- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Két külön eszközről van szó, két külön hozzászólás, ezeket nem kellene keverni, attól, hogy ugyanazon személy kérdez. Kaptam egy kulcsot, de megmondtam, hogy nincs kulcslyuk, nincs terminál. De erre már Nem jött reakció, ennek ellenére megkapom azt, hogy csak én nem értek hozzá.
Egy szóval sem lett említve, hogy itthon mindenki "nagykirály", csak azt mondtam, ha figyelmes volnál, hogy a kábel biztos jó.
Azt is elmondtam, hogy jelenleg nincs nálam, fejből nem tudom a címkéket. És csak azt kérdeztem, mégis mi okozhat ilyet? Lehet, egy rossz port, de főként arra kérdsztem, hogy ez miez.
Na és erre kapok beszólást, mert én szúrok szemet...
Pedig Csak kérdeztem, egyetlen rossz szavam sem volt...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL Universal Dock UD22
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest