- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #78617 üzenetére
Mióta beszélünk rólam? Azt írtam, amit előírtak, engem ne keverj bele kérlek. Ezt a témát nem kéne támogatnod, ebben a fórumban.
(#78618) Biqci :
A te dolgod, hogy mit csinálsz, de létezik olyan, hogy: törvény, ami azt írja elő, hogy be kell fizetned.A kresz szerint be kell tartsd a sebességhatárt, de arról nem tudok, ha megszegnéd, utólag is bejelentési kötelezettséged lenne (de lehet én vagyok tudatlan). Viszont az előbbi esetében nem feljelentési, hanem fizetési kötelezettséged van.
Csak, hogy te is megértsd, nem én találtam ki, nem én vagyok a behajtó, nem is az én felelősségem és senkinek se mondom meg mit tegyen, hagyjatok ki belőle, csak rávilágítottalak, hogy a befizetendő ÁFA be nem fizetése törvénytelen, ezért írták azt feljebb, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest