46lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 cust -> /dev/block/sda28lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 dbg -> /dev/block/sda3lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 ddr -> /dev/block/sdd4lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 devcfg -> /dev/block/sde12lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 devcfgbak -> /dev/block/sde13lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 devinfo -> /dev/block/sda17lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 dip -> /dev/block/sde24lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 dsp -> /dev/block/sde42lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 dtbo -> /dev/block/sde38lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 frp -> /dev/block/sda9lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 fsc -> /dev/block/sdf1lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 fsg -> /dev/block/sde33lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 gsort -> /dev/block/sde37lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 hyp -> /dev/block/sde35lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 hypbak -> /dev/block/sde36lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 ifaa -> /dev/block/sde40lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 imagefv -> /dev/block/sdf4lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 keymaster -> /dev/block/sde21lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 keymasterbak -> /dev/block/sde22lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 keystore -> /dev/block/sda8lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 limits -> /dev/block/sde2lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 logdump -> /dev/block/sda24lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 logfs -> /dev/block/sda14lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 logo -> /dev/block/sde41lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 minidump -> /dev/block/sda25lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 misc -> /dev/block/sda11lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 modem -> /dev/block/sde47lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 modemst1 -> /dev/block/sdf6lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 modemst2 -> /dev/block/sdf7lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 msadp -> /dev/block/sde7lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 oem_misc1 -> /dev/block/sda18lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 oops -> /dev/block/sda16lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 persist -> /dev/block/sda22lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 persistbak -> /dev/block/sda23lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 qupfw -> /dev/block/sde4lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 qupfwbak -> /dev/block/sde5lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 recovery -> /dev/block/sda26lrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sda -> /dev/block/sdalrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sdb -> /dev/block/sdblrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sdc -> /dev/block/sdclrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sdd -> /dev/block/sddlrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sde -> /dev/block/sdelrwxrwxrwx 1 root root 14 1974-04-16 20:25 sdf -> /dev/block/sdflrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 sec -> /dev/block/sde1lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 splash -> /dev/block/sda20lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 spunvm -> /dev/block/sde34lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 ssd -> /dev/block/sda2lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 storsec -> /dev/block/sde9lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 storsecbak -> /dev/block/sde10lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 switch -> /dev/block/sda1lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 system -> /dev/block/sde49lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 toolsfv -> /dev/block/sde27lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 tz -> /dev/block/sde30lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 tzbak -> /dev/block/sde31lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 userdata -> /dev/block/sda29lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 vbmeta -> /dev/block/sde8lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 vendor -> /dev/block/sde48lrwxrwxrwx 1 root root 16 1974-04-16 20:25 vm-data -> /dev/block/sda12lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 xbl -> /dev/block/sdb2lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 xbl_config -> /dev/block/sdb1lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 xbl_configbak -> /dev/block/sdc1lrwxrwxrwx 1 root root 15 1974-04-16 20:25 xblbak -> /dev/block/sdc2 -
xabolcs
őstag
Sziasztok!
PDC-vel modositottam a telefon modem konfiguraciojat, hogy mukodjon rajta a VoWiFi.
Melyik particiokat kellene lementenem, hogy legkozelebb ne kelljen Windows-zal es PDC-vel szorakoznom?Bonuszkerdes: hogyan lehet az EFSTools-zal megtenni ezeket a profil aktivalasokat/inaktivalasokat?
-
válasz
spileraaa
üzenetére
Próbálj meg belépni fastboot, vagy recovery módba és úgy kötsd pc-re hátha.
Jelszókezelőnek Bitwaredent használok.
A képeket nem muszáj google fotókba szinkronizálni, vagy egy csomó másik felhő (onedrive, box, mega stb), de pl nekem a routerre van kötve egy hdd és a FolderSync Pro app erre szinkronizál minden este!

-
ksanc
őstag
válasz
spileraaa
üzenetére
Pont az említett alkalmazások - 2FA, internetbankok - semmi olyat nem tárolnak, ami elveszhet, de írtad is, hogy ezek megvannak. Persze, csak megint fel kell telepíteni és kész.
Ahogy vacs írta, most tanultál.
Én a google felhőtárhelyét használom a névjegyekhez, egyéb adatokhoz, de annyira már nem bízom a rendszerben, hogy a fotókat is oda töltsem. Azokat rendszeresen lementem asztali gépre, soha semmi sincs fent sokáig a telón, ami valóban fontos. Elmentett kritikus jelszavak sem, mindent újra és újra beírok. Nekem nem okoz kényelmetlenséget, ellenben nem izgatna, ha elveszteném/-lopnák a telót, csak a pótlása jelentene zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már csak azt nem tudom még, hogy gyári recovery-ből vagy a telón belülről is fel lehet-e tölteni?

csak fura hogy redmi telefonon nem ilyen.