Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47625 üzenetére
A "mappa" a telefonon van. Egy (a system-et tartalmazó) partíció van a /system csatolási pontra csatlakoztatva. Amikor telefonon nézed, pl. root explorerrer, TC-vel, ES File Managerrel, ro módban van. A root már ahhoz is kell, beleláss és megjelenítse a benne lévő file-okat, könyvtárakat. Ha bele akarsz írni valamit, újra fel kell csatolni írható módon (R/W), pl. Root explorerrel. Utána már megy bele az írás.
A root.zip azért megy fel cwm-mel (és a kínaapp eltávolító is), mert a cwm-es update script írhatóan csatolja fel a system-et tartalmazó partíciót. Ha bővebben is érdekel, a keresőket ajánlanám, akár a ph fórumokon (többek között Cappa72, Keeperv85 tollából post-ok,blogok, leírások), akár a nagy G-t (aki egyben a barátod).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest