-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy Samsung i900 Omnia telefonon kínai telefonra cserélem.
Nagyjából 2-3 hetes nézelődés, olvasgatás után öt telefon keltette fel a figyelmemet, azon belül is az első kettő ezek közül. A szempontok ami szerint választottam: Ne legyen drágább 60, de inkább 50 ezernél.
A kijelző 5"-nál ne legyen nagyobb, HD felbontás, ramból 2 GB, átlagnál jobb kamera, jó GPS valamint az átlagnál egy kicsit jobb akkumulátor mivel sokat utazom vonattal. (Ezért 3G 900 MHz)CoolPad F1
Jiayu G4S
Xiaomi Hongmi Note
Iocean X7s
Zopo ZP980+Kamera tesztképek alapján engem a CoolPad győzött meg a legjobban. A GPS-ről sem olvastam rosszat. A többi pedig szerintem kielégítő. A Jiayu mellett a nagyobb akkumulátor szól. Bár szerintem ez csak minimális különbség lehet.
Kérdésem, hogy érdemes várni még, nézelődni tovább? Van esetleg ebben az 50-60 ezres árszegmensben lényegesen jobb telefon ezeken kívül?
A felsorolt 5 közül melyik lenne jobb választás? Leginkább Jiayu vagy Coolpad?
Elkapkodni nem szeretném, de sokat hezitálni sem akarok, mert naponta több olyan kerül a szemem elé, ami egy picivel jobb ebben, de gyengébb abban, stb..Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest