- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Köszönöm, ez egy igen pozitív beszámoló, még inkább megerősít a döntésben.
Nekem az Omnia kompromisszumköteles Win Mobile rendszere után megváltás lesz az Android, meg úgy összességében egy új, normális telefon mindenképp meg fogja könnyíteni az életem. Nem akartam tovább halasztani a cserét, két év használat, küszködés, idegeskedés után azt hiszem itt az ideje.Bízom benn, hogy hasonló véleménnyel leszek én is a telefonról. Nagyjából nekem is hasonlóak az elvárásaim. A kamera legyen minél jobb és ne merüljön le hamar. A mostanihoz képest biztosan óriási előre lépés lesz
Kicsit bennem van a félsz, hogy elromlik és bohóckodhatok a garanciával, de mi a garancia, hogy az itthon vásárolt hasonló árban lévő kevesebb tudású telefon nem adja meg magát idő előtt. Évek óta nézegetem felületesen ezt a kínai piacot, most úgy érzem bele kell vágnom, lesz ami lesz -
leikomessi
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #85368 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igaz tényleg 5,5"-os a Hongmi, a kedvező ára miatt került be a kicsit nagyobb kijelző alternatívának.
Azt hiszem nem is érdemes tovább halogatnom a dolgot, a CoolPad F1 lesz a kiválasztottValami megfogott benn, amikor rábukkantam hungobungo tesztjére.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy Samsung i900 Omnia telefonon kínai telefonra cserélem.
Nagyjából 2-3 hetes nézelődés, olvasgatás után öt telefon keltette fel a figyelmemet, azon belül is az első kettő ezek közül. A szempontok ami szerint választottam: Ne legyen drágább 60, de inkább 50 ezernél.
A kijelző 5"-nál ne legyen nagyobb, HD felbontás, ramból 2 GB, átlagnál jobb kamera, jó GPS valamint az átlagnál egy kicsit jobb akkumulátor mivel sokat utazom vonattal. (Ezért 3G 900 MHz)CoolPad F1
Jiayu G4S
Xiaomi Hongmi Note
Iocean X7s
Zopo ZP980+Kamera tesztképek alapján engem a CoolPad győzött meg a legjobban. A GPS-ről sem olvastam rosszat. A többi pedig szerintem kielégítő. A Jiayu mellett a nagyobb akkumulátor szól. Bár szerintem ez csak minimális különbség lehet.
Kérdésem, hogy érdemes várni még, nézelődni tovább? Van esetleg ebben az 50-60 ezres árszegmensben lényegesen jobb telefon ezeken kívül?
A felsorolt 5 közül melyik lenne jobb választás? Leginkább Jiayu vagy Coolpad?
Elkapkodni nem szeretném, de sokat hezitálni sem akarok, mert naponta több olyan kerül a szemem elé, ami egy picivel jobb ebben, de gyengébb abban, stb..Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Steam topic
- Sorozatok
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest