-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
WOT-H-A-C #106435 üzenetére
Hali!
Hát igen mivel nem írt semmit én meg egy ideje nem követtem a telefonokat ezért én is úgy vagyok vele, hogy "a jelenlegi slágermobil kategória" az amit ajánlanék neki ezért kérdezem itt a fórumban. Ha ő van olyan buta, hogy csak annyit mond, hogy mennyiért kéne neki telefon akkor én is így állok hozzá.
Bár próbálok neki segíteni de nem most szeretném bepótolni az egy éves lemaradásom a mobilpiacról.
Minden esetre köszi a tippeket továbbítottam neki plusz megkérdeztem milyenek az igényei. Tudom, hogy így szar telefont ajánlani de mégis jobb mint amikor megnyitom a csájnasztore-t és elém ugrik 600 ismeretlen modell és én sem tudom merre nézelődjek neki. Amúgy lassan nekem is aktuális lenne egy váltás még mindig a THL W8S-el szenvedek de azért elvagyok még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest