- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sok a vád, jogos lehet, de pofátlan kérdésmentesen.
Most akkor egy RE:TRY előtt úgy válasz mindannyitoknak.
Kezdjük.
Komolyan azt hiszitek, hogy mivel egy kérdésre nem kaptam választ egy hónapja, akkor abbahagytam és megpróbáltam most? Hát... Nem egészen... Sőt! EGYÁLTALÁN NEM! EZ ALJAS RÁGALOM... higgadtság... nyugi...
Eddig ment. Nem tettem volna fel a kérdést, ha menne. Az a baj, hogy EDDIG MŰKÖDÖTT!
Azért van különbség... Eddig POS (Pendrive Operating System) - ról dolgoztam, de most telepítettem teljes-jogúan. Már csak azért is, mert úgy olyan volt, mint a Fifty First Dates című film főszereplőinek nőtagja. Minden kikapcsolásnál felejt...
Szóval ezért nem értettem, hogy eddig minek ment, ha most nem... Eddig nem volt hiba, most van... Ugyan az a rendszer, csak eddig nem volt teljes jogú!!!Cappa72! Ismét köszönöm segítségedet, hamarosan jelentkezek az eredménnyel (ezt csináltam az eddigi, szintén tőled kapott fájllal.)
SZerk; Pipa, ezt csinálja, akkor megnézem ezzelJogsim meg csak nagymotorra van, ha érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest