Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra.
boot és recovery kibontásakhm...
Innen indultunk:
"ISO, IMG, stb képfájlok kicsomagolása és becsomagolása. Nem baj, ha telepíteni nem tud, az nem érdekel.
Azon személyek közületek, aki Linux rendszeren mókol, mit használtok erre a célra?"
Ehhez képest ezt írod: "En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra."Most system-et, vagy boot-ot akarsz kinytni/csatolni?
Mert nem mindegy.
A boot és recovery a 6595 előtti SoC-ok esetén önnálló partícióval nem rendelkező blokkeszköz-szakaszon helyezkedik el, a system, data, cache pedig jellemzően fájlrendszerrel rendelkező partíció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Autós kamera eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi