Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szia!
Jelenleg a készülék nincs nálam, átadtam egy ismerősömnek, valami Electro-micro-mérnök vagy mi a fene, minden esetre míg én szoftveresen programozok, ő hardveresen bütyköl. Tehetséges a srác, csomó csodát láttam már tőle, ezért bíztam rá, hátha, de megemlítettem itt is, hátha akad valakinek ötlete.
Az általad küldött képet felhasználva tesztpontozó videókkal és leírásokkal vagy "ezer" oldalról szedtem össze a mi micsoda dolgokat, készítettem pontozót meg stb.. Szóval nem tudom fejből, az meg hogy kamerától balra pöcök szerintem senkinek nem mond semmit
Egyébként a szimpla séma;
Fekete háttér, micro-fehér karakterek beragadt CAPSLOCK-al, és ez a szöveg az ERROR; után kb, meg pár kód volt még ott, de több nem. Én sem láttam még ilyet (csak PC-n, de ott BIOS-nak hívják
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest