- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
A boot és recovery képfájlokat teljesen más módszerrel kell kibontani/összerakni, azt szerintem hagyjuk most.
Igazan halas vagyok a segitokeszsegert, de nem tudom, eddig hany helyen emlitettem; En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra. Az csak mellekes, hogy eddig mast sem nyitogattam [linux alatt].
Cappa72; ott meg nem tartok, hogy le tudjam tesztelni, de csak percek kerdese kb.
De addig is egy kerdes, mivel ezzel meg nem csinaltam; Ha csak system.img-t flashelek, akkor az a data allomanyba beleszol? Ugy ertem, telepitett alkalmazasok, stb. Egyedul ezt nem flasheltem meg kulon, azert kerdem.
szerk; fogalmam sincs, az elozo miert ment ki
-
Mr. Y
őstag
A boot és recovery képfájlokat teljesen más módszerrel kell kibontani/összerakni, azt szerintem hagyjuk most.
Igazan halas vagyok a segitokeszsegert, de nem tudom, eddig hany helgyen emlitettem; En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra. Az csak mellekes, hogy eddig mest sem nyitogattam [linux alatt].
Cappa72; ott meg nem tartok, hogy le tudjam tesztelni, de csak percek kerdese kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest