- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Van valami előnye annak, ha EXT4-re formázom a partíciót FAT32 helyett az SD kártyán?
Jelenleg FAT32, de néha hülyéskedik
-
Zebu
addikt
Nagy okosság ez a DUAL SIM! Betettem egy SIM kártyát amin beszélek és berektam egy másikat amin cask adat megy. Kicsit költség kímélőbb, mintha megrendeltem volna egy korlátlan mobilnetet a beszédforgalomra használt kártyámra. nincs is ilyen ha jól látom....
-
Zebu
addikt
Ez nagyon kemény: Royalstar RSD-5S
A formája nagyon emlékeztet egy másik nem dual sim-es készülékre
-
Zebu
addikt
válasz
okularum #47740 üzenetére
Feleségemnek 1 hete van THL W100 készüléke és teljes megelégedéssel használja!
2 probléma van vele:
- műanyag hátlapja nagyon vékony. Nem érzem egy tartós darabnak. Igaz küldenek egy ajándék erősebb hátlapot. Ettől vastagabb lesz a készülék, de legalább masszívabb érzetet kelt.- reboot után agyári ROM-mal a gyári csengőhangra áll vissza reboot után. Szerencsére erre is van megoldás custom ROM, vagy egy alkalmazással orvosolható.
Valójában ezek nem is problémák, csak észrevételek
-
Zebu
addikt
A kínai billentyűzeteket le lehet kapni valahogy? Kutyának kellene... francnak foglalja a helyet...
Egy linket találta merre:[link]
Próbált már valaki ilyet?(#47633) vitko:smsreg.apk
-
Zebu
addikt
válasz
Dyingsoul #47621 üzenetére
Milyen kínai appokat kell leszedni? Én csak valami smsreg nevezetűt kaptam le. Van több is ami nem kell, vagy fülel?
File kezelő kérdésben nekem a Root explorer volt ami a legjobbnak bizonyult. Olyan dolgot is meg tudtam oldani vele, amit TC-vel nem. Bár lehet ott csak nem tudtam hogy kell...
MÁS:
A sim eszköztár micsoda egyébként? Nekem el sem indul... olyat mond, hogy nincs feltelepítve...
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Az normális hogy telefon kikapcs után a yahoo app és a facebook újra kéri a belépési adatokat?
Miért csinál ilyet?THL W100, gyári ROM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest