-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Skacok, segítség kellene. Olvasgatok, nézelődök, barátnőmnek keresek telefont, de ami jó, az ugye 5 colos. Szerintem neki az nagy. Szóval, kellene valami kisebb, de jó, ami hardverileg is erős, és szép is (no meg fehér - én meg lassan kopasz
) és lehetőleg a gatyám ne menjen rá. Az sem lenne baj, ha európai beszerzés lenne.
Másik, egyre több helyen látom, hogy vagy azt ígéri az eladó, hogy vámmentesen jön, pl aliexpressen láttam egy ilyet, vagy Panda: Import Tax & VAT Insurance leírásban.
Ha jól értelmezem, azt írja, hogy ha elkapják a vámon, akkor a telefon teljes árát visszatéríti? És ez igaz bármelyik szállítóval?
És még valami, a TNT is gyors posta?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest