- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Maximum1
üzenetére
ÓÓÓÓ félreérted engem egyáltalán nem zavar! Mivel én akkor és ott vásárolok ahol nekem tetszik. DE nem próbálom védeni és ajánlani azokat a "dilereket" akik valahonnan(ne firtassuk) rendelkeznek tőkével mint pl."ZOPO MOBILE" és elkezdik árulni. Ez a tőke nem lehetett több mint 20millFt(csak a viszonyításképp írtam forintot) Természetesen szabad kereskedelem révén 100%-ban joguk van erre. De nem furcsa az senkinek, hogy egy üzlet
mert az!
csak 8 féle terméket forgalmaz? Ez nem egy autókereskedés................. vagy mégis? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek csak és kizárólag az én meglátásaim.
Aki vásárol bárhol próbáljon meg részrehajlás nélkül tények közölni és ne "istenítsen" egy eladót se. Neki az a céljuk hogy haszonnal eladjanak a vásárlóknak meg joguk van eldönteni azt hogy hol és kitől vásárolnak.
Arról ki hol és mit ad el és hogy tudja megúszni a "vaterán az eladást" vagy az ÁFA-t! Ezután mindenki így ossza az észt
meg dicsekedjen ez erre a fórumra is érvényes! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Pitterix: Gyógytorna
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mert az!
csak 8 féle terméket forgalmaz? Ez nem egy autókereskedés................. vagy mégis? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki vásárol bárhol próbáljon meg részrehajlás nélkül tények közölni és ne "istenítsen" egy eladót se. Neki az a céljuk hogy haszonnal eladjanak a vásárlóknak meg joguk van eldönteni azt hogy hol és kitől vásárolnak.
meg dicsekedjen ez erre a fórumra is érvényes!