- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Windows rendszeren dolgoztam mindig is, programozásokat, ROM módosításokat, meg minden egyéb hasonló kis dolgomat azon intéztem, de összerúgtam vele a port. Mindig is jobban szerettem Linuxon dolgozni, de azon programok, melyek a segítségemre voltak a fájlmódosításokhoz, azon Windowsra voltak elérhetőek. Például ilyen volt a DaemonTools nevű program, melyek a képfájlokat tudtam ki, illetve becsomagolni.
A DaemonTools mindmáig ingyen elérhető program, csak sajnos túl azon, hogy a Microsoft erre is rátette a kezét és teleszórta a kémprogramjaival, még vírusos is lett az egész és nem érhető el egy éppeszű frissítés sem hibátlanul, ráadásul az alap telepítőt törölték. Tudom, ilyenkor jöhetne a kérdés, hogy miért nem mentettem el, stb, és igaz is, miért nem mentettem el? De! Mivel a múltba nem tudok SMS-t küldeni, így hozzátok fordulok segítségkérésemmel.
A DaemonTools megfelelőjét szeretném kérni (programnév, lehetőleg elérhető legyen a marketből, de ha külső fájl, az sem baj) Linux platformra, amit tudnia kell;
ISO, IMG, stb képfájlok kicsomagolása és becsomagolása. Nem baj, ha telepíteni nem tud, az nem érdekel.
Azon személyek közületek, aki Linux rendszeren mókol, mit használtok erre a célra?Egy használható program nevét elküldőnek előre köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lightyear - befektetési app
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest