- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz ktamas55 #1776 üzenetére
szerintem az egy IMEI-snek csak virtuális dual-sim a működése, azaz nem lóg mindkét kárty a hálozaton állandóan és nem fogadja a hívásokat, hanem neked kell átkapecsolni, hogy mikor melyiket kívánod használni, a két IMEI-snek aktív módja van ( két GSM modullal bír, mindkettő fentvan a hálózaton , dupla akkuszívási quoficienssel, de legalább kvázi két telefon egyben )
-
őstag
válasz ktamas55 #1451 üzenetére
Vcf-et pc-n vagy telefonon is szerkesztheted. Amivel exportáltál, azzal kellene importálni is, nem tudom android-on pontosan melyik program képes erre. Hosszabb távon megérné a web-es google contatcs-szal is szinkronizálni a telefonkönyvet, lenne még egy biztonsági mentésed.
-
őstag
válasz ktamas55 #1445 üzenetére
Google Contacts -> Exportálás -> Google-féle CSV formátum (Google Fiókba való importáláshoz). Ezután szövegszerkesztővel cseréld ki a ",06"-ot ",+36"-ra. Figyelj arra, hogy vessző06 helyett vessző+36-ot írj. Ezután import, és jó lesz az összes számod, a régieket (minden jelenlegit) kitörölheted.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz ktamas55 #1445 üzenetére
asztali gepen gmail contacts? nem a leggyorsabb ott sem 1esevel, de szvsz meg mindig sokkal jobb, mint telefonon atirkalni
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz ktamas55 #1403 üzenetére
regen hasznaltam MPE-t, de nem az a gond, hogy usb hattertarkent mountolja fel az SD kartyat, igy azt a telefon nem tudja hasznalni?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...